X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga, robota nie zając, nie ucieknie... :)

Otóż to , hehehe
    A poważnie, to już obejrzeliśmy z Kubą jego młodszego braciszka i nie mam wymówki :( Trzeba zabrać się do roboty :( A w ogóle wczoraj powiedziałam sobie,że przez kilka dni nieco przystopuję z forum...przynajmniej do czasu rozwiązania kwestii "gorących wykresów"...wczoraj jak tylko odebrałam swój telefon od naprawy i włączyłam go to dostałam smska od Ruci i zaraz chciałam odpisać - a Stary jak głupi jakiś jazdę mi zrobił "w domu cały czas siedzisz na tym forum i nawet teraz musisz?" :( i niestety mogłam ograniczyć się do dwóch słów w sms-ie do Ruci :( Potem miałam względnie więcej czasu wolnego i chciałam jej wytłumaczyć, czemu tak lakoniczna była moja reakcja i Tamten znów robił mi jazdę...co za kretyn ! ;) A poważnie to wtedy dotarło do mnie,że jestem uzależniona od Was i trzeba z tym walczyć...no i walczę, ale z sobą coby dziś nie zrobić tego co zaplanowałam ;)

Rucia, Muska, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcecie spróbować ten AQUA FEMIN na obrzęki, bierze się to w drugiej połowie cyklu:

Muska, Blondi...podzielę go po 12 kapsułek jakby co;-)Chyba, że inna dziewczynka ma ochotę...aż żal wyrzucać a ja mam konkretne odsikiwacze;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 09:43

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Otóż to , hehehe
    A poważnie, to już obejrzeliśmy z Kubą jego młodszego braciszka i nie mam wymówki :( Trzeba zabrać się do roboty :( A w ogóle wczoraj powiedziałam sobie,że przez kilka dni nieco przystopuję z forum...przynajmniej do czasu rozwiązania kwestii "gorących wykresów"...wczoraj jak tylko odebrałam swój telefon od naprawy i włączyłam go to dostałam smska od Ruci i zaraz chciałam odpisać - a Stary jak głupi jakiś jazdę mi zrobił "w domu cały czas siedzisz na tym forum i nawet teraz musisz?" :( i niestety mogłam ograniczyć się do dwóch słów w sms-ie do Ruci :( Potem miałam względnie więcej czasu wolnego i chciałam jej wytłumaczyć, czemu tak lakoniczna była moja reakcja i Tamten znów robił mi jazdę...co za kretyn ! ;) A poważnie to wtedy dotarło do mnie,że jestem uzależniona od Was i trzeba z tym walczyć...no i walczę, ale z sobą coby dziś nie zrobić tego co zaplanowałam ;)

Shaguś ale pieszczotliwie nazywasz swojego męża :P Dobrze, że mój też ma swoje forum, to nie może mi zbytnio dużo smęcić nad uchem :P

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaaaaaaaaaadrobiłam tydzień, czaicie?

Shagga_80, muzarcia, Kfjatus, Rucia, plemniczka, Blondi22, Fedra, Ilona, karoam, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wam napiszę jak się lekarze żegnają i idę sie szykować do wyjazdu!!:-)
    Jak żegna się okulista?
    - Do zobaczenia
    - A laryngolog?
    - Do usłyszenia
    - A ginekolog?
    - Jeszcze do pani zajrzę

Kfjatus, Shagga_80, Muska, mala29_, Blondi22, agula, Fedra, Ilona, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Otóż to , hehehe

Shaguś ale pieszczotliwie nazywasz swojego męża :P Dobrze, że mój też ma swoje forum, to nie może mi zbytnio dużo smęcić nad uchem :P

Hehehe, a wiesz jak On mnie wczoraj w tym Porcie wkurzył...dopiero ludzie musieli się na nas patrzeć :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he Aga;-) Ola czeka to pełen szacun!!!! Witaj znowu...wypatrywałyśmy tu Ciebie;-)

Shagga_80, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Naaaaaaaaaaadrobiłam tydzień, czaicie?

Szacun :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia, Dodi słowo gratuluję jest takie miałkie...

Strasznie, strasznie się cieszę z Wami!

Rucia, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, przykro mi ale nie możesz spieprzyć tej passy.

Shagga_80, gocha04, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Starszy syn uzależnienie od "techniki" (i dobrej muzyki :D ) ma po mamie - dziś od rana bawi się moim telefonem - dobrze,że nadal mam ubezpieczenie ;) A teraz słucha Skunk anansie i buja się,heheh.

Olaaaaaaaaaaaaa- gdzie Ty byłaś jak Cię nie było??? Co nowego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

A Ty to może nie? Jesteś następna w kolejce :)
    PS. Czemu nie mierzysz tempki? Apeluję do wszystkich babek - mierzcie tempki, choćby dla nas :D

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

Tak, tak bo teraz wszystkie oczekujące mają zafasolkować, więc bez przepychania się Muska masz zwyczajnie pierwszeństwo ;P

Shagga_80, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO JEST DŁUGIE ALE POCZYTAJCIE HE I SPADAM!!!!!!POTEM ZAJRZĘ DO WAS JAK WRÓCĘ!!Twoje ubrania:
    Pierwsze dziecko:
    - Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
    Drugie dziecko:
    - Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
    Trzecie dziecko:
    - Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.

Przygotowanie do porodu:
    Pierwsze dziecko:
    - Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.
    Drugie dziecko:
    - Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
    Trzecie dziecko:
    - Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.

Ciuszki dziecięce:
    Pierwsze dziecko:
    - Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
    Drugie dziecko:
    - Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
    Trzecie dziecko:
    - A niby, czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

Płacz:
    Pierwsze dziecko:
    - Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
    Drugie dziecko:
    - Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
    Trzecie dziecko:
    - Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

Gdy upadnie smoczek:
    Pierwsze dziecko:
    - Wygotowujesz po powrocie do domu.
    Drugie dziecko:
    - Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.
    Trzecie dziecko:
    - Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

Przewijanie:
    Pierwsze dziecko:
    - Zmieniasz pieluchę, co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.
    Drugie dziecko:
    - Zmieniasz pieluchę, co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.
    Trzecie dziecko:
    - Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

Zajęcia:
    Pierwsze dziecko:
    - Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.
    Drugie dziecko:
    - Bierzesz dziecko na spacer.
    Trzecie dziecko:
    - Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

Twoje wyjścia:
    Pierwsze dziecko:
    - Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.
    Drugie dziecko:
    - W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.
    Trzecie dziecko:
    - Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko, jeśli pojawi się krew.

W domu:
    Pierwsze dziecko:
    - Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
    Drugie dziecko:
    - Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
    Trzecie dziecko:
    - Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

Połknięcie monety:
    Pierwsze dziecko:
    - Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
    Drugie dziecko:
    - Czekasz aż wysra.
    Trzecie dziecko:
    - Odejmujesz mu z kieszonkowego.

Shagga_80, Blondi22, mala29_, Muska, mauysia, Fedra, Ilona, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mnie mój dziś wkurzył, więc jestem po Twojej stronie nawet, jeśli siedziałaś na forum w trakcie aktu miłosnego.

I w ogóle solidaryzuję się ze wszystkimi Wami, które mają problemy w związkach.

AGA 30, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1625213oxobu9myb9.gif hej hej!

Fedrunia wiem, wiem to samo pomyślałam;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Niby tam mała ale wiesz...motywacja! Zdrowa mama, zdrowe dziecko...metformax na 100% pomoże mi w tym wszystkim i co będzie to będzie ale wiadomo...powinien mnie uprzedzić, że jak się decyduję, to jest ryzyko...w końcu to lekarz...

Mam pytanie, czy któraś puchnie, nabiera wody przed okresem i nie daje z nią rady? Proszę o odpowiedzi niezafasolkowane...

ja tak mam że mi się woda w organiźmie zatrzymuje przed okresem i jestem spuchnięta ale przechodzi z pierwszymi kroplami @ ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre Aga, hehehe ale się uśmiałam...i niestety dużo w tym z prawdy :)
    PS. Widzę,że tak samo możesz iść stąd jak i ja ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    mauysia wrote:

Otóż to , hehehe

Hehehe, a wiesz jak On mnie wczoraj w tym Porcie wkurzył...dopiero ludzie musieli się na nas patrzeć :D

Domyślam się :) Facet nie zrozumie, że dla Nas podzielenie się dobrymi informacjami z koleżankami z forum to sprawa priorytetowa ;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Rucia, Dodi słowo gratuluję jest takie miałkie...

Strasznie, strasznie się cieszę z Wami!

A my się cieszymy, że ty cieszysz się z Nami :)

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 2252 2253 2254 2255 2256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ