plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Dziś jak wstalam mój m nie zamknął bramy na noc i mieliśmy gości przez noc całą sarny wygryzly drzewka dziki poryly mi całe zielone gdzie widziały katastrofa a pies oczywiście spała smacznie
No to zamykaj bramę za trzy miechy bo i truskawki ci wyjedzą zwierzątka!!! U mojej babci pod samo okno dziki przychodzą czasem tap przez okno zaglądają jakby na panoramę przyszły oglądać he eh:-)Kfjatus, Shagga_80, Muska, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Niby tam mała ale wiesz...motywacja! Zdrowa mama, zdrowe dziecko...metformax na 100% pomoże mi w tym wszystkim i co będzie to będzie ale wiadomo...powinien mnie uprzedzić, że jak się decyduję, to jest ryzyko...w końcu to lekarz...
Mam pytanie, czy któraś puchnie, nabiera wody przed okresem i nie daje z nią rady? Proszę o odpowiedzi niezafasolkowane...
ja tak ma przes @ zawsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wróciliśmy przed 23, na szybko zamówiliśmy pizzę i nawet nie sprzątneliśmy po niej, podobnie z mini zakupami z Ikei...efekt? Mieszkanie wygląda jakby burza przez nie przeszła
Wygońcie mnie do robotyRucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:To co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wróciliśmy przed 23, na szybko zamówiliśmy pizzę i nawet nie sprzątneliśmy po niej, podobnie z mini zakupami z Ikei...efekt? Mieszkanie wygląda jakby burza przez nie przeszła
Wygońcie mnie do roboty
Wynocha do roboty!!!
Daję ci godzinkę albo nie 45 min i masz wrócić!!!!
Do biegu gotowa start!!! Odliczam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11.......Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:To co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wygońcie mnie do roboty
Wynocha do roboty!!!
Do biegu gotowa start!!! Odliczam 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11.......
Kurcze właśnie przypomniało mi się,że miałam ZNÓW obejrzeć film z wczoraj, heheheAGA 30, Kfjatus, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:To co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wygońcie mnie do roboty
Wynocha do roboty!!!
Aga dziecku tak będziesz kazała sprzątać pokój.Zegarek w ręku i odliczanie: 1 2 3....
Blondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:To co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wygońcie mnie do roboty
Wynocha do roboty!!!
Kurcze właśnie przypomniało mi się,że miałam ZNÓW obejrzeć film z wczoraj, hehehe
No to posprzątane he he he
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Aga ten kociak mnie rozwala...jest zjebiaszczy a piesio Fedry jest taki słodki;-) FEDRA DO CIEBIE INFO: Jak zobaczyłam tego piesia wcześniej...w momencie gdy ja wychodziłam, Ty się skradałaś, pomyślałam, że jest dla Ciebie iiiii... trafiłam he he
Muzi bo on przypomina moją czekoladę jak był małyBlondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:AGA 30 wrote:Shagga_80 wrote:To co mam w domu to nie da się słowami opisać! Spieszyliśmy się wczoraj z wyjazdem, bo do Internisty chciałam iść i udało się, po znajomości wejść bez kolejki...czy dowiedziałam się czegoś nowego? Hmmm, nie bardzo - dalej leczę się jak się leczyłam ,ale fakt faktem, że już mi lepiej
Wygońcie mnie do roboty
Wynocha do roboty!!!
Aga dziecku tak będziesz kazała sprzątać pokój.Zegarek w ręku i odliczanie: 1 2 3....
No a jak nie jak tak he he he!!!Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodchodzi Jasiu do pani w ciąży i pyta:
- A co pani tam ma ?
-Dzidziusia - odpowiada pani
- A kocha pani tego dzidziusia?
- Tak, bardzo!
- To dlaczego go pani zjadła...?Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Muska, mala29_, gocha04, agula, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny