plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muzarciu te pozytywne siły to mam nadzieje, ze w niczym Ci nie przezkodza he he póki co wszystkie jesteśmy zadowolone z Twojej zmiany i myślę, ze w niedługim czasie uda Ci się wyjść na prosta;)
Swoja driga AGA wczoraj też miała niezla banie he hemuzarcia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi!
Jak będziesz u lekarza zapytaj się o tabletki CYPREST.
http://www.doz.pl/leki/p1684-Cyprest
Są to tabletki o nieco słabszym działaniu antykoncepcyjnym, ale typowo antyandrogenne.
Podobno nie dają takich skutków ubocznych jak Diane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 05:31
muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej laseczki widzę że nastroje dopisują
u mnie chyba zaczyna gościć wiosna więc ja wam wysyłam trochę tej wiosny ode mnie
Mała, jeżeli gdziekolwiek widzisz chodź odrobinę wiosny, przygoń ją tutaj. U Nas zima na całego ! Oszaleć możnamuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia nie mogę łykać żelaza, bo ferrytyny mam tyle, że Was mogę w razie potrzeby obdarować...mam zapasik w razie wojny hehe
To byłby cud gdyby te dwa miechy mi pomogły...swoją drogą teraz robię wszystko,by zrzucić balast...do 120 na razie...to jest możliwe, kiedyś było...jak byłam "siksa"...9 kg w tydzień schodziło...
Już dziś wprowadzę więcej białka do diety...zaczęłam łykać dalej folik i wiesiołek...
Przecież mam swojskie odcholesterolowane jajka...mam motywację...za 4 tygodnie goście przyjeżdżają...
Marzę o tym, by na pasku zaczęło się coś dziać...lepiej w dół...
Co do oczyszczania z leku, to pewnie to chwilkę zejdzie...do miesiąca zapewne, z odstawienia też mogą być różne jazdy ale damy radę!
Jestem ciekawa czy na jajeczkowanie wpłynie ten metformax...podobno ma wspomóc jajniki...ciekawe, ciekawe;-)
Podłożem PCOS może być faktycznie hiperprolaktynemia czynnościowa i póki co nie rezygnuję z tego bromergonu...jak już przyzwyczaiłam do niego organizm, to zostaje...
To już wiecie co i jak...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj się naczytałam o zagrożeniu życia i zdrowia u tak otyłych lasek jak ja a mój gin mnie uspokajał, że nic się nie stanie...zakrzepy, zaburzenia krążenia, dusznice bolesne, zgony w okresie okołoporodowym, wady ukł. nerwowego u dzieci, wady serca, powikłań mnóstwo iiiii massssakra....teraz po przeczytaniu tego wszystkiego już całkowicie się przekonałam, że im więcej się pozbędę tym lepiej...także dziewczyny chyba natura wie co robi zmniejszając płodność otyłym dziewczynom...
-
hej muzarciu na pewno uda Ci się zrzucić te kg i ciesze się że podjęłaś najlepszą dla siebie decyzje co do leków które brać a które nie
. Ja trzymam kciuki żeby już u ciebie wszystko wróciło do normy
A co do jajników to już nie bolą ale jeszcze chyba został ten płyn i paraliżuje mi jeszcze czasem pod jajnikami bo dziś jak gwałtownie się ruszyłam to jeszcze coś tam pobolewało. Chyba były dwa pęcherzyki które pękły ale co z tego jak cykl stracony.
muzarcia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyNiby tam mała ale wiesz...motywacja! Zdrowa mama, zdrowe dziecko...metformax na 100% pomoże mi w tym wszystkim i co będzie to będzie ale wiadomo...powinien mnie uprzedzić, że jak się decyduję, to jest ryzyko...w końcu to lekarz...
Mam pytanie, czy któraś puchnie, nabiera wody przed okresem i nie daje z nią rady? Proszę o odpowiedzi niezafasolkowane...
-
muzarcia wrote:Wczoraj się naczytałam o zagrożeniu życia i zdrowia u tak otyłych lasek jak ja a mój gin mnie uspokajał, że nic się nie stanie...zakrzepy, zaburzenia krążenia, dusznice bolesne, zgony w okresie okołoporodowym, wady ukł. nerwowego u dzieci, wady serca, powikłań mnóstwo iiiii massssakra....teraz po przeczytaniu tego wszystkiego już całkowicie się przekonałam, że im więcej się pozbędę tym lepiej...także dziewczyny chyba natura wie co robi zmniejszając płodność otyłym dziewczynom...
Nie gadaj głupot! Chodzi bardziej o to, żeby dbać o siebie, robić badania, a w razie jakiegoś problemu leczyć, bo zwyczajnie mogą pojawić się problemy. Ale to właściwe nie ma wyjątków - gruby, chudy, mały, duży -każdego to może spotkać.muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Niby tam mała ale wiesz...motywacja! Zdrowa mama, zdrowe dziecko...metformax na 100% pomoże mi w tym wszystkim i co będzie to będzie ale wiadomo...powinien mnie uprzedzić, że jak się decyduję, to jest ryzyko...w końcu to lekarz...
Mam pytanie, czy któraś puchnie, nabiera wody przed okresem i nie daje z nią rady? Proszę o odpowiedzi niezafasolkowane...
Ja też trochę puchnę przed @. Czuję się wtedy jak balon. Niby nie widać, ale czuje to wszędzie. Guzik w spodniach ciśnie, obrączka na palec ledwo włazi. Jeszcze rano wejdzie, ale za to potem, wieczorem jej ściągnąć nie mogęKoszmar.
Poza tym ostatnio mi łydki puchnąTo nie wiem skąd się wzięło. Pewnie od tej pracy siedzącej non stop
A, mogę tak wymieniać bez końca...
na szczęście jak przychodzi @ to się wszystko uspokaja.
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus może i tak , niemniej jednak ryzyko w pewnych problemach się zwiększa...jedynie nie grozi otyłej babeczce poród przedwczesny tylko raczej ciąża przenoszona...ale za to płód w pewnym momencie dość często się przestaje u większych kobiet rozwijać...zahamowanie następuje...czytałam i swoje wiem, jestem spokojna ale zmotywowało mnie to do prewencji na ile się uda teraz!
Fedra lubi tę wiadomość
-
Shagga, kochana babo, SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!
Życzę Ci, aby dalsze noszenie małego braciszka dla Twojego synka przebiegało dobrze, szybkiego i niebolesnego porodu, a potem oczywiście żebyście żyli długo i szczęśliwieKfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość