X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Muska wrote:
    Dobra laseczki,
    ja już kończę powolutku pracę, także trzymajcie się ciepło w te chłodne dni i do usłyszenia niebawem!
    Podokańczam co tu jeszcze trzeba i uciekam szybko do domu.

Paaa, ja też zaraz zmykam...zaraz Stary wróci, niech lepiej nie wie,że dziś ZNÓW cały dzień opier...ałam się ;)

Mój pojechał wczoraj i sama znowu zostałam do piątku cisza i spokój !!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam :-):-(

ja nie pomoge bo też nigdy nie używałam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga "musisz" zrobić prl najpierw po 10 minutach odpoczynku zanim wejdziesz do pobrania...jak już Ci pobiorą wtedy wejdziesz po godzinie drugi raz do pobrania kolejny raz...chodzi o proporcję jednej do drugiej...w tym szkopuł cały...także musisz poświęcić czas na to badanie niestety...wchodzisz i mówisz, że chcesz zrobić prl i za godzinę znowu, bo weźmiesz metoklopramid...pilnuj godziny i jakby byli ludzie w kolejce to zakomunikuj, że za godzinę wchodzisz drugi raz do badania bez kolejki, bo inaczej wynik wyjdzie fałszywy.

O widzisz, i już masz Aguś, wiadomość z pierwszej ręki :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga w pierwszy dzień krwawienia bierzesz pierwszą tabletkę...bierzesz je bez przerwy...domyślam się, że cztery albo siedem jest w innym kolorze.Także w ciągu tych w innym kolorze powinno wystąpić krwawienie z odstawienia...jak się one nazywają Aga?

qlaira tak się nazywają!!! mają 4 kolory aż więc to dla mnie czarna magia!!!
    Boże co ze mnie za baba jak nawet antykoncepcji nie wiem jak brać he he he:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kobietki a te anty to jak się bierze !! 28 tab w paczce jest to od @ do @ bez żadnego dnia przerwy ??? Bo ja zielona w tym jestem nigdy się nie zabezpieczałam :-):-(

zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno się zastanawiam nad ucieczką z ovu...mam doliny jak Rów Mariański...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja brałam to miały jeden kolor ale to było 5 lat temu i robiłam 7 dni przerwy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 14:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Ja ci ucieknę ja ci ucieknę !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Ja brałam dwa razy tabsy, ostatni raz gdy byłam po zabiegu usuwania nadżerki i żeby zdążyło mi się tam zagoić wszystko to brałam bez przerwy,ale to po to,żebym nie miała tego krwawienia z odstawienia....normalnie tabsy (jako zabezpieczenie) bierze się od 1-szego dnia krwawienia i bierze przez 28 dni (zawsze o tej samej porze!), potem robi się przerwę (na moich tabsach chyba pisało ile dni mam nie brać) a potem znów bierze się - czy krwawienie wystąpiło czy nie...tyle ja wiem...i tym akcentem się żegnam :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

muzarciu ja też myślę nad tematem odejścia z ovu ale Ciebie będę namawiać żebyś została-Ty jesteś skarbnicą wiedzy i nie jednej możesz pomóc tylko Ty:)także zosatań

Blondi22, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:

zaczynasz pierwszego dnia krwawienia bierzesz całe opakowanie i robisz 7 dni przerwy potem znowu zaczynasz kolejne opakowanie

A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
    coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!:-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też spadam ;) moze wieczorkiem zajrze

a.png
    a.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga przerwa po to by nastapiło "krwawienie z odstawienia", w ulotce powinno być napisane, jak je brać, ja tez brałam jednego koloru, 28 pigułek w opakowaniu, codzinnie jedną, a później 7 dni przerwy...

Effcia28 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Effcia28 wrote:
    AGA 30 wrote:

A po co ta przerwa!!! Ach ja to się zamotam w tym!!
    coś mi się wydaję jakbym brała już kiedyś tabletki to bym miała co rok to prorok z moją wiedzą o anty!!:-)

no ja robiłam przerwę żeby wystąpiło krwawienie

• Gunia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.qlaira.pl/ ich strona

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co wy dziewczyny nie odchodzcie z Ovu bo od was mozna zaczerpnac wiele informacji szczegolnie co robic i jak sie nie zalamywac.Pamietacie jak panikowalam????? postawilyscie mnie na nogi i teraz wszystko na luzie robie z mysla co ma byc to bedzie....

mauysia lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja też spadam ;) moze wieczorkiem zajrze

pa pa Blondi:)

A jakoś dawno nie widziałam Oli czeka u nas na forum co się z nią dzieję?ktoś wie?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej kobitki ja wam zniknę z oVu to was z czyści. Ani się warzcie NIE ZGADZAM SIĘ I TYLE A JAK NIE TO PRZYJADĘ DO WAS PRZYWIĄŻE DO KOMPUTERA I BĘDZIE FINAŁ :)

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Należy rozpocząć przyjmowanie leku Qlaira w pierwszym dniu cyklu (tj. w pierwszym dniu krwawienia miesiączkowego)
    Uściślam można dopasować w ciągu 24 godzin swój czas przyjmowania leku.
    Metody te mogą być zawodne, ponieważ Qlaira modyfikuje miesięczne zmiany temperatury ciała i śluzu szyjkowego
    Aga one są jedno, dwu czy trójfazowe? Jest coś napisane?

‹‹ 2213 2214 2215 2216 2217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ