plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga co z przyjaciółką?
Monolog prowadzę???
Cholewcia znowu mi net zniknął!!!
Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:muzarcia wrote:Aga co z przyjaciółką?
Monolog prowadzę???
Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!!
Słucham? I nie ma zamiaru iść z tym na policję? -
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:muzarcia wrote:Aga co z przyjaciółką?
Monolog prowadzę???
Dowiedziałam się że moja przjaciółka jest molestowana seksualnie i to przez swojego teścia !!! W sumie sama to zauważyłam i sie jej pod pytałam i wyszło wszystko na jaw !!! A najgorsze to że mieszkają z nimi a teściu pomaga im finansowo!!
Słucham? I nie ma zamiaru iść z tym na policję?
Rucia no dopiero co powiedziała to mężowi jakie propozycje teściu jej stawia a żeby sprawa ruszyła dalej to muszą poszukać mieszkania żeby się wyprowadzić a mają 3 małych dzieci więc to nie takie łatwe!!
Bo jak wyjdzie to na jaw to ją teściu i teściowa zniszczy psychicznie jak będzie z nimi dalej mieszkać!! -
muzarcia wrote:Rucia to miłe ale , to nie o to chodzi...ja też Was kocham i uwielbiam...ale w tej sytuacji, to wszystko nabiera innego znaczenia i sensu albo go traci...tzn. nie Wy ale moje działania bezsensowne...mam czas do wieczora...Fedrunia nie strasz, bo Ty wiesz, że kapitan ze statku powinien złazić ostatni, także musisz tu dzierżyć ster i pilnować tabelki...
POPATRZCIE JA NIE MOGĘ SIĘ ANI TAM WPISAĆ DO TABELKI, BO NAWET NIE WIEM KIEDY TA PRZEKLĘTA @ MA SIĘ ZJAWIĆ...CZUJĘ SIĘ JAKAŚ INNA...
Muzi mnie w tabelce nie ma i nie będzie tabelka nie jest ważna ważne żebyś była z Nami ze Mna bo wtedy i mnie jest łatwiej tu być
a tabelke zawsze moge przekazać komuś innemu więc ja nie straszę ja ostrzegamAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga to faktycznie nieciekawa sytuacja, dobrze, że m. jej uwierzył i, że nie zarzuca jej , że teścia uwodziła...dobrze, że trzymają się razem...
No pytanie jej zadał czy skorzystała z okazji zarobkowej ale uwierzył żonie bardziej!! -
Ja powiem tak widze że faza załamek się znowu wkradła na forum już to dziewczynki przerabiałyśmy wię cprosze tu nie straszyć kasowaniem kont
Muzi moze zrób jak Libra weś po prostu urlop i wróć z nowymi siłami chociaz jak Cię znam nie wytrzymasz bez Nas zbyt długo bo ja wiem że Nas kochasz i nie dasz rady opuścicć swych sióstr
jak widzisz ja tu jestem choc w ogóle to nie moje miejsce ale przynajmniej takie jak My mozemy słuzyć radą i dobrym słowem żeby do reszty nie powariowaływięc Muzi o opuszczeniu forum nie ma mowy
mam nadzieję ze się efekt domina nie zrobi i jedna za drugą nie będzie forum opuszczać bo co ja tu sama zrobię???zbikowa, kiti, Shagga_80, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja powiem tak widze że faza załamek się znowu wkradła na forum już to dziewczynki przerabiałyśmy wię cprosze tu nie straszyć kasowaniem kont
Muzi moze zrób jak Libra weś po prostu urlop i wróć z nowymi siłami chociaz jak Cię znam nie wytrzymasz bez Nas zbyt długo bo ja wiem że Nas kochasz i nie dasz rady opuścicć swych sióstr
jak widzisz ja tu jestem choc w ogóle to nie moje miejsce ale przynajmniej takie jak My mozemy słuzyć radą i dobrym słowem żeby do reszty nie powariowaływięc Muzi o opuszczeniu forum nie ma mowy
mam nadzieję ze się efekt domina nie zrobi i jedna za drugą nie będzie forum opuszczać bo co ja tu sama zrobię???
No nie, dziś to jakaś plaga!
Ja Fedra nie wybieram się nigdzie
Ja właśnie włączyłam kompa, bo musiałam poszperać w mapie Łodzi, bo jutro trochę "pozwiedzamy"...trzymajcie kciuki za mnie jutro, plissssssssssFedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sagga jeszcze by tego brakowało zeby fluidki ciążkowe odpłynęły z forum
Muzi maila masz ale wiesz ze to nie to samo co tu być na forum a znajac życie jakbys się usunęła z forum to bym Ci na maila relację dzienną z forum zdawała więc się i tak nie uwolnisz
Tak Zbikowa zostaniemu tu na posterunku z Mała jeszczeShagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a tym czasem na chwil kilka sie odmeldowywuję
a ktoś pytał tak Dodi robiła rano betę ale jeszcze nie pisała jaki wynik ani kiedy będzie
Ja pytałam, bo wynikami bety dodi i Ruci żyję bardziej niż swoimi jutrzejszymi badaniamiDodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:a tym czasem na chwil kilka sie odmeldowywuję
a ktoś pytał tak Dodi robiła rano betę ale jeszcze nie pisała jaki wynik ani kiedy będzie
Ja pytałam, bo wynikami bety dodi i Ruci żyję bardziej niż swoimi jutrzejszymi badaniami
Rucia wyniki będzie miała jutro
qa u Ciebie na pewno będzie wszystko w jak najlepszym pożądku17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi