X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    mala29_ wrote:
    aga chyba wzięła sobie wolne na jakiś czas. Pewnie znów ma jakieś załamanie nastroju. :( oby szybko jej przeszło

To dlatego mnie skasowała z przyjaciółek !! konto usunęła pewnie też co??
    Ob wróciła szybko!!:-(:-)

zemną też pojechała po bandzie wykasowała i poszła ,ale cóż trzeba decyzję dziewczyny uszanować !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny co z Wosebko!! Uciekła czy co?????:-(

chyba wstała i wyszła po Angielsku !!!!nikomu nic nie mówiąć ,ale szkoda jest mi smutno !!!!!

Może ją przerosło wszystko!!:-(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga 30 ja ci powiem ,że się tez zastanawiam k....mać czemu jak człowiek się stara ma warunki ,aby dzidzi je dać ,a ona nie przychodzi ,a tam gdzie jest Patologia i nie ma warunków ,a nawet mieszkania nie maja tam się Dzieci sypią jak z Rękawa .......jakaś Kara czy jak !!!!!!!!!!

DLA MNIE NIE DO PRZEJŚCIA NIKT NIE POTRAFI WYTŁUMACZYĆ

Wosebkę też szlak trafił tyle starania i co wielka D....nie wyrobiła no chyba ,że inna wesja ,ale jaka ona by nie była trzeba Uszanować !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Fedra wrote:
    Zbikowa no niestety ale znana jestem z taki porównań ostatnio jak porównywałam wychowywanie dzieci do wychowywania psa to omało nie zostałam zlinczowana ale co tam ;)

Aga mam nadzieję ze Twoja koleżanka pozbiera się po tym piekle ehhh życie...

spoko, bardziej mnie rozsmieszylo to porownanie niz oburzylo. mam nadzieje ze mi P. nie zacznie terenu w chalupie oznaczac!!!

a jesli wychowanie psow i dzieci moim zdaniem jest bardzo podobne jesli chodzi o konekwentnosc. bez niej nic nie zdzialasz. psiura juz mamy poslusznego, zobaczymy co bedzie z dziecmi..... jak sie nie uda wezmiemy drugie futro ;)

he he he to raczej koty nie wykastrowane mają mentalnośc obsikiwania w domu a nie psy no chyba że szczenior :)
    My futro też mamy wychowane wiadomo nie jest ideał ale to co chcieliśmy to mamy :)
    My też myślimy nad drugim ale musimy chwile odczekac aż u szwagierki dzidzia podrośnie ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga 30 ja ci powiem ,że się tez zastanawiam k....mać czemu jak człowiek się stara ma warunki ,aby dzidzi je dać ,a ona nie przychodzi ,a tam gdzie jest Patologia i nie ma warunków ,a nawet mieszkania nie maja tam się Dzieci sypią jak z Rękawa .......jakaś Kara czy jak !!!!!!!!!!

Wosebkę też szlak trafił tyle starania i co wielka D....nie wyrobiła no chyba ,że inna wesja ,ale jaka ona by nie była trzeba Uszanować !!!!

Kaja takie jest niestety życie i trzeba je brać takim jakim jest.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Takie to juz to nasze życie!!! Jak to powiadają nie można mieć wszystkiego!!!Ale uda się mam nadzieję każdej pragnącej potomstwa!! Chociaż jedno maleńkie!!!!

No każda ma prawo do własnej decyzji!!!
    Ja narazie odpoczywam psychicznie od starań z forum nie mam zamiar odchodzić!!! Może ciut mnie udzielać się będę ale będę!!!
    Nie mam zamiaru się poddać!!!:-) I życzę każdej żeby się nie poddawała!!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

Konta raczej nie usunęła bo ja ją nadal widze w przyjaciółkach no chyba ze nie zdążyła mnie usunąć...

a co do pytania to ja tak właśnie z bratem ostatnio rozmawiałam i powiem Ci ze oboje doszliśmy do wniosku ze nie ma sprawiedliwości na tym świecie ze widocznie nie można mieć wszystkiego...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kaja wrote:

Konta raczej nie usunęła bo ja ją nadal widze w przyjaciółkach no chyba ze nie zdążyła mnie usunąć...

a co do pytania to ja tak właśnie z bratem ostatnio rozmawiałam i powiem Ci ze oboje doszliśmy do wniosku ze nie ma sprawiedliwości na tym świecie ze widocznie nie można mieć wszystkiego...

A może masz jej stare konto? To nowe było jako Wosebka. Stare Woseba.

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kaja wrote:

Ja też mam ją w w przyjaciółkach ale Fredziu ale stare konto jako Woseba a powróciła jako Wosebka ostatnio jak dobrze pamiętam!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra Aga ma rację jako Wosebka była ehhh Szkoda ,ale może wróci !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Kaja wrote:

A może masz jej stare konto? To nowe było jako Wosebka. Stare Woseba.

a no faktycznie stare mam to znaczy ze tak do końca się nie odcieła jeszcze jedno konto ma ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazlam w necie (thank you google) cos takiego
    http://www.vitaspa.pl/testpoint-test-plodnosci-dla-mezczyzn-testy-ruchliwosc-ilosc-plemnikow-p-52.html

w sumie nie zaszkodzi zaczac od tego, a jak wynik bedzie slaby to pozwoli zaoszczedzic kilka miechow staran i przyspieszy wizyte u lekarza... co o tym myslicie?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra może kiedyś się to zmieni bo mnie to wpienia wiesz jak słysze takie akcje to mnie az nie gryzie ,ale jak widziałam to co się działo to mnie to aż zabolało 1,5dziewczynka brudna wszy po głowie latały ,a matka nic lepsza w tym brudzie nawet czystego skrawka skóry nie widziałam ehhhh ....nie pisze dalej bo ręce opadają !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja bym poszła najpierw do lekarza i ta zrobiła badania

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki wosabka tamto konto jako wosaba wcześniej usunęła

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    wiesz co ja bym poszła najpierw do lekarza i ta zrobiła badania

echh to musi poczekac niestety...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    znalazlam w necie (thank you google) cos takiego
    http://www.vitaspa.pl/testpoint-test-plodnosci-dla-mezczyzn-testy-ruchliwosc-ilosc-plemnikow-p-52.html

w sumie nie zaszkodzi zaczac od tego, a jak wynik bedzie slaby to pozwoli zaoszczedzic kilka miechow staran i przyspieszy wizyte u lekarza... co o tym myslicie?

Zbikowa powiem tak za 130 zł masz badane wszystkie parametry:
    - objętość
    - kolor i lepkość
    - ph
    - leukocyty
    - koncentracja i całkowita liczba w ejakulacie
    - żywotność
    - ruchliwość
    - morfologia

a z tego co widze ten tes kosztuje 115 zł i bada dwa parametry jak dla mnie szkoda kasy ale zrobicie jak uważacie...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i nie trzeba iśc do lekarza wystarczy zadzwonić do laboratorium i się umówić na termin idzie robi co ma robić i w zależności od laboratorium czeka na wyniki do kilku dni w Klinikach wyniki są tego samego dnia wieczorem :)

wiem ze nie jesteście w kraju ale za granicą na pewno tez można takei badania zrobić :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no ja wszystko rozumiem, tylko jest jeden problem - brak czasu. p jak bedzie w polsce to tylko na 3 dni pozalatawiac sprawy (w tym niedziela). chyba trzeba rozwejrzec sie tu na miejscu....

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa w uk jest to proste musisz z m. iść do swojego lekarza powiedzieć że chcecie zrobić badania nasienia i hormonów a on wam wszystko powie i pokieruje.

‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ