plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga mnie mój dziś wkurzył, więc jestem po Twojej stronie nawet, jeśli siedziałaś na forum w trakcie aktu miłosnego.
I w ogóle solidaryzuję się ze wszystkimi Wami, które mają problemy w związkach.
Może w trakcie nieAle w trakcie gdy staraliśmy się o drugie to "po" włączałam kompa by zanotować serducho,hehhe...bywało i tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 09:52
Kfjatus, Rucia, Muska, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Chcecie spróbować ten AQUA FEMIN na obrzęki, bierze się to w drugiej połowie cyklu:
Muska, Blondi...podzielę go po 12 kapsułek jakby co;-)Chyba, że inna dziewczynka ma ochotę...aż żal wyrzucać a ja mam konkretne odsikiwacze;-)
ja sie zgadzam -
Jeśli chodzi o moją tempkę, to jakoś w święta nie mierzyłam, najpierw zostawiłam termometr w innym pokoju i nie chciałam budzić gości, potem olałam. Teraz mogłabym to tego wrócić, ale już mam taką wyrwę, że nie wiem, czy jest sens. Z drugiej strony przywiozłam z Polski microlife z dwoma miejscami po przecinku, więc chyba na spokojnie poczekam do okresu a potem zacznę mierzyć w pochwie, przynajmniej skończy się zębatka na wykresach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stoi dziewczynka przed oknem wystawowym cukierni i wpatruje się smutna w ciastka. Obok przechodzi starszy pan i zdjęty współczuciem i wzruszeniem pyta:
- Co dziewczynko? Chcesz na pączka?
Zaintrygowana dziewczynka odwraca się do niego i pyta:
- A jak to jest "na pączka"?Shagga_80, AGA 30, Kfjatus, Muska, mauysia, Rucia, Fedra, Ilona, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jeśli chodzi o moją tempkę, to jakoś w święta nie mierzyłam, najpierw zostawiłam termometr w innym pokoju i nie chciałam budzić gości, potem olałam. Teraz mogłabym to tego wrócić, ale już mam taką wyrwę, że nie wiem, czy jest sens. Z drugiej strony przywiozłam z Polski microlife z dwoma miejscami po przecinku, więc chyba na spokojnie poczekam do okresu a potem zacznę mierzyć w pochwie, przynajmniej skończy się zębatka na wykresach.
Niby tak - wyrwa jest, ale nie miałabym nic przeciwko,żebyś zaczęła jednak mierzyć w tym cyklu, a nuż wskazania będą dalej wysokie i teraz wszystkie będziemy żyły Twoim wykresem
Muska lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:To kochane wysłać Blondi 25 kapsułek czy Fedra albo Muska chcą spróbować? Dziewczyny to jak? Blondi adres poproszę na priv i już go spisuję...ma być ciut cieplej, to podeślę
to juz jak dziewczyny chca ja sie dostosuje
wyslalam adres w razie czego
-
Ola_czeka wrote:Stoi dziewczynka przed oknem wystawowym cukierni i wpatruje się smutna w ciastka. Obok przechodzi starszy pan i zdjęty współczuciem i wzruszeniem pyta:
- Co dziewczynko? Chcesz na pączka?
Zaintrygowana dziewczynka odwraca się do niego i pyta:
- A jak to jest "na pączka"?
Taki ten dowcipek prosty, że aż śmieszny. Siedzę przed kompem i się śmieję jak wariatka
-
to znowu ja
część prac już wykonałam ufff
muzarciu pamiętasz jak ja się pytałam co zrobić żeby woda w organizmie się nie zbierała to wtedy poleciłaś mi herbatę z pokrzywy lub zieloną . I ja zaczęłam pic zieloną i trochę poskutkowało. Może spróbuj z którąś z nichWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 10:01
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa Rucia!
Za chwilę dostaniesz zdjęcie mojego Starego z Kuba zaraz po narodzeniuKuba bawi się moim telefonem no i niby ma wyłączoną sieć,że dzwonić nigdzie nie może, ale z sms-ami jest tak,że wyśle się jak włączy się sieć , więc nie zdziw się
mauysia, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Spadam laski !!! Pyszczek pomalowałam włoski uczesałam majtki ubrałam więc gotowa do wyjścia jestem!!!Narka wiertarka kobitki!!!!
Aga w samych majtkach za zimno - dupka Ci się przeziębiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 10:01
Shagga_80, AGA 30, Blondi22, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:TO JEST DŁUGIE ALE POCZYTAJCIE HE I SPADAM!!!!!!POTEM ZAJRZĘ DO WAS JAK WRÓCĘ!!Twoje ubrania:
Pierwsze dziecko:
- Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.
Drugie dziecko:
- Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko:
- Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.
Przygotowanie do porodu:
Pierwsze dziecko:
- Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.
Drugie dziecko:
- Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
Trzecie dziecko:
- Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Ciuszki dziecięce:
Pierwsze dziecko:
- Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko:
- Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko:
- A niby, czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
Płacz:
Pierwsze dziecko:
- Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
Drugie dziecko:
- Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko:
- Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.
Gdy upadnie smoczek:
Pierwsze dziecko:
- Wygotowujesz po powrocie do domu.
Drugie dziecko:
- Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.
Trzecie dziecko:
- Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.
Przewijanie:
Pierwsze dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.
Drugie dziecko:
- Zmieniasz pieluchę, co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.
Trzecie dziecko:
- Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.
Zajęcia:
Pierwsze dziecko:
- Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.
Drugie dziecko:
- Bierzesz dziecko na spacer.
Trzecie dziecko:
- Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.
Twoje wyjścia:
Pierwsze dziecko:
- Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.
Drugie dziecko:
- W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.
Trzecie dziecko:
- Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko, jeśli pojawi się krew.
W domu:
Pierwsze dziecko:
- Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
Drugie dziecko:
- Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko:
- Kryjesz się przed własnymi dziećmi.
Połknięcie monety:
Pierwsze dziecko:
- Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
Drugie dziecko:
- Czekasz aż wysra.
Trzecie dziecko:
- Odejmujesz mu z kieszonkowego.
Oj to jest boskie!@ Znałam to, ale jak na nowo przeczytałam, to znowu się roześmiałam -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:AGA 30 wrote:Spadam laski !!! Pyszczek pomalowałam włoski uczesałam majtki ubrałam więc gotowa do wyjścia jestem!!!Narka wiertarka kobitki!!!!
Aga w samych majtkach za zimno - dupka Ci się przeziębi
Kozaki jeszczę ubiorę hi hi hi !!!!Kfjatus, Shagga_80, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga zobaczę, czy wzięłam z Polski ten stary termometr i przemyślę.
A jeśli chodzi o pytania gdzie byłam - byłam na święta w Polsce a tam nie mam jeszcze netu, więc miałam odwyk.
Sprawa z adopcją znowu przesunęła się o pół roku, zaczynam wątpić czy macierzyństwo w ogóle jest mi pisane. Problem w tym, że nie widzę alternatywy.
Mauysia, Fedra, to Wy chciałyście info odnośnie adopcji? Nie mogą znaleźć tamtego wątku rozmowy, możecie jeszcze raz podesłać mi maile? Libry maila mam. -
muzarcia wrote:To kochane wysłać Blondi 25 kapsułek czy Fedra albo Muska chcą spróbować? Dziewczyny to jak? Blondi adres poproszę na priv i już go spisuję...ma być ciut cieplej, to podeślę
Jak bym była chętne o ile za parę dni co innego mnie nie zajmie
Skoro czekamy aż mrozy odejdą to ja do tego czasu jestem za
Dodi lubi tę wiadomość