plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Muska wrote:Dobra laseczki,
ja już kończę powolutku pracę, także trzymajcie się ciepło w te chłodne dni i do usłyszenia niebawem!
Podokańczam co tu jeszcze trzeba i uciekam szybko do domu.
Paaa, ja też zaraz zmykam...zaraz Stary wróci, niech lepiej nie wie,że dziś ZNÓW cały dzień opier...ałam się
Mój pojechał wczoraj i sama znowu zostałam do piątku cisza i spokój !! -
nick nieaktualnyAga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga "musisz" zrobić prl najpierw po 10 minutach odpoczynku zanim wejdziesz do pobrania...jak już Ci pobiorą wtedy wejdziesz po godzinie drugi raz do pobrania kolejny raz...chodzi o proporcję jednej do drugiej...w tym szkopuł cały...także musisz poświęcić czas na to badanie niestety...wchodzisz i mówisz, że chcesz zrobić prl i za godzinę znowu, bo weźmiesz metoklopramid...pilnuj godziny i jakby byli ludzie w kolejce to zakomunikuj, że za godzinę wchodzisz drugi raz do badania bez kolejki, bo inaczej wynik wyjdzie fałszywy.
O widzisz, i już masz Aguś, wiadomość z pierwszej rękiAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?
qlaira tak się nazywają!!! mają 4 kolory aż więc to dla mnie czarna magia!!!
Boże co ze mnie za baba jak nawet antykoncepcji nie wiem jak brać he he he:-) -
AGA 30 wrote:Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam
zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam
Ja brałam dwa razy tabsy, ostatni raz gdy byłam po zabiegu usuwania nadżerki i żeby zdążyło mi się tam zagoić wszystko to brałam bez przerwy,ale to po to,żebym nie miała tego krwawienia z odstawienia....normalnie tabsy (jako zabezpieczenie) bierze się od 1-szego dnia krwawienia i bierze przez 28 dni (zawsze o tej samej porze!), potem robi się przerwę (na moich tabsach chyba pisało ile dni mam nie brać) a potem znów bierze się - czy krwawienie wystąpiło czy nie...tyle ja wiem...i tym akcentem się żegnam -
muzarcia wrote:Mocno się zastanawiam nad ucieczką z ovu...mam doliny jak Rów Mariański...
muzarciu ja też myślę nad tematem odejścia z ovu ale Ciebie będę namawiać żebyś została-Ty jesteś skarbnicą wiedzy i nie jednej możesz pomóc tylko Ty:)także zosatańBlondi22, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:AGA 30 wrote:Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam
zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie
A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!! -
Aga przerwa po to by nastapiło "krwawienie z odstawienia", w ulotce powinno być napisane, jak je brać, ja tez brałam jednego koloru, 28 pigułek w opakowaniu, codzinnie jedną, a później 7 dni przerwy...
Effcia28 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
AGA 30 wrote:Effcia28 wrote:AGA 30 wrote:Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam
zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie
A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!
no ja robiłam przerwę żeby wystąpiło krwawienie -
co wy dziewczyny nie odchodzcie z Ovu bo od was mozna zaczerpnac wiele informacji szczegolnie co robic i jak sie nie zalamywac.Pamietacie jak panikowalam????? postawilyscie mnie na nogi i teraz wszystko na luzie robie z mysla co ma byc to bedzie....
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNależy rozpocząć przyjmowanie leku Qlaira w pierwszym dniu cyklu (tj. w pierwszym dniu krwawienia miesiączkowego)
Uściślam można dopasować w ciągu 24 godzin swój czas przyjmowania leku.
Metody te mogą być zawodne, ponieważ Qlaira modyfikuje miesięczne zmiany temperatury ciała i śluzu szyjkowego
Aga one są jedno, dwu czy trójfazowe? Jest coś napisane?