X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Muska wrote:
    Dobra laseczki,
    ja już kończę powolutku pracę, także trzymajcie się ciepło w te chłodne dni i do usłyszenia niebawem!
    Podokańczam co tu jeszcze trzeba i uciekam szybko do domu.

Paaa, ja też zaraz zmykam...zaraz Stary wróci, niech lepiej nie wie,że dziś ZNÓW cały dzień opier...ałam się ;)

Mój pojechał wczoraj i sama znowu zostałam do piątku cisza i spokój !!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam :-):-(

ja nie pomoge bo też nigdy nie używałam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga "musisz" zrobić prl najpierw po 10 minutach odpoczynku zanim wejdziesz do pobrania...jak już Ci pobiorą wtedy wejdziesz po godzinie drugi raz do pobrania kolejny raz...chodzi o proporcję jednej do drugiej...w tym szkopuł cały...także musisz poświęcić czas na to badanie niestety...wchodzisz i mówisz, że chcesz zrobić prl i za godzinę znowu, bo weźmiesz metoklopramid...pilnuj godziny i jakby byli ludzie w kolejce to zakomunikuj, że za godzinę wchodzisz drugi raz do badania bez kolejki, bo inaczej wynik wyjdzie fałszywy.

O widzisz, i już masz Aguś, wiadomość z pierwszej ręki :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?

qlaira tak się nazywają!!! mają 4 kolory aż więc to dla mnie czarna magia!!!
    Boże co ze mnie za baba jak nawet antykoncepcji nie wiem jak brać he he he:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam :-):-(

zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno się zastanawiam nad ucieczką z ovu...mam doliny jak Rów Mariański...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja brałam to miały jeden kolor ale to było 5 lat temu i robiłam 7 dni przerwy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 14:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Ja ci ucieknę ja ci ucieknę !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Ja brałam dwa razy tabsy, ostatni raz gdy byłam po zabiegu usuwania nadżerki i żeby zdążyło mi się tam zagoić wszystko to brałam bez przerwy,ale to po to,żebym nie miała tego krwawienia z odstawienia....normalnie tabsy (jako zabezpieczenie) bierze się od 1-szego dnia krwawienia i bierze przez 28 dni (zawsze o tej samej porze!), potem robi się przerwę (na moich tabsach chyba pisało ile dni mam nie brać) a potem znów bierze się - czy krwawienie wystąpiło czy nie...tyle ja wiem...i tym akcentem się żegnam :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

muzarciu ja też myślę nad tematem odejścia z ovu ale Ciebie będę namawiać żebyś została-Ty jesteś skarbnicą wiedzy i nie jednej możesz pomóc tylko Ty:)także zosatań

Blondi22, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:

zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie

A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
    coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!:-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam ;) moze wieczorkiem zajrze

a.png
    a.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przerwa po to by nastapiło "krwawienie z odstawienia", w ulotce powinno być napisane, jak je brać, ja tez brałam jednego koloru, 28 pigułek w opakowaniu, codzinnie jedną, a później 7 dni przerwy...

Effcia28 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:

A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
    coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!:-)

no ja robiłam przerwę żeby wystąpiło krwawienie

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.qlaira.pl/ ich strona

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wy dziewczyny nie odchodzcie z Ovu bo od was mozna zaczerpnac wiele informacji szczegolnie co robic i jak sie nie zalamywac.Pamietacie jak panikowalam????? postawilyscie mnie na nogi i teraz wszystko na luzie robie z mysla co ma byc to bedzie....

mauysia lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja też spadam ;) moze wieczorkiem zajrze

pa pa Blondi:)

A jakoś dawno nie widziałam Oli czeka u nas na forum co się z nią dzieję?ktoś wie?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej kobitki ja wam zniknę z oVu to was z czyści. Ani się warzcie NIE ZGADZAM SIĘ I TYLE A JAK NIE TO PRZYJADĘ DO WAS PRZYWIĄŻE DO KOMPUTERA I BĘDZIE FINAŁ :)

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Należy rozpocząć przyjmowanie leku Qlaira w pierwszym dniu cyklu (tj. w pierwszym dniu krwawienia miesiączkowego)
    Uściślam można dopasować w ciągu 24 godzin swój czas przyjmowania leku.
    Metody te mogą być zawodne, ponieważ Qlaira modyfikuje miesięczne zmiany temperatury ciała i śluzu szyjkowego
    Aga one są jedno, dwu czy trójfazowe? Jest coś napisane?

‹‹ 2213 2214 2215 2216 2217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ