X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, przemyslimy, przegadamy, tymczasem spadam.
    dzieki dziewczyny :)

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    zbikowa w uk jest to proste musisz z m. iść do swojego lekarza powiedzieć że chcecie zrobić badania nasienia i hormonów a on wam wszystko powie i pokieruje.

ooo, nowego faceta dostalam w prezencie :) przystojny jakis? ;p
    zbikowa jest z P ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to pa pa zbikowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M. jak mężczyzna, bo mój jest W. to chyba znów trzeba ustalić czy mieszamy czy piszemy pierwszą literę imienia;-)

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię jasne sytuacje i poukładane na półkach;-) Jestem ale bez decyzji...zastanawiam się czy jeszcze miesiąc się pomęczyć...tyle już tu namarudziłam...prysznic wezmę i położę się z kartką papieru...napiszę plusy i minusy to wyjdzie mi czy brać czy nie brać...normalnie jak lekomanka na terapii.
    Jak zwykle monologowo u mnie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 18:10

Gunia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ja mam pomysł te które są mężatkami niech piszą m. - mąż a te co są przed ślubem niech piszą pierwszą literę imienia swojego faceta. Wtedy będzie wiadomo która mężatka a która jeszcze nie.

Ilona lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhh a mnie to bez róznicy jak bedzie ,ale dajcie znac co ustalicie ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    M. jak mężczyzna, bo mój jest W. to chyba znów trzeba ustalić czy mieszamy czy piszemy pierwszą literę imienia;-)

no ja jak pisze M. to raczej chodzi mi mąż lub mężczyzna ;)

Kaja, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj jutro tez idzie rano na badania ruchliwosci i posiew. Ma wolne wiec postanowil sie zbadac czy cos sie nie zmienilo...

Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super...Sylwia fajny ten Twój facet, mąż czy no w sumie samiec alfa;-) Podejście ma zdrowe;-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po prysznicu i w piżamce;-) M. teraz się robi na Apollo...jak chce zrobić małego Posejdonika, to musi dbać o siebie;-) he he ja plamię w sumie i raczej nici z <3 ale co tam...najwyżej się poświęcę, w sensie, że trochę poświczę aparat mowy;-);-)Kurde normalnie zła jestem...jak @ przyjdzie w terminie to na urodziny moje ;-( a chcieliśmy poszaleć na wyjeździe, w plenerze ;-( ja to sobie muszę wszystko przeliczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 18:39

Fedra, Ilona, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    No to super...Sylwia fajny ten Twój facet, mąż czy no w sumie samiec alfa;-) Podejście ma zdrowe;-)

niop widocznie mu zalezy zeby nam sie udalo z ciaza ale moze tego poprostu nie okazuje....juz mi rano zakomunikowal ze dzisziaj nie bedziemy serduchowac bo ma zamiar jutro rano jechac na badania ...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak...to Ty też dziś się poświęcasz dla dobra sprawy...ja po to by zachować jakąś płynność a Ty by zachować materiał do jutra...w sumie powiedzcie czy owulka nie mogłaby być zaraz po miesiączce? Chłopaki nasze wyposzczone by były i żadnych kłopotów by nie było...jak niekiedy dziewczyny pisały, że jak owulka, to im się nie chce, że są zmęczeni marudzą...

Ilona, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zmykam, najwyżej z laptopa wejdę ;-) Muszę moje plusy wymienić...i minusy też wpisać...

• Ilona Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po @ byłoby najlepiej, ja tez wtedy mam najwieksza ochotę na co nie co ;D potem to juz tylko wyliczam czy to juz czy jeszcze nie. A my jak króliki dosłownie i w przenosni.
    Obiecalam sobie, ze trochę jednak wbije na luz, bo te starania bądź co bądź trochę męczące są :P

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze dziewuszki jak do jutro nie dostane@ to jestem na 9 rano zarejestrowana do gina (innego) zobaczymy co on powie - jestem bardzo ciekawa czy tez stwierdzi ze moze to byc PCOS- zdam relacje wieczorem bo na 10 do pracy...

Shagga_80, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 no to czekamy na info!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 mój wykres tez szaleje ,ale to pewnie przes Winko w 1 święto ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...ja uszykowałam się na jutro - wszystkie wyniki badań (moje- stare i nowe) jak i Młodego, poza tym telefon mam oddać do salonu,więc też trzeba było czystkę zrobić...i teraz wykąpana, włosy wysuszone wpadam do Was :)
    A tu co?
    Widzę,że Dodi się skrada, pisz kochana co u Ciebie :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholipcia Dodi nie skradaj się tak po cichu tylko szybko pisz nam tu co i jak :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2219 2220 2221 2222 2223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ