plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Myślę, że metodą prób i błędów w końcu lekarz trafi...spróbować można ale co z badaniami w szpitalu? jak zaczniesz brać leki, to wyjdą fałszywie...
no wlasnie nie wiem co robic on powiedzial ze wygladam jakbym dopiero po okresie byla .... bo endometrium tylko 5,1 mm ale ja przeciez nie mialam jeszcze okresu -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:muzarcia wrote:Myślę, że metodą prób i błędów w końcu lekarz trafi...spróbować można ale co z badaniami w szpitalu? jak zaczniesz brać leki, to wyjdą fałszywie...
no wlasnie nie wiem co robic on powiedzial ze wygladam jakbym dopiero po okresie byla .... bo endometrium tylko 5,1 mm ale ja przeciez nie mialam jeszcze okresu
Ja na twoim miejscu poświęciła następny cykl na badana a nie na clo!!! miesiąc cię nie zbawi a bedziesz wiedzieć na czym stoisz po badaniach!! -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:ja mam g lub h....ale nikomu ani słowa...zamienicie się? Wystarczyłoby mi duże d...żeby to było możliwe...
hehehe mojej przyjaciółki synowie jak sa umnie na rękach oboje mi w cyckach grzebia jak się pytam czy tam jest ciepło to Jeremiasz krzyczy je Jo jak mały kaszub ,a ten drugi całuje masakra jaja jak berety , a moja Kasia mówi ja tez takie fajne miałam do puki nie zaczełam karmić teraz ma małe AIlona lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia wrote:Effcia
Mam nadzieję, że nie jest ci przykro
a z jakiego powodu ma mi być przykro?
Czemu chcesz rzadziej do nas zaglądać? Pomyslałam, ze może przykro ci się zrobiło, że posypały się fasolki.
ja się na prawdę cieszę ,że Ci się udało:)i to że postanowiłam mniej zaglądać to dlatego że po prostu brakuje mi czasu na inne rzeczy i jest jeszcze jedna sprawa teraz mnie czeka histeroskopia i na tym muszę się skupić(Wiesz HSG nas łączyło)a z tym czuję,że jestem sama trochę się boję może to dlatego chcę odejść żeby Wam nie marudzić.
I jest jeszcze jedna sprawa ale nie chcę tu o tym mówić
naprawdę nie ma się czego bać histerioskopia tylko tak strasznie brzmi ale to szybkie badanie jak przeżyłaś HSG to to to jest pikuś
może i masz rację na pewno masz i wcale nie taki diabeł straszny ale ja jestem straszny nerwus i czuję ,że ciężki tydzień przede mną
Wiedziałam,że jak nie wykasuję konta tylko będę chciała zrobić "urlop"to i tak tutaj wejdę,bo to będzie silniejsze ode mnieDodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTup... tup... tup... idzie nocka
i zamyka Twoje oczka.
Mocno trzyma za paluszki,
tuli główkę do poduszki.
Opatula w ciepły kocyk,
czule szepcząc - dobrej nocy.
Spadam laseczki!!! milej nocki!!!Dobranocki!!!:+-)Dodi, Kfjatus, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:zdaje relacje z wizyty u gina
a wiec:Trzon macicy wielkosci zwyklej jednorodny echogenicznie .Echo endometrium o grubosci 5,1mm nie odpowiada fazie cyklu, jednorodne.Jajniki obustronne prawidlowe zatoka douglasa wolna. To usg
do tego dostalam cos takiego ale jeszcze nie wykupilam w wiec clostibegyt brac od 5-9dc oraz lutenyl - brac 1 przez 10 dni.Co o tym myslicie?
ja bym w tym cyklu poszła do szpitala niech Cię przebadają a leki można zacząć stosować póżniej-ale decyzja należy do CiebieAGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Tup... tup... tup... idzie nocka
i zamyka Twoje oczka.
Mocno trzyma za paluszki,
tuli główkę do poduszki.
Opatula w ciepły kocyk,
czule szepcząc - dobrej nocy.
Spadam laseczki!!! milej nocki!!!Dobranocki!!!:+-)
BIZU OKRUSZKU do juteraAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:zdaje relacje z wizyty u gina
a wiec:Trzon macicy wielkosci zwyklej jednorodny echogenicznie .Echo endometrium o grubosci 5,1mm nie odpowiada fazie cyklu, jednorodne.Jajniki obustronne prawidlowe zatoka douglasa wolna. To usg
do tego dostalam cos takiego ale jeszcze nie wykupilam w wiec clostibegyt brac od 5-9dc oraz lutenyl - brac 1 przez 10 dni.Co o tym myslicie?
ja bym w tym cyklu poszła do szpitala niech Cię przebadają a leki można zacząć stosować póżniej-ale decyzja należy do Ciebie
tylo gin powiedzial ze na okres sie nie zanosi wiec po raz kolejny moze to byc bardzo dlugi cykl albo nie wiem juz sama co .... -
nick nieaktualny
to plan na jutro a dzis napisze jeszcze Ci Sylwia, że ja też bym te badania zrobiła jak tylko @ przyjdzie a później jak już będziesz wiedziała na czym stoisz , o bym sie zastanowiła...może zaproponują Ci to samo...możesz mieć niedomogę estrogenową jeśli endometrium takie słabe..hmm...do tego progesteronową może dodatkowo...zobaczysz co wyjdzie w badaniach ale fajnie, że poszłaś...masz już jakiś obraz tego co jest nie tak....za słabe endometrium , to Ci powiedział dalej zobaczysz...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny