X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CHOLEWCIA OSTATNI KAWAŁ I IDĘ!!!! TERAZ NIE CIE ZA GODZINĘ DOPIERO ZA GODZINKĘ!!!:-)

Przychodzi baba do ginekologa i lekarz mówi jej, że nigdy w życiu nie widział takiej dużej "dziury". Baba przestraszyła się i po powrocie do domu postanowiła to sprawdzić. Połozyła sobie lustro na podłodze i ogląda tą dziurę. Na tę chwilę wchodzi mąż i pyta ją: - A co ty robisz? -Aaa... to taka niewinna gimnastyka... -Acha, właściwie to masz rację, przyda ci się. Tylko uważaj żebyś w tą dziurę w podłodze nie wpadła.

Ola_czeka, Shagga_80, Rucia, mala29_, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeśli chodzi o moją tempkę, to jakoś w święta nie mierzyłam, najpierw zostawiłam termometr w innym pokoju i nie chciałam budzić gości, potem olałam. Teraz mogłabym to tego wrócić, ale już mam taką wyrwę, że nie wiem, czy jest sens. Z drugiej strony przywiozłam z Polski microlife z dwoma miejscami po przecinku, więc chyba na spokojnie poczekam do okresu a potem zacznę mierzyć w pochwie, przynajmniej skończy się zębatka na wykresach.

Olaaaaaa.
    Przecież miałyśmy równo iść. No weź zmierz tym nowym :D
    Będziemy chociaż wiedzieć czy jest dalej wysoko czy spada... (wysoko! oczywiście będzie)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo Aga zmieniła avatar, to już się udaje?
    Blondi dostajesz całość ;-) !!!! Oby pomogło i tak jak mała pisze herbatka lub nalewka gotowa z pokrzywy jest do kupienia w aptece i też pomaga...Małej sugerowałam pokrzywę, bo nie wiem czy są tam dostępne aqua femin, poza tym o nich zapomniałam i tak by leżały gdybym nie wzięła się za sprawdzanie co półroczne dat na lekach i kosmetykach...

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po akcji z mms-em do Ruci zabrałam Młodemu telefon i teraz jest płacz...to czas pożegnać się :) Zająć się obrażalskim...swoją drogą Taty telefonu tknąć nawet nie może a moim to bawiłby się cały dzień...a potem są takie kwiatki, że wysyła mi sms-y do ludzi z różnymi danymi z telefonu :) Kiedyś nagrywałam "zeznanie" Starego , a potem Mały wysłał to mojej koleżance :d

Muska, mauysia, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Blondi dostajesz całość ;-) !!!! Oby pomogło i tak jak mała pisze herbatka lub nalewka gotowa z pokrzywy jest do kupienia w aptece i też pomaga...Małej sugerowałam pokrzywę, bo nie wiem czy są tam dostępne aqua femin, poza tym o nich zapomniałam i tak by leżały gdybym nie wzięła się za sprawdzanie co półroczne dat na lekach i kosmetykach...

Ja nadal avatara nie mogę zmienić, a taką wiadomość dostałam dziś od ovu:
    "Witaj,
    dziękujemy za Twoją wiadomość.
    Otrzymaliśmy już informację od niektórych użytkowniczek, że nie mogą dodać awataru. Sprawdzamy tą "tajemniczą" kwestię z niemożnością dodania awatarów przez niektóre użytkowniczki. W większości przypadków (u nas również) nie ma żadnych problemów z dodaniem awataru. Być może ma to związek z Flashem, który na niektórych systemach / przeglądarkach jest zawodny. Jak tylko uda nam się znaleźć przyczynę i rozwiązać ten problem, poinformujemy Cię o tym."

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeśli chodzi o moją tempkę, to jakoś w święta nie mierzyłam, najpierw zostawiłam termometr w innym pokoju i nie chciałam budzić gości, potem olałam. Teraz mogłabym to tego wrócić, ale już mam taką wyrwę, że nie wiem, czy jest sens. Z drugiej strony przywiozłam z Polski microlife z dwoma miejscami po przecinku, więc chyba na spokojnie poczekam do okresu a potem zacznę mierzyć w pochwie, przynajmniej skończy się zębatka na wykresach.

Po owulacji i tak już bez sensu mierzyć, chyba że dla zaspokojenia ciekawości własnej lub - co istotniejsze - koleżanek z forum :D
    Ja bym była za niemierzeniem do dnia spodziewanej @ :)

A czym tak Cię wkurzył Twój małżonek?

Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga! Jakie zeznanie starego?! To jest intrygujące!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    To kochane wysłać Blondi 25 kapsułek czy Fedra albo Muska chcą spróbować? Dziewczyny to jak? Blondi adres poproszę na priv i już go spisuję...ma być ciut cieplej, to podeślę;-)

Wyślij tej, która ułoży na Twój temat lepszy limeryk :D ;)
    Albo epos od razu!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Po owulacji i tak już bez sensu mierzyć, chyba że dla zaspokojenia ciekawości własnej lub - co istotniejsze - koleżanek z forum :D

No jak możesz Mauysiu!!
    Przecież tu chodzi głównie o koleżanki z forum :D

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

dzieki Muzi ;)
    a adres doszedl na priv ?

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga zobaczę, czy wzięłam z Polski ten stary termometr i przemyślę.

A jeśli chodzi o pytania gdzie byłam - byłam na święta w Polsce a tam nie mam jeszcze netu, więc miałam odwyk.

Sprawa z adopcją znowu przesunęła się o pół roku, zaczynam wątpić czy macierzyństwo w ogóle jest mi pisane. Problem w tym, że nie widzę alternatywy.

Mauysia, Fedra, to Wy chciałyście info odnośnie adopcji? Nie mogą znaleźć tamtego wątku rozmowy, możecie jeszcze raz podesłać mi maile? Libry maila mam.

A czemu o pół roku???

Mój mail: [email protected]

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga! Jakie zeznanie starego?! To jest intrygujące!

Hehehe :)
    Kiedyś jedna Jego "stara koleżanka" bardzo do Niego wydzwaniała (choć to za dużo powiedziane - puszczała Mu głuche - o różnych porach - wieczorem, wcześnie rano - gdy wstawał do pracy itd) i ja kazałam Mu przysięgać, że jak zadzwoni jeszcze raz to oddzwoni do Niej, albo napisze sms-a, że sobie tego nie życzymy...no i nagrałam to :D
    Hmmm, a może to było coś innego? Nie wie,, różne rzeczy nagrywałam :)

Kfjatus, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie mogę...idę popracować...zostałam zwolniona dziś z obowiązku gotowania...święto...jej ale mi się rozkręca to krwawienie...WRESZCIE NORMALNY OKRES!
    204541mngscjpecq.gif

mauysia, Blondi22, mala29_, Fedra, Ilona, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaa Rucia!
    Za chwilę dostaniesz zdjęcie mojego Starego z Kuba zaraz po narodzeniu :) Kuba bawi się moim telefonem no i niby ma wyłączoną sieć,że dzwonić nigdzie nie może, ale z sms-ami jest tak,że wyśle się jak włączy się sieć , więc nie zdziw się :D

Shaguś jeszcze nic nie dostałam :-) Ale czekam z niecierpliwością.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

No jak możesz Mauysiu!!
    Przecież tu chodzi głównie o koleżanki z forum :D

A poważnie, to jakoś wytrzymamy do tego 8smego i bez mierzenia tempki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZABRZMIAŁO IRONICZNIE! IDĘ! DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZ! PA!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Hmmmm wymieniać alfabetycznie czy chronologicznie? ;)

Prawda jest taka, że my zawsze byliśmy raczej wybuchowym, "włoskim" małżeństwem, ale to co się z nami dzieje ostatnio - przechodzi ludzkie pojęcie. Razem pracujemy i mieszkamy, spędzamy ze sobą 24h/dobę do tego mamy bardzo stresujący okres w pracy. No i zrobiło się między nami krucho. Jeszcze nie tak dawno postanowiliśmy popracować nad związkiem, daliśmy sobie czas do świąt, ale niestety nic się nie zmieniło.
    Przepraszam, jedno się zmieniło - dziś rano mój mąż po raz pierwszy zwrócił się do mnie słowami "nie wkurwiaj mnie" co nigdy przenigdy nie miało miejsca i nie miało mieć miejsca. Jeśli ktokolwiek wyrywał się z przekleństwem podczas kłótni to z rzadka byłam to ja i potem strasznie tego żałowałam. Po dzisiejszym tekście W. mogę mieć pewność, że zmierzamy w bardzo złym kierunku.

Po prostu takiego języka nie miało być w moim związku. Nie wiem co się stało z nami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 10:19

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Aaaa Rucia!
    Za chwilę dostaniesz zdjęcie mojego Starego z Kuba zaraz po narodzeniu :) Kuba bawi się moim telefonem no i niby ma wyłączoną sieć,że dzwonić nigdzie nie może, ale z sms-ami jest tak,że wyśle się jak włączy się sieć , więc nie zdziw się :D

Shaguś jeszcze nic nie dostałam :-) Ale czekam z niecierpliwością.

U mnie pokazuje,że wciąż wysyła i od razu uprzedzam, będzie (jeśli w ogóle wyśle) do góry nogami :)
    PS. Może od razu wytłumacz swojemu Mężowi kto to i z jakiej przyczyny dostałaś tę fotkę,coby nie było dziwnych akcji ;)

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZABRZMIAŁO DOŚĆ IRONICZNIE! IDĘ! PA! Blondi wyślij na fb adres, bo nie dotarł,tutaj już nie...
    2013367wjsfnjx62b.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 10:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

Hmmmm wymieniać alfabetycznie czy chronologicznie? ;)

Prawda jest taka, że my zawsze byliśmy raczej wybuchowym, "włoskim" małżeństwem, ale to co się z nami dzieje ostatnio - przechodzi ludzkie pojęcie. Razem pracujemy i mieszkamy, spędzamy ze sobą 24h/dobę do tego mamy bardzo stresujący okres w pracy. No i zrobiło się między nami krucho. Jeszcze nie tak dawno postanowiliśmy popracować nad związkiem, daliśmy sobie czas do świąt, ale niestety nic się nie zmieniło.
    Przepraszam, jedno się zmieniło - dziś rano mój mąż po raz pierwszy zwrócił się do mnie słowami "nie wkurwiaj mnie" co nigdy przenigdy nie miało miejsca i nie miało mieć miejsca. Jeśli ktokolwiek wyrywał się z przekleństwem podczas kłótni to z rzadka byłam to ja i potem strasznie tego żałowałam. Po dzisiejszym tekście W. mogę mieć pewność, że zmierzamy w bardzo złym kierunku.

Po prostu takiego języka nie miało być w moim związku. Nie wiem co się stało z nami.

Cytuj jest stanowczo za blisko lubię :/
    Niestety u nas też wygląda to jak we włoskiej rodzinie...tyle,że ja nie raz nie dwa usłyszałam znacznie gorsze słowa...a sama nie byłam lepsza, co niestety pewnie Cię nie pocieszy :(
    Mam nadzieję,że Twój jak zrozumie, że przegiął to przeprosi i będzie tylko lepiej :)

‹‹ 2254 2255 2256 2257 2258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ