X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale o co chodzi? o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga co z przyjaciółką?
    Monolog prowadzę???

Cholewcia znowu mi net zniknął!!!
    Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!! :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:
    Aga co z przyjaciółką?
    Monolog prowadzę???

Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!! :-(

Słucham? I nie ma zamiaru iść z tym na policję?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    muzarcia wrote:
    Aga co z przyjaciółką?
    Monolog prowadzę???

Słucham? I nie ma zamiaru iść z tym na policję?

Rucia no dopiero co powiedziała to mężowi jakie propozycje teściu jej stawia a żeby sprawa ruszyła dalej to muszą poszukać mieszkania żeby się wyprowadzić a mają 3 małych dzieci więc to nie takie łatwe!!
    Bo jak wyjdzie to na jaw to ją teściu i teściowa zniszczy psychicznie jak będzie z nimi dalej mieszkać!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia to miłe ale , to nie o to chodzi...ja też Was kocham i uwielbiam...ale w tej sytuacji, to wszystko nabiera innego znaczenia i sensu albo go traci...tzn. nie Wy ale moje działania bezsensowne...mam czas do wieczora...Fedrunia nie strasz, bo Ty wiesz, że kapitan ze statku powinien złazić ostatni, także musisz tu dzierżyć ster i pilnować tabelki...

POPATRZCIE JA NIE MOGĘ SIĘ ANI TAM WPISAĆ DO TABELKI, BO NAWET NIE WIEM KIEDY TA PRZEKLĘTA @ MA SIĘ ZJAWIĆ...CZUJĘ SIĘ JAKAŚ INNA...

Muzi mnie w tabelce nie ma i nie będzie tabelka nie jest ważna ważne żebyś była z Nami ze Mna bo wtedy i mnie jest łatwiej tu być :D
    a tabelke zawsze moge przekazać komuś innemu więc ja nie straszę ja ostrzegam :P

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem Fedra...nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to faktycznie nieciekawa sytuacja, dobrze, że m. jej uwierzył i, że nie zarzuca jej , że teścia uwodziła...dobrze, że trzymają się razem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga to faktycznie nieciekawa sytuacja, dobrze, że m. jej uwierzył i, że nie zarzuca jej , że teścia uwodziła...dobrze, że trzymają się razem...

No pytanie jej zadał czy skorzystała z okazji zarobkowej ale uwierzył żonie bardziej!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem tak widze że faza załamek się znowu wkradła na forum już to dziewczynki przerabiałyśmy wię cprosze tu nie straszyć kasowaniem kont :P

Muzi moze zrób jak Libra weś po prostu urlop i wróć z nowymi siłami chociaz jak Cię znam nie wytrzymasz bez Nas zbyt długo bo ja wiem że Nas kochasz i nie dasz rady opuścicć swych sióstr :D

jak widzisz ja tu jestem choc w ogóle to nie moje miejsce ale przynajmniej takie jak My mozemy słuzyć radą i dobrym słowem żeby do reszty nie powariowały :P więc Muzi o opuszczeniu forum nie ma mowy :D

mam nadzieję ze się efekt domina nie zrobi i jedna za drugą nie będzie forum opuszczać bo co ja tu sama zrobię???

zbikowa, kiti, Shagga_80, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ja powiem tak widze że faza załamek się znowu wkradła na forum już to dziewczynki przerabiałyśmy wię cprosze tu nie straszyć kasowaniem kont :P

Muzi moze zrób jak Libra weś po prostu urlop i wróć z nowymi siłami chociaz jak Cię znam nie wytrzymasz bez Nas zbyt długo bo ja wiem że Nas kochasz i nie dasz rady opuścicć swych sióstr :D

jak widzisz ja tu jestem choc w ogóle to nie moje miejsce ale przynajmniej takie jak My mozemy słuzyć radą i dobrym słowem żeby do reszty nie powariowały :P więc Muzi o opuszczeniu forum nie ma mowy :D

mam nadzieję ze się efekt domina nie zrobi i jedna za drugą nie będzie forum opuszczać bo co ja tu sama zrobię???

No nie, dziś to jakaś plaga!
    Ja Fedra nie wybieram się nigdzie :)

Ja właśnie włączyłam kompa, bo musiałam poszperać w mapie Łodzi, bo jutro trochę "pozwiedzamy"...trzymajcie kciuki za mnie jutro, plissssssssss

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja sie dopiero rozkrecam, wiec w razie W bedziemy z Shagga we 3 na forum ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 15:31

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem dam znać co i jak...co wymyśliłam...i z diane i z forum...a co do Ciebie Fedruś to mam e-mail do Ciebie np.
    Muszę się oderwać od forum teraz na pewno i dać sobie chwilę na przemyślenia;-)

Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fEDRA to chyba wtedy zostaniemy we dwie jak reszta ucieknie

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga jeszcze by tego brakowało zeby fluidki ciążkowe odpłynęły z forum :P

Muzi maila masz ale wiesz ze to nie to samo co tu być na forum a znajac życie jakbys się usunęła z forum to bym Ci na maila relację dzienną z forum zdawała więc się i tak nie uwolnisz :P

Tak Zbikowa zostaniemu tu na posterunku z Mała jeszcze :D

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem na chwil kilka sie odmeldowywuję :)

a ktoś pytał tak Dodi robiła rano betę ale jeszcze nie pisała jaki wynik ani kiedy będzie :)

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam się nigdzie nie wybieram i nawet jak zaciążę to nigdzie nie pójdę tylko będę was codziennie fluidami zasypywać ;)

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

a ktoś pytał tak Dodi robiła rano betę ale jeszcze nie pisała jaki wynik ani kiedy będzie :)

Ja pytałam, bo wynikami bety dodi i Ruci żyję bardziej niż swoimi jutrzejszymi badaniami :D

Dodi lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ja też czekam z niecierpliwością na wiadomości od dziewczyn :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktos to mial dzis testowac o ile pamietam ! wiadomo juz cos?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

Ja pytałam, bo wynikami bety dodi i Ruci żyję bardziej niż swoimi jutrzejszymi badaniami :D

Rucia wyniki będzie miała jutro :)

qa u Ciebie na pewno będzie wszystko w jak najlepszym pożądku :D

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2215 2216 2217 2218 2219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ