plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga30 dajesz dajesz normalnie Cię nie poznaje ,ale to SUPEROWO TO MNIE SIĘ WIDZI JAK NIC !!!!! AŻ MASZ BIZU :-,
A bo od początku tygodnia jakieś dołki u dziewczyn to stwierdziłam że trzeba je (was) podbudować troszku żeby nie po zwiewały !!Ilona, Dodi, Kaja, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Co mówią jądra przy stosunku ?
- Szef zapier...., a my się obijamy...
Jaka to jest pozycja "na żabę" ?
- On leży, jemu leży, a ona rechocze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 19:09
natusia, Dodi, Ilona, Kaja, Rucia, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodi ja dzis moja mamę roześmieszłam tekstami mojej teściowej ta dopiero się centralnie ze smiechu posikała i trzeba było do galerii po majtochy wpadac hehehehe
AGA 30, mauysia, Dodi, Muska, mala29_, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:natusia wrote:Aga padam z Ciebie
Tylko się nie poobijaj jak padniesz całkiem Natusia!!
Ma mnie co amortyzować
oddam ci trochę poduszek powietrznych mam aż nad to !!!
U mnie też duuuuuże CWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 19:35
-
nick nieaktualnyAga ten kociak mnie rozwala...jest zjebiaszczy a piesio Fedry jest taki słodki;-) FEDRA DO CIEBIE INFO: Jak zobaczyłam tego piesia wcześniej...w momencie gdy ja wychodziłam, Ty się skradałaś, pomyślałam, że jest dla Ciebie iiiii... trafiłam he he
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
zdaje relacje z wizyty u gina
a wiec:Trzon macicy wielkosci zwyklej jednorodny echogenicznie .Echo endometrium o grubosci 5,1mm nie odpowiada fazie cyklu, jednorodne.Jajniki obustronne prawidlowe zatoka douglasa wolna. To usg
do tego dostalam cos takiego ale jeszcze nie wykupilam w wiec clostibegyt brac od 5-9dc oraz lutenyl - brac 1 przez 10 dni.Co o tym myslicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny