X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    853843rvry1mf74v.gif

UCIEKAM KOCHANE MOJE...CZAS ZACZĄĆ REALIZOWAĆ PLANY...ZOSTAWIAM WAM SŁONECZKO ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 06:08

Muska, Kfjatus, mala29_, Rucia, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia oczywiście, robisz to przecież dla siebie, jak spadnie Ci kilka kg, to będziesz się z pewnością lepiej czuła, więc są korzyści z Twojego postanowienia :) Życzę powodzenia i trzymam kciuki mocno :)

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)

Shagga - super wieści! Bardzo się cieszę, że wyniki USG są w porządku. Dzięki za wklejenie zdjęć! No i niezły numer, że już znasz płeć :) Mój mały na USG nie był aż takim ekshibicjonistą i nie dał popatrzeć na swoje klejnoty :)

Sylwia - skoro nadal "wiesz, że nic nie wiesz", to może jednak być wybrała się do tego szpitala na kompleksowe badania? I tak już byłaś umówiona do szpitala, prawda?

A ja dziś niewyspana :/ Wstawanie o 5 rano (niby wstaję o 6, ale nie przestawiłam się jeszcze w ogóle po zmianie czasu :( ) jednak jest dla mnie zabójcze :/

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi to wczoraj 129,7 a dziś 132,5...to obłęd...piję i zatrzymuję ciągle a nerki itd zdrowe jak konie!
    Mam AQUA FEMIN do oddania...kilkanaście kapsułek...na mnie nie działał, za słaby kaliber...nawet gdy brałam po dwie dziennie...także kto chętny, to na priva podać adres a jak zejdzie śnieg i będzie plus to podeślę...bo nie może to marznąć niestety...skład:perz, cykoria i pokrzywa...wspomaga detoksykację, redukuje cellulit, zmniejsza opuchnięcia w okolicach oczu, twarzy i kończyn...tyle napisane na pudełku, bo ulotkę zasiałam ale od czego jest internet?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważność 31.03.2015 i uciekam, bo znów nie wyjdę...mauysia cześć! Miłego dnia również Tobie :-D!

mauysia lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ranne ptaszki ;)

Shagga- gratuluje nowego mena :D Cieszę się, że wszystko jest w porządku :)

Dzisiaj owocowo- po wczorajszych zakupach ;)
    40706933208949072051077.jpg

mauysia, mala29_, Kfjatus, Muska, Rucia, Ilona, zbikowa, Shagga_80, gocha04, Blondi22, Fedra, Dodi, martula lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam... Jakie truskawy...

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakie owocki aż by się je chciało schrupać :)

Kfjatus, Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, aż mi ślinka cieknie...

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zaraz będę się nimi zajadać mauysia :D

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    W mazowieckim masakra :/ Całą noc padało i nadal prószy śnieg. Zaspy po kolana...
    Muska grilla nawet na balkonie nie da się rozpalić, bo zasypany :P

Kfjatus a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, nie no, teraz to ja już taaaaaaaką ochotę na Egipt nabrałam....
    Już kiedyś wspominałaś o lotach. Przypomnij mi czy z Wro coś tam leci? Jak się wziąć za szukanie? Mi o koniec września chodzi. Mamy wtedy z m 2 tyg. urlopu zaklepane, to pakujemy się i przylatujemy :D

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dziś mam dużo rzeczy do zrobienia kurcze żebym się tylko do wieczora wyrobiła :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Egiptu byłam w sharm el sheikh. Z chęcią bym tam kiedyś wróciła.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfjatus wrote:
    W mazowieckim masakra :/ Całą noc padało i nadal prószy śnieg. Zaspy po kolana...
    Muska grilla nawet na balkonie nie da się rozpalić, bo zasypany :P

Kfjatus a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?

Ja - okolice Wyszkowa :) Do Wawy przyjeżdżam jutro,bo mam zjazd na podyplomówce :)

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Już kiedyś wspominałaś o lotach. Przypomnij mi czy z Wro coś tam leci? Jak się wziąć za szukanie? Mi o koniec września chodzi. Mamy wtedy z m 2 tyg. urlopu zaklepane, to pakujemy się i przylatujemy :D

Muska- z WRO nie ma problemu- właśnie wczoraj kupiłam mamuśce bilet na 19.04- kupowałam tu na miejscu z Alfa Star, w jedną stronę wyszło 220$ ale to spora cena. Najlepiej szukać ofert przez neta- najtaniej ma TUI z tym, że oni startują z Wrocławiem dopiero od czerwca, stąd nie załapałam się na promocję ;) Oprócz tego jeszcze w grę wchodzi Ecco Holidays, no i różne inne firmy, spokojnie coś znajdziecie ;) Często też Rainbow, lub Beefree (to ta sama firma) wrzucają hotele 2 gwiazdkowe typu El Arosa (tuż koło mnie, malutki miejscki hotelik ale jak komuś na luksusach nie zależy to jest ok) za 800zł np na 2 tygodnie- to się bardzo opłaca- jeść można na mieście a w hotelu przecież się tylko śpi ;)
    Także zapraszam serdecznie!

Muska lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam jak my Ci się wszystkie zwalimy na głowę, to co Ty z nami zrobisz :P

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Co do Egiptu byłam w sharm el sheikh. Z chęcią bym tam kiedyś wróciła.

Sharm to taka mekka turystów, ja osobiście nie lubię bo to nie jest Egipt ;) Sztucznie utworzona miejscowość i to nie tak dawno. Ale trzeba przyznać, że jest czysto, ładnie....czyli nie po Egipsku ;) No i problem z wycieczkami- daleko do Luksoru a to najważniejsze miejsce w EG :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Muska wrote:

Muska- z WRO nie ma problemu- właśnie wczoraj kupiłam mamuśce bilet na 19.04- kupowałam tu na miejscu z Alfa Star, w jedną stronę wyszło 220$ ale to spora cena. Najlepiej szukać ofert przez neta- najtaniej ma TUI z tym, że oni startują z Wrocławiem dopiero od czerwca, stąd nie załapałam się na promocję ;) Oprócz tego jeszcze w grę wchodzi Ecco Holidays, no i różne inne firmy, spokojnie coś znajdziecie ;) Często też Rainbow, lub Beefree (to ta sama firma) wrzucają hotele 2 gwiazdkowe typu El Arosa (tuż koło mnie, malutki miejscki hotelik ale jak komuś na luksusach nie zależy to jest ok) za 800zł np na 2 tygodnie- to się bardzo opłaca- jeść można na mieście a w hotelu przecież się tylko śpi ;)
    Także zapraszam serdecznie!

Dobra, zapisuje co zapisałaś. W weekend popatrzę jak to wygląda. Jak pisałam, my we wrześniu byśmy lecieli. Także poszukam czegoś i może nawet udałoby się nam spotkać?
    Kurczę, ależ się zrobiłam podekscytowana! Musze się wziąć za prace bo mi tu zaraz koledzy dadzą popalić ;)
    ps.
    Wysłałam Ci przed chwilką zaproszenie.
    Wrócę jeszcze do tego tematu.
    A wy kiedy do Wro przylecicie? Może i u mnie się spotkamy? Zapraszam serdecznie. Jesteś pierwsza osóbka z Wrocławia tutaj i jeszcze Cię nie widziałam, a już czuję sentyment :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki :D
    Schagga Gratuluje pięknego i zdrowego synka :D
    Mala29 wiosna idzie, właśnie przyszła do nas, także niebawem pewnie zawita i w Polsce ;D
    Karoam ja tez sie z chęcią pisze na Egipt ;D
    Ja dzisiaj znowu zaczęłam poranek od biegania ;D Teraz gorąca kąpiel, a pózniej trzeba będzie coś w domu posprzątać ;D

Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 2248 2249 2250 2251 2252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ