X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    853843rvry1mf74v.gif

UCIEKAM KOCHANE MOJE...CZAS ZACZĄĆ REALIZOWAĆ PLANY...ZOSTAWIAM WAM SŁONECZKO ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 06:08

Muska, Kfjatus, mala29_, Rucia, Ilona, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia oczywiście, robisz to przecież dla siebie, jak spadnie Ci kilka kg, to będziesz się z pewnością lepiej czuła, więc są korzyści z Twojego postanowienia :) Życzę powodzenia i trzymam kciuki mocno :)

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :)

Shagga - super wieści! Bardzo się cieszę, że wyniki USG są w porządku. Dzięki za wklejenie zdjęć! No i niezły numer, że już znasz płeć :) Mój mały na USG nie był aż takim ekshibicjonistą i nie dał popatrzeć na swoje klejnoty :)

Sylwia - skoro nadal "wiesz, że nic nie wiesz", to może jednak być wybrała się do tego szpitala na kompleksowe badania? I tak już byłaś umówiona do szpitala, prawda?

A ja dziś niewyspana :/ Wstawanie o 5 rano (niby wstaję o 6, ale nie przestawiłam się jeszcze w ogóle po zmianie czasu :( ) jednak jest dla mnie zabójcze :/

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi to wczoraj 129,7 a dziś 132,5...to obłęd...piję i zatrzymuję ciągle a nerki itd zdrowe jak konie!
    Mam AQUA FEMIN do oddania...kilkanaście kapsułek...na mnie nie działał, za słaby kaliber...nawet gdy brałam po dwie dziennie...także kto chętny, to na priva podać adres a jak zejdzie śnieg i będzie plus to podeślę...bo nie może to marznąć niestety...skład:perz, cykoria i pokrzywa...wspomaga detoksykację, redukuje cellulit, zmniejsza opuchnięcia w okolicach oczu, twarzy i kończyn...tyle napisane na pudełku, bo ulotkę zasiałam ale od czego jest internet?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważność 31.03.2015 i uciekam, bo znów nie wyjdę...mauysia cześć! Miłego dnia również Tobie :-D!

mauysia lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ranne ptaszki ;)

Shagga- gratuluje nowego mena :D Cieszę się, że wszystko jest w porządku :)

Dzisiaj owocowo- po wczorajszych zakupach ;)
    40706933208949072051077.jpg

mauysia, mala29_, Kfjatus, Muska, Rucia, Ilona, zbikowa, Shagga_80, gocha04, Blondi22, Fedra, Dodi, martula lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam... Jakie truskawy...

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jakie owocki aż by się je chciało schrupać :)

Kfjatus, Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, aż mi ślinka cieknie...

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zaraz będę się nimi zajadać mauysia :D

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    W mazowieckim masakra :/ Całą noc padało i nadal prószy śnieg. Zaspy po kolana...
    Muska grilla nawet na balkonie nie da się rozpalić, bo zasypany :P

Kfjatus a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, nie no, teraz to ja już taaaaaaaką ochotę na Egipt nabrałam....
    Już kiedyś wspominałaś o lotach. Przypomnij mi czy z Wro coś tam leci? Jak się wziąć za szukanie? Mi o koniec września chodzi. Mamy wtedy z m 2 tyg. urlopu zaklepane, to pakujemy się i przylatujemy :D

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dziś mam dużo rzeczy do zrobienia kurcze żebym się tylko do wieczora wyrobiła :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Egiptu byłam w sharm el sheikh. Z chęcią bym tam kiedyś wróciła.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Kfjatus wrote:
    W mazowieckim masakra :/ Całą noc padało i nadal prószy śnieg. Zaspy po kolana...
    Muska grilla nawet na balkonie nie da się rozpalić, bo zasypany :P

Kfjatus a gdzie mieszkasz, jeśli można wiedzieć?

Ja - okolice Wyszkowa :) Do Wawy przyjeżdżam jutro,bo mam zjazd na podyplomówce :)

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Już kiedyś wspominałaś o lotach. Przypomnij mi czy z Wro coś tam leci? Jak się wziąć za szukanie? Mi o koniec września chodzi. Mamy wtedy z m 2 tyg. urlopu zaklepane, to pakujemy się i przylatujemy :D

Muska- z WRO nie ma problemu- właśnie wczoraj kupiłam mamuśce bilet na 19.04- kupowałam tu na miejscu z Alfa Star, w jedną stronę wyszło 220$ ale to spora cena. Najlepiej szukać ofert przez neta- najtaniej ma TUI z tym, że oni startują z Wrocławiem dopiero od czerwca, stąd nie załapałam się na promocję ;) Oprócz tego jeszcze w grę wchodzi Ecco Holidays, no i różne inne firmy, spokojnie coś znajdziecie ;) Często też Rainbow, lub Beefree (to ta sama firma) wrzucają hotele 2 gwiazdkowe typu El Arosa (tuż koło mnie, malutki miejscki hotelik ale jak komuś na luksusach nie zależy to jest ok) za 800zł np na 2 tygodnie- to się bardzo opłaca- jeść można na mieście a w hotelu przecież się tylko śpi ;)
    Także zapraszam serdecznie!

Muska lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam jak my Ci się wszystkie zwalimy na głowę, to co Ty z nami zrobisz :P

1221648qmrgggy559.gif
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Co do Egiptu byłam w sharm el sheikh. Z chęcią bym tam kiedyś wróciła.

Sharm to taka mekka turystów, ja osobiście nie lubię bo to nie jest Egipt ;) Sztucznie utworzona miejscowość i to nie tak dawno. Ale trzeba przyznać, że jest czysto, ładnie....czyli nie po Egipsku ;) No i problem z wycieczkami- daleko do Luksoru a to najważniejsze miejsce w EG :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Muska wrote:

Muska- z WRO nie ma problemu- właśnie wczoraj kupiłam mamuśce bilet na 19.04- kupowałam tu na miejscu z Alfa Star, w jedną stronę wyszło 220$ ale to spora cena. Najlepiej szukać ofert przez neta- najtaniej ma TUI z tym, że oni startują z Wrocławiem dopiero od czerwca, stąd nie załapałam się na promocję ;) Oprócz tego jeszcze w grę wchodzi Ecco Holidays, no i różne inne firmy, spokojnie coś znajdziecie ;) Często też Rainbow, lub Beefree (to ta sama firma) wrzucają hotele 2 gwiazdkowe typu El Arosa (tuż koło mnie, malutki miejscki hotelik ale jak komuś na luksusach nie zależy to jest ok) za 800zł np na 2 tygodnie- to się bardzo opłaca- jeść można na mieście a w hotelu przecież się tylko śpi ;)
    Także zapraszam serdecznie!

Dobra, zapisuje co zapisałaś. W weekend popatrzę jak to wygląda. Jak pisałam, my we wrześniu byśmy lecieli. Także poszukam czegoś i może nawet udałoby się nam spotkać?
    Kurczę, ależ się zrobiłam podekscytowana! Musze się wziąć za prace bo mi tu zaraz koledzy dadzą popalić ;)
    ps.
    Wysłałam Ci przed chwilką zaproszenie.
    Wrócę jeszcze do tego tematu.
    A wy kiedy do Wro przylecicie? Może i u mnie się spotkamy? Zapraszam serdecznie. Jesteś pierwsza osóbka z Wrocławia tutaj i jeszcze Cię nie widziałam, a już czuję sentyment :)

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki :D
    Schagga Gratuluje pięknego i zdrowego synka :D
    Mala29 wiosna idzie, właśnie przyszła do nas, także niebawem pewnie zawita i w Polsce ;D
    Karoam ja tez sie z chęcią pisze na Egipt ;D
    Ja dzisiaj znowu zaczęłam poranek od biegania ;D Teraz gorąca kąpiel, a pózniej trzeba będzie coś w domu posprzątać ;D

Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 2248 2249 2250 2251 2252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ