plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia
Mam nadzieję, że nie jest ci przykro
a z jakiego powodu ma mi być przykro?
Czemu chcesz rzadziej do nas zaglądać? Pomyslałam, ze może przykro ci się zrobiło, że posypały się fasolki.
ja się na prawdę cieszę ,że Ci się udało:)i to że postanowiłam mniej zaglądać to dlatego że po prostu brakuje mi czasu na inne rzeczy i jest jeszcze jedna sprawa teraz mnie czeka histeroskopia i na tym muszę się skupić(Wiesz HSG nas łączyło)a z tym czuję,że jestem sama trochę się boję może to dlatego chcę odejść żeby Wam nie marudzić.
I jest jeszcze jedna sprawa ale nie chcę tu o tym mówić
naprawdę nie ma się czego bać histerioskopia tylko tak strasznie brzmi ale to szybkie badanie jak przeżyłaś HSG to to to jest pikuś17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCOŚ NA POPRAWĘ HUMORKU!!!
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.
- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
Rucia, Kfjatus, natusia, Dodi, Blondi22, Kaja, Ilona, karoam, Muska, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia
Mam nadzieję, że nie jest ci przykro
a z jakiego powodu ma mi być przykro?
Czemu chcesz rzadziej do nas zaglądać? Pomyslałam, ze może przykro ci się zrobiło, że posypały się fasolki.
ja się na prawdę cieszę ,że Ci się udało:)i to że postanowiłam mniej zaglądać to dlatego że po prostu brakuje mi czasu na inne rzeczy i jest jeszcze jedna sprawa teraz mnie czeka histeroskopia i na tym muszę się skupić(Wiesz HSG nas łączyło)a z tym czuję,że jestem sama trochę się boję może to dlatego chcę odejść żeby Wam nie marudzić.
I jest jeszcze jedna sprawa ale nie chcę tu o tym mówić
Effciu kochana, wiesz gdzie nas szukać, jeżeli będziesz potrzebowała pogadać, jesteśmy tutaj właśnie po to, żeby cię wysłuchać.mauysia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:COŚ NA POPRAWĘ HUMORKU!!!
Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska. Nagle w drzwiach stanął Jasio.
- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.
- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!
A Jasio krzyczy:
- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał!
hahaha Agaspadłam z krzesła
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Dodi kawał dobry ,ale i fajnie ,że tak wesoło oby tylko tego dobrego nastroju nie zabrakło i każda z nas tak miała wesoło i w końcu zielono na wykresie ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
AGA 30, Ilona, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dodi kawał dobry ,ale i fajnie ,że tak wesoło oby tylko tego dobrego nastroju nie zabrakło i każda z nas tak miała wesoło i w końcu zielono na wykresie ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj to ogólnie jakiś fajny, forumowy dzień i jakiś kawał się trafił i wpisy fajne i obrazki he he a zieleń póki co się chowa a jak się pokaże to uuuu.... będzie tego trochę ;P
Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz dla wszystkich ćwiczenie gimnastyczne!!! Fasolki proszone o ostrożność!!! Proszę stanąć na głowie i przeczytać poniższy tekst!!!!
nןǝɔ op ǝpɾop ɯǝıʞoɹʞ ɯʎpɹɐʍʇ ı ćɐʍʎɯɐłɐz ǝıs ǝpǝq ǝıu ǝɾnɔǝıqo
natusia, Ilona, karoam, Dodi, Muska, Shagga_80, Rucia, mala29_, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze małe co nie co przed pójściem spać!!!
Jasio przybiega do mamy i mówi:
- Mamo, mamo, widziałem jak tatuś robił coś z pokojówką.
- Tak, a co takiego?
- Najpierw ją całował, a potem dotykał. Potem poszli do gabinetu, rozebrał ją i wsadził...
- Dobrze, synku, w niedzielę podczas kolacji opowiesz to, żeby wszyscy wiedzieli.
Nadeszła niedziela, rodzina przy stole i mama daje znak Jasiowi, żeby zaczął mówić.
- No więc tatuś całował i dotykał pokojówkę, później zabrał ją do gabinetu, rozebrał i wsadził..., wsadził... Mamo jak się nazywa to, co ssiesz szoferowi?zbikowa, Kaja, Ilona, natusia, Dodi, Muska, mala29_, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość