plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, robota nie zając, nie ucieknie...
Otóż to , hehehe
A poważnie, to już obejrzeliśmy z Kubą jego młodszego braciszka i nie mam wymówkiTrzeba zabrać się do roboty
A w ogóle wczoraj powiedziałam sobie,że przez kilka dni nieco przystopuję z forum...przynajmniej do czasu rozwiązania kwestii "gorących wykresów"...wczoraj jak tylko odebrałam swój telefon od naprawy i włączyłam go to dostałam smska od Ruci i zaraz chciałam odpisać - a Stary jak głupi jakiś jazdę mi zrobił "w domu cały czas siedzisz na tym forum i nawet teraz musisz?"
i niestety mogłam ograniczyć się do dwóch słów w sms-ie do Ruci
Potem miałam względnie więcej czasu wolnego i chciałam jej wytłumaczyć, czemu tak lakoniczna była moja reakcja i Tamten znów robił mi jazdę...co za kretyn !
A poważnie to wtedy dotarło do mnie,że jestem uzależniona od Was i trzeba z tym walczyć...no i walczę, ale z sobą coby dziś nie zrobić tego co zaplanowałam
Rucia, Muska, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChcecie spróbować ten AQUA FEMIN na obrzęki, bierze się to w drugiej połowie cyklu:
Muska, Blondi...podzielę go po 12 kapsułek jakby co;-)Chyba, że inna dziewczynka ma ochotę...aż żal wyrzucać a ja mam konkretne odsikiwacze;-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 09:43
Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:mauysia wrote:Shagga, robota nie zając, nie ucieknie...
Otóż to , hehehe
A poważnie, to już obejrzeliśmy z Kubą jego młodszego braciszka i nie mam wymówkiTrzeba zabrać się do roboty
A w ogóle wczoraj powiedziałam sobie,że przez kilka dni nieco przystopuję z forum...przynajmniej do czasu rozwiązania kwestii "gorących wykresów"...wczoraj jak tylko odebrałam swój telefon od naprawy i włączyłam go to dostałam smska od Ruci i zaraz chciałam odpisać - a Stary jak głupi jakiś jazdę mi zrobił "w domu cały czas siedzisz na tym forum i nawet teraz musisz?"
Potem miałam względnie więcej czasu wolnego i chciałam jej wytłumaczyć, czemu tak lakoniczna była moja reakcja i Tamten znów robił mi jazdę...co za kretyn !
A poważnie to wtedy dotarło do mnie,że jestem uzależniona od Was i trzeba z tym walczyć...no i walczę, ale z sobą coby dziś nie zrobić tego co zaplanowałam
Shaguś ale pieszczotliwie nazywasz swojego mężaDobrze, że mój też ma swoje forum, to nie może mi zbytnio dużo smęcić nad uchem
-
nick nieaktualnyJeszcze wam napiszę jak się lekarze żegnają i idę sie szykować do wyjazdu!!
Jak żegna się okulista?
- Do zobaczenia
- A laryngolog?
- Do usłyszenia
- A ginekolog?
- Jeszcze do pani zajrzę
Kfjatus, Shagga_80, Muska, mala29_, Blondi22, agula, Fedra, Ilona, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Shagga, robota nie zając, nie ucieknie...
Otóż to , hehehe
Shaguś ale pieszczotliwie nazywasz swojego mężaDobrze, że mój też ma swoje forum, to nie może mi zbytnio dużo smęcić nad uchem
Hehehe, a wiesz jak On mnie wczoraj w tym Porcie wkurzył...dopiero ludzie musieli się na nas patrzeć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój Starszy syn uzależnienie od "techniki" (i dobrej muzyki
) ma po mamie - dziś od rana bawi się moim telefonem - dobrze,że nadal mam ubezpieczenie
A teraz słucha Skunk anansie i buja się,heheh.
Olaaaaaaaaaaaaa- gdzie Ty byłaś jak Cię nie było??? Co nowego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTO JEST DŁUGIE ALE POCZYTAJCIE HE I SPADAM!!!!!!POTEM ZAJRZĘ DO WAS JAK WRÓCĘ!!Twoje ubrania:
Pierwsze dziecko:
- Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko:
- Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko:
- Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.
Przygotowanie do porodu:
Pierwsze dziecko:
- Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.
Drugie dziecko:
- Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
Trzecie dziecko:
- Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Ciuszki dziecięce:
Pierwsze dziecko:
- Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko:
- Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko:
- A niby, czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
Płacz:
Pierwsze dziecko:
- Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
Drugie dziecko:
- Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko:
- Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.
Gdy upadnie smoczek:
Pierwsze dziecko:
- Wygotowujesz po powrocie do domu.
Drugie dziecko:
- Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.
Trzecie dziecko:
- Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.
Przewijanie:
Pierwsze dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.
Drugie dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.
Trzecie dziecko:
- Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.
Zajęcia:
Pierwsze dziecko:
- Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.
Drugie dziecko:
- Bierzesz dziecko na spacer.
Trzecie dziecko:
- Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.
Twoje wyjścia:
Pierwsze dziecko:
- Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.
Drugie dziecko:
- W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.
Trzecie dziecko:
- Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko, jeśli pojawi się krew.
W domu:
Pierwsze dziecko:
- Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
Drugie dziecko:
- Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko:
- Kryjesz się przed własnymi dziećmi.
Połknięcie monety:
Pierwsze dziecko:
- Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
Drugie dziecko:
- Czekasz aż wysra.
Trzecie dziecko:
- Odejmujesz mu z kieszonkowego.
Shagga_80, Blondi22, mala29_, Muska, mauysia, Fedra, Ilona, karoam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Niby tam mała ale wiesz...motywacja! Zdrowa mama, zdrowe dziecko...metformax na 100% pomoże mi w tym wszystkim i co będzie to będzie ale wiadomo...powinien mnie uprzedzić, że jak się decyduję, to jest ryzyko...w końcu to lekarz...
Mam pytanie, czy któraś puchnie, nabiera wody przed okresem i nie daje z nią rady? Proszę o odpowiedzi niezafasolkowane...
ja tak mam że mi się woda w organiźmie zatrzymuje przed okresem i jestem spuchnięta ale przechodzi z pierwszymi kroplami @17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Shagga_80 wrote:mauysia wrote:Shagga, robota nie zając, nie ucieknie...
Otóż to , hehehe
Hehehe, a wiesz jak On mnie wczoraj w tym Porcie wkurzył...dopiero ludzie musieli się na nas patrzeć
Domyślam sięFacet nie zrozumie, że dla Nas podzielenie się dobrymi informacjami z koleżankami z forum to sprawa priorytetowa
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny