X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no domek prawie wysprzątany a jutro zostanie jeszcze tylko kuchnia :) a tak poza tym to właśnie dostałam wolne w pracy do końca tygodnia :( teraz ciekawe czy będę mogła wrócić w poniedziałek do pracy

Mała no to ostaw to sprzątanie i rozłóż je na cały tydzień !!! Powoli a do przodu!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no domek prawie wysprzątany a jutro zostanie jeszcze tylko kuchnia :) a tak poza tym to właśnie dostałam wolne w pracy do końca tygodnia :( teraz ciekawe czy będę mogła wrócić w poniedziałek do pracy

Odpoczywaj :) I wracaj do zdrówka.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam ;)

Aga mam nadzieję ze Twoja koleżanka pozbiera się po tym piekle ehhh życie...

Gunia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracam już powoli do zdrowia jedynie to paskudztwo z ust nie chce mi się szybko wygoić. A tak poza tym to nie bójcie się, staram się nie przemęczać :)

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:
    Aga co z przyjaciółką?
    Monolog prowadzę???

Cholewcia znowu mi net zniknął!!!
    Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!! :-(

przykra sprawa i okropna ..... ;( biedna dziewczyna

No sprawa delikatna zobaczymy jak się to zakończy!!:-(

mam nadzieje że bedzie dobrze ale szkoda dziewczyny bo psychika zniszczona do konca zycia cos wiem o tym...

Oby ją mąż wspierał i zrobił coś z tym dla dobra żony oczywiście a nie ojca!!!:-):-(

Ja mam nadzieję, że Teść ograniczył się do sprośnych tekstów, a nie czynów.

Sama na oczy widziałam jak ją za tyłek łapał rękę pod bluzkę wkładał niby takie żarty ale i żarty mają swoją granice!!!
    A z jej opowiadania wynika że propozycję za kasę i nie tylko było!!!
    Jeżeli chodzi o seks to do tego nie doszło no chyba że nie chciała powiedzieć jeszcze !!!:-(

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam ;)

spoko, bardziej mnie rozsmieszylo to porownanie niz oburzylo. mam nadzieje ze mi P. nie zacznie terenu w chalupie oznaczac!!!

a jesli wychowanie psow i dzieci moim zdaniem jest bardzo podobne jesli chodzi o konekwentnosc. bez niej nic nie zdzialasz. psiura juz mamy poslusznego, zobaczymy co bedzie z dziecmi..... jak sie nie uda wezmiemy drugie futro ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shaguuś napisz mi swój numer tel. na fejsie ( tu pewnie nie dojdzie wiadomość ), wyślę Ci smsa. ;)

Tu wysłałam Ci, dostałaś?

Ależ oczywiście, ze NIE :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Fredzia najgorsze jest to ze mieszkają razem!!! Ale mam nadzieję że będzie dobrze!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
    Jednak jak się nie prowadzi wykresu i nie stara się to nie ma objawów ciążowych he he!!!!
    Jak mi dobrze bez tych objawów~!! To naprawdę chyba bardziej w głowie się odczuwa niż na cieleśnie !!!!:-)

Shagga_80, Rucia, mala29_, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shaguuś napisz mi swój numer tel. na fejsie ( tu pewnie nie dojdzie wiadomość ), wyślę Ci smsa. ;)

Na Fb też wysłałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I uciekam :)
    Buziaki Babeczki.

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Na Fb też wysłałam :)

Już zapisałam ;)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ale co wam powiem to wam powiem jutro @ przychodzi a ja żadnych objawów na nią nie mam prócz bolesnych piersi!!!
    Jednak jak się nie prowadzi wykresu i nie stara się to nie ma objawów ciążowych he he!!!!
    Jak mi dobrze bez tych objawów~!! To naprawdę chyba bardziej w głowie się odczuwa niż na cieleśnie !!!!:-)

ja tez czekam czekam moze choc Tobie sie uda

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:

Sylwia nie ma szans!!!
    seksiku nie było z kim !!!
    A jak to mówią
    W marcu koty
    W kwietniu psy
    A w maju to już MY!!!!:-):-)

Fedra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:

Sylwia nie ma szans!!!
    A jak to mówią
    W marcu koty
    W kwietniu psy

dobre dobre !!!! ja podobno mam PCOS i wyczytalam ze ciezko sie to leczy ale gin musi byc pewna na 100.Na wszelki wypadek jutro umowilam sie do innego jak oczywiscie okresu nie dostane bo ciekawa jetsem czy on tez to potwierdzi- wkoncu minelo 2 tygodnie od wizyty

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:

Sylwia nie ma szans!!!
    A jak to mówią
    W marcu koty
    W kwietniu psy

dobre dobre !!!! ja podobno mam PCOS i wyczytalam ze ciezko sie to leczy ale gin musi byc pewna na 100.Na wszelki wypadek jutro umowilam sie do innego jak oczywiscie okresu nie dostane bo ciekawa jetsem czy on tez to potwierdzi- wkoncu minelo 2 tygodnie od wizyty

Lepiej poradzić się drugiego gina i mieć pewność co i jak a nie tak jak ja pół roku jednemu dałam zarobić i ciu.... się okazał!!:-(:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co z Wosebko!! Uciekła czy co?????:-(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga chyba wzięła sobie wolne na jakiś czas. Pewnie znów ma jakieś załamanie nastroju. :( oby szybko jej przeszło

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    aga chyba wzięła sobie wolne na jakiś czas. Pewnie znów ma jakieś załamanie nastroju. :( oby szybko jej przeszło

To dlatego mnie skasowała z przyjaciółek !! konto usunęła pewnie też co??
    Ob wróciła szybko!!:-(:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny co z Wosebko!! Uciekła czy co?????:-(

chyba wstała i wyszła po Angielsku !!!!nikomu nic nie mówiąć ,ale szkoda jest mi smutno !!!!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2217 2218 2219 2220 2221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ