plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy wiecie ale przekarze info dalej bo Libra wykryła że:
UWAGA UWAGA UWAGA
NASZ KOPCIUSZEK ZALICZYŁ WCZORAJ PLUSA NA TEŚCIE CIĄŻOWYM !!!!!
JUŻ JA ZRUGAŁAM ZE SIĘ NIC NIE CHWALIWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 10:54
Blondi22, Muska, Rucia, mauysia, Kaja, gocha04, kopciuszek126, mala29_, AGA 30, Ilona, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Nie wiem czy wiecie ale przekarze info dalej bo Libra wykryła że:
UWAGA UWAGA UWAGA
JUŻ JA ZRUGAŁAM ZE SIĘ NIC NIE CHWALI
o proszei nic sie nie pochwalila
Kopciuszku gratulacjekopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Teraz z innej beczki - co chwile biegam do wc sprawdzić czy nie krwawię
Już mnie to zaczyna męczyć.
Co coś mokro mi się wydaje - biegiem prawie do kibelka i równie szybko z powrotem, bo nic nie ma...
Rany, ale mi na mózg daje!
to podłuż sobie podpaskę i nie altaj tyle bo w paranoje wpadnieszKfjatus lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Jesteście wszystkie bardzo uprzejme, dzielicie się i wysyłacie, może by tak Shagga, Mauysia, albo inna Dodi czy Rucia podzieliła się swoją ciążą i porozsyłała reszcie?!?!
ha ha ha dobre myślę że raczej dzielenie wchodzi w gre jedynie co do fluidków i ciażowych testów i innych preparatówBlondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
UWAGA UWAGA UWAGA
Ale ją ochrzanimy normalnie!!!!!! Daj linka do wykresukopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jesteście wszystkie bardzo uprzejme, dzielicie się i wysyłacie, może by tak Shagga, Mauysia, albo inna Dodi czy Rucia podzieliła się swoją ciążą i porozsyłała reszcie?!?!
Dziś wieczorem pobiorę próbkę mojego endometrium i Wam powysyłam!Shagga_80, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Muska wrote:Teraz z innej beczki - co chwile biegam do wc sprawdzić czy nie krwawię
Co coś mokro mi się wydaje - biegiem prawie do kibelka i równie szybko z powrotem, bo nic nie ma...
to podłuż sobie podpaskę i nie altaj tyle bo w paranoje wpadniesz
Teraz to aż głośno się zaśmiałam
Wczoraj tak zrobiłam. Prawie sobie co nieco odparzyłam przez to
hihi
Cały dzień na krześle w bezruchu... Potem wyrzuciłam, nakrzyczałam na siebie, więcej nie założyłam i teraz tylko sprawdzam w wc...
Ale ja tak nie lubię być przed samym @, zawsze się boje, że się Niagara otworzy i przecieknę w pracy, a tu same chłopy...
Tak już mam. A to plamienie mnie na @ jakoś nastroiło.
Dobra, znowu się opierdoliłam i już nie gadam na te tematyDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Nie wiem czy wiecie ale przekarze info dalej bo Libra wykryła że:
UWAGA UWAGA UWAGA
Ale małpa jaka ! Nawet nie dała znaćkopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane moje koleżanki forumowiczki po miesięcznej przerwie!!!Jak juz wiecie-bo Liberka wyczaiła mój wykresik- wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszedł pozytywny ;)Po prostu jestem w szoku i szczęśliwa i jednocześnie już myślę czy wszystko w porządku?Nie spaliśmy z mężem do drugiej,jest mi od wczoraj po południu okropnie gorąco-mam uczucie, że palę się ;( od środka!!!Wczoraj położyłam się i zasnęłam na pół godzinki bo mój mały smrodek na dłużej mi nie pozwolil-jak wstałam to w głowie mi się zakołowało i zrobiło tak gorąco,że zmierzyłam tempke pod pachą rtęciowym i miałam 37,3 a w pochwie elektronicznym i miałam 37,6-nigdy nawet w dzien tak wysokiej tempki nie miałam.W podpaskach juz od poniedziałku chodziłam,miałam testować 2 kwietnia w rocznicę śmierci Ojca Świetego JP II, ale odwlekałam to i wczoraj wieczorem jak już wszyscy poszli spać to ja do boju!!!Testowa nie jest aż tak mocna jak kontrolna ,ale widoczna dobrze i wyszła w niecałe 5 minut,ale to pewnie dlatego,że wczoraj chodziłam non stop siku-może ze 20 razy w ciągu dnnia i sprawdzałam czy nie dostałam @ i wieczorem ten mocz mogł być bardzo rozrzedzony, no ale mniejsza o to-najważniejsze,ze się UDAŁO!!!!Jutro kupię nowy test i powtórzę
mauysia, Kfjatus, Rucia, Fedra, Blondi22, gocha04, Muska, Ilona, Effcia28, Shagga_80, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Witajcie kochane moje koleżanki forumowiczki po miesięcznej przerwie!!!Jak juz wiecie-bo Liberka wyczaiła mój wykresik- wczoraj wieczorem zrobiłam test i wyszedł pozytywny ;)Po prostu jestem w szoku i szczęśliwa i jednocześnie już myślę czy wszystko w porządku?Nie spaliśmy z mężem do drugiej,jest mi od wczoraj po południu okropnie gorąco-mam uczucie, że palę się ;( od środka!!!Wczoraj położyłam się i zasnęłam na pół godzinki bo mój mały smrodek na dłużej mi nie pozwolil-jak wstałam to w głowie mi się zakołowało i zrobiło tak gorąco,że zmierzyłam tempke pod pachą rtęciowym i miałam 37,3 a w pochwie elektronicznym i miałam 37,6-nigdy nawet w dzien tak wysokiej tempki nie miałam.W podpaskach juz od poniedziałku chodziłam,miałam testować 2 kwietnia w rocznicę śmierci Ojca Świetego JP II, ale odwlekałam to i wczoraj wieczorem jak już wszyscy poszli spać to ja do boju!!!Testowa nie jest aż tak mocna jak kontrolna ,ale widoczna dobrze i wyszła w niecałe 5 minut,ale to pewnie dlatego,że wczoraj chodziłam non stop siku-może ze 20 razy w ciągu dnnia i sprawdzałam czy nie dostałam @ i wieczorem ten mocz mogł być bardzo rozrzedzony, no ale mniejsza o to-najważniejsze,ze się UDAŁO!!!!Jutro kupię nowy test i powtórzę
Kopciuszku jesteśmy mega szczęśliwe !!! -
UWAGA UWAGA UWAGA
czyli jednak odsapnięcie od tematów starankowych pomaga dla większości dziewczyn. Ale superancko!
Kopciuszku to zdrówka życzę i szczęśliwego rozwiązania!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muska wrote:Fedra wrote:Muska wrote:Teraz z innej beczki - co chwile biegam do wc sprawdzić czy nie krwawię
to podłuż sobie podpaskę i nie altaj tyle bo w paranoje wpadniesz
Teraz to aż głośno się zaśmiałam
Wczoraj tak zrobiłam. Prawie sobie co nieco odparzyłam przez to
hihi
Cały dzień na krześle w bezruchu... Potem wyrzuciłam, nakrzyczałam na siebie, więcej nie założyłam i teraz tylko sprawdzam w wc...
Ale ja tak nie lubię być przed samym @, zawsze się boje, że się Niagara otworzy i przecieknę w pracy, a tu same chłopy...
Tak już mam. A to plamienie mnie na @ jakoś nastroiło.
Dobra, znowu się opierdoliłam i już nie gadam na te tematy
bo trzeba sobie bawełnianą kupić a nie olłejsaKfjatus, Muska, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzięki dziewczynki
Ruciu jak wczoraj pisalam komentarz po Twoim wykresem,to jednocześnie myślaąłm o sobie i miałam cały czas nadzieję i będziemy rodzić w podobnym terminie.Mi wypadnie jakoś na 09.12.2013. A co tam niech będzie i grudniowe-a nigdy nie chciałam dziecka grudniowego,ale teraz nie gra mi to roli po tak długich staraniach i może być grudniowe ;)Dogoni kolegów ok. 3 roku zycia.
mauysia, Rucia, mala29_, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość