plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz słuchajcie(czytajcie)dziś jest 03.04 kończy mi się abonament tak jak pisałam Wam wcześniej znikam na jakiś czas.Tęsknić nie będziecie bo jest Was tutaj tyle,że nawet nie zauważycie ,że mnie nie ma.Także trzymajcie się i życzę Wam powodzenia.
Nic nie czytam wylogowuje się i to na tyle:) -
Effcia28 wrote:A teraz słuchajcie(czytajcie)dziś jest 03.04 kończy mi się abonament tak jak pisałam Wam wcześniej znikam na jakiś czas.Tęsknić nie będziecie bo jest Was tutaj tyle,że nawet nie zauważycie ,że mnie nie ma.Także trzymajcie się i życzę Wam powodzenia.
Nic nie czytam wylogowuje się i to na tyle:)
Effciu, urlopik - owszem, ale bez takich bzdurnych tekstów w stylu że nie będziemy tęsknić, proszę!!!
A tak na marginesie, to to, że kończy Ci się abonament to nie jest żaden pretekst, bo przecież można dalej normalnie prowadzić wykresShagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkurcze pierwsze zaczęły się w Sylwestra a ja rodzić pojechałam 01.01.01 ale się gin nie popisał, bo młody miał główkę w obwodzie 37 cm a ja mam wąską miednicę czego nie sprawdził i tym sposobem zaczęłam rodzić w starym roku a urodziłam w nowym...zaczęłam rodzić w XXw. a urodziłam w XXIw. naszej ery he he także mój syn urodził się na przełomie wieków;-)
Effcia kochana proszę przestań...bez abonamentu możesz tu być przecież...to ja zostałam a Ty odchodzisz? Nie nie...tak być nie może...jak Ty, to i ja!Shagga_80, Rucia, Fedra, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki...ledwo wstałam dziś - bo jak wczoraj poszłam sobie to jeszcze coś w TV oglądałam do 1...potem śniły mi się pierdoły - robiliśmy ze Starym imprezę :p nie mieliśmy dzieci, ale mieliśmy tych samych upierdliwych sąsiadów, więc przed 23 rozgoniłam towarzystwo...a dodam,że niezła była impreza - było wszystko
Wstaliśmy po 9 i byłam mega wkurzona, bo nawet w śnie mój Stary zachował się jak zwykle! Ehhh
Zerknę nieco na wykresy i spadam robić śniadanie, bo dziś przesunęło się wszystko nieco...a dziś Stary wraca o 13 z pracy, więc czasu nie mam za bardzomauysia, Rucia, Blondi22, Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:A teraz słuchajcie(czytajcie)dziś jest 03.04 kończy mi się abonament tak jak pisałam Wam wcześniej znikam na jakiś czas.Tęsknić nie będziecie bo jest Was tutaj tyle,że nawet nie zauważycie ,że mnie nie ma.Także trzymajcie się i życzę Wam powodzenia.
Effcia!! Ty też?
Mam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie...szybciej niż Ci się zdaje -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:A teraz słuchajcie(czytajcie)dziś jest 03.04 kończy mi się abonament tak jak pisałam Wam wcześniej znikam na jakiś czas.Tęsknić nie będziecie bo jest Was tutaj tyle,że nawet nie zauważycie ,że mnie nie ma.Także trzymajcie się i życzę Wam powodzenia.
Matko święta opanujcie się z tym znikaniem !!! Wczoraj Muzi, dzisiaj ty Effcia. Czy to zima tak na was działa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 08:23
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Kfjatus wbiłaś się na tę stronkę? Fajny osiołek;-)Cieszy oko;-)
Tak, zachowałam się brzydko i ściągnęłam od Ciebie. Ciągle nie mogę się pogodzić z brakiem avatara, więc wstawiłam osła na pocieszenie
. Bardzo fajna strona i duży wybór różnych gadżecików
-
Effcia28 wrote:karoam fajnie ,że jesteś też Cię jakiś czas nie widziałam,albo przeoczyłam:)
Gocha 04 a co z Tobą jesteś ?
Nic uciekam laski:)
Effcia jestem, jestem. Nadrabiam zaległości, prawie jestem na bieżąco.
Wczoraj pytałam się M dlaczego nam się nie udaje i co z nami jest nie tak, to powiedział, że da mi bana na forum jak będę się tak zachowywać.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Blondi22 wrote:podobno od polowy kwietnia ma być ocieplenie
jejuu jeszcze tyle trzeba czekać. Wykończy nas ta aura, a na pewno mnie.
no chyba kazdy ma juz dosc tej zimy jak zaczeła sie w październiku tak skoncyzc sie nie morze ;/gocha04 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:A teraz słuchajcie(czytajcie)dziś jest 03.04 kończy mi się abonament tak jak pisałam Wam wcześniej znikam na jakiś czas.Tęsknić nie będziecie bo jest Was tutaj tyle,że nawet nie zauważycie ,że mnie nie ma.Także trzymajcie się i życzę Wam powodzenia.
bedziemy tesknic i to bardzo ;((( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Kaja wrote:A ja chciałam na maj rodzić w tym roku i co dupa wielka i już nic nie licze
Kajuś, ale my jesteśmy świadome, że może nam się nie udać na ten styczeń. Ja tylko mówię, że bym chciała, a marzyć warto
Oj tak marzyć warto tego nikt nam nie zabierze ..... -
mauysia wrote:Gosia, a czemu tak późno zaczęłaś brać ten wiesiołek?
Mauysia tak wyszło między innymi przez moje chorowanie i samopoczucie, które jest jeszcze trochę nadszarpnięte.
Owulację mam dość późno tak więc zdecydowałam się jeszcze kilka dni wiesiołka pobrać, ale przyznaję się bez bicia, że twój wiesiołek zostawiłam na kolejny cykl. Ten uważam za stracony, mój śluz ma wiele do życzenia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy