plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoczytałam ulotkę i bez przerwy się je bierze !! Po to są kolorowe zeby w czasie krwawienia brać też tabletki!!
Ależ ja zacofana jestem!!
DZIEWCZYNY A WY SIĘ SZALEJU NAJADLYŚCIE PRZEZ TE ŚWIĘTA!!!WŚCIEKŁE JAJKA CZY CO ŻE CHCECIE ODCHODZIĆ!!!
nO CHOLERKA KLAWA CO Z WAMI!!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam
zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie
A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!
jak jest 28 tabletek, to chyba się je bierze bez przerwy... 7 z tych tabletek to pewnie placebo są (one powinny byc zaznaczone) musisz przeczytać ulotkę... zazwyczaj w tego typu tabletkach są 4 rzędy po 7 tabletek... zaczynasz od pierwszego rzędu od lewej do prawej... potem drugi rząd od lewej do prawej... trzeci... a czwarty rząd to tabletki placebo... ale skoro ty masz je w 4 kolorach, to może być tak, że każdy kolor różni się niewielko skłądem... musisz przeczytać ulotkę... bo tak to możemy sobie gdybać... a jak coś to wrzucaj nazwę leku, to razem rozgryziemy o co w nich chodzi
21 tabletek anty - je się bierze z 7 dniową przerwą na krwawienie z odstawieniaAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Należy rozpocząć przyjmowanie leku Qlaira w pierwszym dniu cyklu (tj. w pierwszym dniu krwawienia miesiączkowego)
Uściślam można dopasować w ciągu 24 godzin swój czas przyjmowania leku.
Metody te mogą być zawodne, ponieważ Qlaira modyfikuje miesięczne zmiany temperatury ciała i śluzu szyjkowego
Aga one są jedno, dwu czy trójfazowe? Jest coś napisane?
Muzarcia już doczytałam się co i jak!! codzień bez przerwy !!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Aga przerwa po to by nastapiło "krwawienie z odstawienia", w ulotce powinno być napisane, jak je brać, ja tez brałam jednego koloru, 28 pigułek w opakowaniu, codzinnie jedną, a później 7 dni przerwy...
mi się wydaje, że 28 tabletek przyjmuje się bez przerwy... wszystkie tabletki anty opierają się na książkowej długości cyklu, czyli 28 dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:To teraz ja potrzebuję porady
Czy ma znaczenie jakim moczem robi się testy owu? Tzn. w ulotce nie ma nic n ten temat, czy od razu po "pobraniu próbki", czy czekać aż będzie temperatury pokojowej?
Ja zawsze siusiu i robiłam test nie czekałam nic czasu!!Gunia lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Effcia zastanawiam się co będzie lepsze...czas pokaże, póki co muszę zdecydować co dalej z Diane-35...do tego biegam dziś do toalety jak wariat, bo odsikuję te zalegające płyny...obgryzam paznokcie itd.
musisz zrobić tak abyś Ty na tym nie cierpiała bo leczenie leczeniem ale to Ty funkcjonujesz po tych tabsach a nie Twój gin i jeśli żle się po nich czujesz to albo niech Ci je zmieni albo każe odstawić nic na siłę -
Gunia wrote:To teraz ja potrzebuję porady
Czy ma znaczenie jakim moczem robi się testy owu? Tzn. w ulotce nie ma nic n ten temat, czy od razu po "pobraniu próbki", czy czekać aż będzie temperatury pokojowej?
ja też robię od razu:)
uciekam dziewczynki bo idę na urodziny do bratanka męża:)Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGunia wrote:To teraz ja potrzebuję porady
jeżeli nic nie jest napisane to robię od razu
ale spotkałam się z takim testem owu, że w ulotce było napisane, aby test wykonać po 15 min. od pobrania próbki moczuGunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A ja w tamtym tygodniu przeżyłam taki szok dziewczyny że d tej pory się nie potrafię pozbierać !!!!
Mamy problemy ale inni mają o wiele gorzej powiem wam a chodzi mi o moją przyjaciółkę !!!!
na pewno są tacy ludzie, który sto razy gorsze historie przeżywają... zgadzam się... ale czasem człowiek nie jest sobie sam tego w stanie przetłumaczyć i jego problem (ciężki czy bagatelny) w danej chwili wydaje się nie do rozwiązania, przytłaczający -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny