plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:no domek prawie wysprzątany a jutro zostanie jeszcze tylko kuchnia
a tak poza tym to właśnie dostałam wolne w pracy do końca tygodnia
teraz ciekawe czy będę mogła wrócić w poniedziałek do pracy
Mała no to ostaw to sprzątanie i rozłóż je na cały tydzień !!! Powoli a do przodu!!! -
nick nieaktualny
-
Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam
Aga mam nadzieję ze Twoja koleżanka pozbiera się po tym piekle ehhh życie...Gunia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:muzarcia wrote:Aga co z przyjaciółką?
Monolog prowadzę???
Cholewcia znowu mi net zniknął!!!
Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!!
przykra sprawa i okropna ..... ;( biedna dziewczyna
No sprawa delikatna zobaczymy jak się to zakończy!!
mam nadzieje że bedzie dobrze ale szkoda dziewczyny bo psychika zniszczona do konca zycia cos wiem o tym...
Oby ją mąż wspierał i zrobił coś z tym dla dobra żony oczywiście a nie ojca!!!
Ja mam nadzieję, że Teść ograniczył się do sprośnych tekstów, a nie czynów.
Sama na oczy widziałam jak ją za tyłek łapał rękę pod bluzkę wkładał niby takie żarty ale i żarty mają swoją granice!!!
A z jej opowiadania wynika że propozycję za kasę i nie tylko było!!!
Jeżeli chodzi o seks to do tego nie doszło no chyba że nie chciała powiedzieć jeszcze !!! -
Fedra wrote:Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam
Aga mam nadzieję ze Twoja koleżanka pozbiera się po tym piekle ehhh życie...
spoko, bardziej mnie rozsmieszylo to porownanie niz oburzylo. mam nadzieje ze mi P. nie zacznie terenu w chalupie oznaczac!!!
a jesli wychowanie psow i dzieci moim zdaniem jest bardzo podobne jesli chodzi o konekwentnosc. bez niej nic nie zdzialasz. psiura juz mamy poslusznego, zobaczymy co bedzie z dziecmi..... jak sie nie uda wezmiemy drugie futroFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam
Aga mam nadzieję ze Twoja koleżanka pozbiera się po tym piekle ehhh życie...
Fredzia najgorsze jest to ze mieszkają razem!!! Ale mam nadzieję że będzie dobrze!! -
nick nieaktualnyAle co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
Jednak jak się nie prowadzi wykresu i nie stara się to nie ma objawów ciążowych he he!!!!
Jak mi dobrze bez tych objawów~!! To naprawdę chyba bardziej w głowie się odczuwa niż na cieleśnie !!!!Shagga_80, Rucia, mala29_, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
Jednak jak się nie prowadzi wykresu i nie stara się to nie ma objawów ciążowych he he!!!!
Jak mi dobrze bez tych objawów~!! To naprawdę chyba bardziej w głowie się odczuwa niż na cieleśnie !!!!
ja tez czekam czekam moze choc Tobie sie uda -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
Jak mi dobrze bez tych objawów~!! To naprawdę chyba bardziej w głowie się odczuwa niż na cieleśnie !!!!
ja tez czekam czekam moze choc Tobie sie uda
Sylwia nie ma szans!!!
seksiku nie było z kim !!!
A jak to mówią
W marcu koty
W kwietniu psy
A w maju to już MY!!!!Fedra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
Sylwia nie ma szans!!!
A jak to mówią
W marcu koty
W kwietniu psy
A w maju to już MY!!!!
dobre dobre !!!! ja podobno mam PCOS i wyczytalam ze ciezko sie to leczy ale gin musi byc pewna na 100.Na wszelki wypadek jutro umowilam sie do innego jak oczywiscie okresu nie dostane bo ciekawa jetsem czy on tez to potwierdzi- wkoncu minelo 2 tygodnie od wizyty -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
Sylwia nie ma szans!!!
A jak to mówią
W marcu koty
W kwietniu psy
A w maju to już MY!!!!
dobre dobre !!!! ja podobno mam PCOS i wyczytalam ze ciezko sie to leczy ale gin musi byc pewna na 100.Na wszelki wypadek jutro umowilam sie do innego jak oczywiscie okresu nie dostane bo ciekawa jetsem czy on tez to potwierdzi- wkoncu minelo 2 tygodnie od wizyty
Lepiej poradzić się drugiego gina i mieć pewność co i jak a nie tak jak ja pół roku jednemu dałam zarobić i ciu.... się okazał!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny