plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:mala29_ wrote:jup !!!!!!!!!!!! jak się ciesze że Ruci też wynik świetny
teraz kobitki Dodi i Ruciu życzę wam aby wasze ciąże teraz przebiegały nudne i oby wam duże brzuchy urosły a dzidzie rozwijały się prawidłowo
mala nie przesadzajmy z tymi brzuchami he he Ruci to pewnie by nie zaszkodziło bo to taka laska, ale ja i bez tego jestem wielka, więc nie chciałabym jakoś mega spuchnąc ;P a tak wogóle to pamietaj........... (ja poczekam)
Dodi to długo poczekaszW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodi ty też będziesz mamuśką
ale fajnie normalnie zazdroszczę wam kobitki ale tak pozytywnie oczywiście. Teraz dziewczęta nie zapomnijcie chuchać i dmuchać na nas i zarażać.
Bo ja ostatnio wydedukowałam dlaczego długo nie było fasolek bo nie było chuchania, i dmuchaniaDodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
A ja jeszcze się powtórzę, że bez względu na sposób ale MAMUSIAMI będą też:
Mauysia, Shagga, Ami, Bella, Dora, She, gadgetka, mala, Rucia, Dodi, Libra, Kaja, Muska, mala29, blondi, karoam, AGA30, zbikowa, Wosebka, muzi, kiti, natusia, gocha, Effcia, Plemniczka, Beatka, Sandraa, a-koczek, Ilona, ola czeka, nina, ann2224, sylwia1985 :)
kfjatus
a kochana Fredzia to sama zdecyduje, gdzie się umieścić :* jak kogoś pominęłam to przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 16:06
AGA 30, Ilona, natusia, gocha04, Blondi22, karoam, Muska, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny