plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:a brala ktoras moze z was takie leki clostibegyt lutenyl ?
kochana ja bym ci powiedziała ,ale nie bo sama zaczynam takie eksperymenty jak luteina ja brałam tylko duphaston ,ale sa tutaj widziałam kolezanki co CLO biora sama juz je szukam bo pewnie bede to brała ehhh -
muzarcia wrote:Kaju proszę byś pisała inaczej...dobrze? "Dowcipnie" a w sumie dopochwowo już brzmi lepiej...kochana bez urazy ale cenzura musi być
Dopochwowo 4 razy?! wow...
neee 4 razy będę pchała orgazm mórowany hiihihhihhihihi dobrze prze Pani już się poprawiam do MUSZELKImauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
AAA I WLASNIE BYLISMY DZIS TEZ NA BADANIU RUCHLIWOSCI PLEMNIKOW I POSIEW - JUTRO WYNIKI JESLI NIE BEDZIE JAKIEJS BAKTERI.WESZLAM DO POKOIKU ZE SWOIM G I WSZYSCY SIE GAPILI PO CO TAM WCHODZIMY HIHIHIHIH BYLY TAM GAZETKI WIECIE JAKIE HIHIHIHI ALE MOJ WZIAL SPRAWY W SWOJE RECE A JA TYLKO PATRZYLAM- FAJNIE TAK !!!!! COS NOWEGO
-
nick nieaktualnyHeeeeeeeej
Wklejam co naskrobałam przed chwilą na "fasolkowych"
"Hej babeczki , wróciłam dopiero przed chwilą z Łodzi z USG genetycznego...wszystko wygląda , że jest w najlepszym porządku...a Pan doktor zbadał Małego we wszystkie strony Wychodzi, że jest starszy o jakieś 5 dni niż na to wskazuje termin OM, organy wyglądają, że są prawidłowe, serducho zbadane bardzo dokładnie i Pan doktor powiedział, że wykluczyć można większość chorób serca..przezierność 1,6...Mały ma już 76 mm...no i co jeszcze? Wiercił się jak szalony (w przeciwieństwie do starszego brata, który przespał całą wizytę u Taty na rękach - ale to nic, dostaliśmy płytę z całym filmem więc wszystko zobaczy)...aaaaaaa no i jak pewnie już domyśliłyście się Pan doktor orzekł to CHŁOPIEC! Początkowo powiedział, żeby nie sugerować się bardzo dzisiejszym USg w tej kwestii, że może co najwyżej w 80% określić płeć w tej chwili ale jak zobaczył co jest między nóżkami to powiedział, że daje 90% szans
Przez niedługą chwilkę byłam nawet nieco zgaszona tym faktem...ale szybko mi przeszło i do domu wracałam meeeeeeeeeeeeeeeeeega szczęśliwa
PS. Juz przed chwilą oglądałam nasz film"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 21:46
zbikowa, Rucia, Dodi, mala29_, martula, Kfjatus, Muska, mauysia, a-koczek, Ilona, gocha04, Blondi22, Fedra, gadgeta, ann2224, Gunia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Heeeeeeeej
Wklejam co naskrobałam przed chwilą na "fasolkowych"
"Hej babeczki , wróciłam dopiero przed chwilą z Łodzi z USG genetycznego...wszystko wygląda , że jest w najlepszym porządku...a Pan doktor zbadał Małego we wszystkie strony Wychodzi, że jest starszy o jakieś 5 dni niż na to wskazuje termin OM, organy wyglądają, że są prawidłowe, serducho zbadane bardzo dokładnie i Pan doktor powiedział, że wykluczyć można większość chorób serca..przezierność 1,6...Mały ma już 76 mm...no i co jeszcze? Wiercił się jak szalony (w przeciwieństwie do starszego brata, który przespał całą wizytę u Taty na rękach - ale to nic, dostaliśmy płytę z całym filmem więc wszystko zobaczy)...aaaaaaa no i jak pewnie już domyśliłyście się Pan doktor orzekł to CHŁOPIEC! Początkowo powiedział, żeby nie sugerować się bardzo dzisiejszym USg w tej kwestii, że może co najwyżej w 80% określić płeć w tej chwili ale jak zobaczył co jest między nóżkami to powiedział, że daje 90% szans
Przez niedługą chwilkę byłam nawet nieco zgaszona tym faktem...ale szybko mi przeszło i do domu wracałam meeeeeeeeeeeeeeeeeega szczęśliwa
PS. Juz przed chwilą oglądałam nasz film"
Nooo to gratulacje z okazji drugiego chlopcaBardzo sie ciesze ze wszystko wporzadku, oby tak dalej!
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Dzięki kochana
Ja jestem meeeeeeeeeeeeeega szczęśliwa , że wygląda,że wszystko jest OK
nie wyglada, tylko jest!!! trzeba w to wierzyc!wszystko bedzie dobrze, ciesze sie bardzo ze sie uspokoilas, jeszcze raz gratulacje!
Dobranoc Kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuziunia (i pomiar przezierności karkowej NT)
[/URL
W całej okazałości (wybaczcie,ale wkleiło coś do góry nogami niewiedzieć czemu)
"Klejnoty" mojego Syneczka
I teraz zmykam spać do chłopakówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 23:19
Rucia, Dodi, Muska, mauysia, a-koczek, Ilona, zbikowa, gocha04, AGA 30, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak...jak ja spać poszłam to tu takie wieści;-)
Dzień dobry!!!
Wiecie co...Efcia mi tu podpowiedziała, że jest wątek PCOS...tam będę marudzić i o wszystkim pisać a tu może Was tak nie będę zanudzać tym wszystkim...
Rucia jak samopoczucie?
Dodi?
Dajecie radę dziewczyny?
Sylwia rozśmieszyłaś mnie tym ostatnim wpisem he he
To dziś już możesz m. wziąć w obroty;-)
Shagguś jestem taka happy, same dobre wieści!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 05:07
Dodi, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Jak milo przeczytać z rana coś ciekawego:) Shaggus gratuluje drugiego synka i cieszę się, ze wszystko w najlepszym porządku:D wiedziałam ze będzie ok, bo innej opcji nie było... Życzę Wam aby w dalszym ciągu wszystko było dobrze:*
Miłego dnia standardowo życzę i buziam:PRucia, Muska, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagguś kochana co za piękne maleństwo !!!
3 facetów w domu to skarb
dadzą ci popalić
Hej MuziKocham twoje wiosenne akcenty. Bardzo się przydają w sytuacji tego, co dzieje się za oknem
;( Sypie i sypie cholera.
Dodi, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Dodi czuję się "inaczej"...weszły we mnie jakby nowe siły...
Miło dziewczyny Was widziećJakoś z Wami mi faktycznie lżej...a jestem troszkę zaskoczona, bo dość długo mam @ i końca nie widać...jedno jest pewne...gdybym wzięła te tabsy dalej, to by znów wyciszyły i wyskąpiły @, bo tak czytałam, że gdy się je zaczyna znów brać (kolejne opakowanie) to @ wycisza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 05:14
Dodi, mauysia, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak najmniej spróbuję marudzić akurat o tym...napisałam powyżej co mnie zaskoczyło na razie...jakaś taka żywsza krew...jak się będzie przedłużać to pójdę do ginekologa, spokojnie...póki co to bardzo bardzo słabe krwawienie...dla mnie już jak normalnie leci, to jest potop...przyzwyczajona jestem do słabych @...ten cykl jest na prawdę mocno przeze mnie obserwowany ale szyjka w takim momencie odpada, by ją badać...
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Miło dziewczyny Was widzieć
Jakoś z Wami mi faktycznie lżej...a jestem troszkę zaskoczona, bo dość długo mam @ i końca nie widać...jedno jest pewne...gdybym wzięła te tabsy dalej, to by znów wyciszyły i wyskąpiły @, bo tak czytałam, że gdy się je zaczyna znów brać (kolejne opakowanie) to @ wycisza...
Może teraz @ nadrabia te skąpe? Czyli jednak zrezygnowałaś z Diane? Bardzo dobrze. Organizm oczyści się z tego badziewia, i wszystko wróci do normy.muzarcia lubi tę wiadomość
-
Muzi moje samopoczucie niewiarygodnie dobre:D dziękuję
A Ty nam tu pisz co tam i jak tam u Ciebie bo wiesz ze tu jesteś zawsze mile czytana;)
Idę robić śniadanie i ubieram sie... Kurde jedynie zmęczona taka trochę jestem