plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:wszystkie uciekły jak mi net powrócił!!!
Wiecie co moja miesiączki od 3 miesięcy są jakieś dziwne skąpe w porównaniu do poprzednich cykli i dużo w nich śluzu rozciągliwego !!!
To juz chyba starość w końcu 31 na karku!!
jaka starosc . głupoty gadaszAGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się witam popołudniowo
OBWIESZCZENIE
Wynik bety Ruci to 234,7 (4 tydzień zakres 9,5-750).
Oficjalnie gratulujęęęęę kochanateraz już tylko zdrowo i do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 15:11
zbikowa, Fedra, AGA 30, Ilona, Rucia, natusia, karoam, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dodi wrote:kurde Fredzia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miałam być szybsza
he he he to się trzeba było nie ociągać
myślałam, że będę only jano tak... na Ciebie to zawsze można liczyć :*
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, mnie dzis pms sieka, przezuwa i wypluwa....
juz mialam chwalic ze odkad to biore kwas foliowy to jest zupelnie lepiej i lagodnie przechodze wszystko, ale od wczoraj siedzi we mnie cholera na zmiane z lagodna owieczka ktora chce pod kocyk i do mamy.
no ulzylo mi.
chociaz w sumie to nie.
yyyyh, przerabane.... -
jup !!!!!!!!!!!! jak się ciesze że Ruci też wynik świetny
teraz kobitki Dodi i Ruciu życzę wam aby wasze ciąże teraz przebiegały nudne i oby wam duże brzuchy urosły a dzidzie rozwijały się prawidłowo
Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
a wogóle to ja dzisiaj mam jakiś ogromny problem z koncentracją i co to ja chciałam powiedzieć... no w skrócie to chyba tyle, żebyś się Plemniczko nie przejmowała, aż tak bardzo całą tą sytuacją, bo może rozmowa z dyrem coś pomoże a jeśli nie to i tak jestem zdania, że ta pip..... to powaliłabyś na łeb i szyję, bo jesteś od niej napewno dużo, dużo lepsza, mądrzejsza, zaradniejsza itp. itd... głowa do góry a karty sie same odwrócą jestem pewna
serduszek nie odpuszczaj a ciesz się nimi i pozytywny efekt napewno niedługo będzie
muzi jak jechałam w autobusie to ludzie musieli mieć ze mnie niezły polew jak widzieli jak się chicham z tych Twoich obrazków zajebiaszczychte przy tym biurku masz przednie, szczególnie ten fartuch i te kapciuchy... z Twoim samopoczuciem napewno niedługo bedzie coraz lepiej i mam nadzieję, że nie bedziesz już taka smutaśna
-
mala29_ wrote:jup !!!!!!!!!!!! jak się ciesze że Ruci też wynik świetny
teraz kobitki Dodi i Ruciu życzę wam aby wasze ciąże teraz przebiegały nudne i oby wam duże brzuchy urosły a dzidzie rozwijały się prawidłowo
mala nie przesadzajmy z tymi brzuchami he he Ruci to pewnie by nie zaszkodziło bo to taka laska, ale ja i bez tego jestem wielka, więc nie chciałabym jakoś mega spuchnąc ;P a tak wogóle to pamietaj........... (ja poczekam)