X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga mignęła mi tam rosyjska czcionka...zaraz luknę;-)Maciczki super ale n ma jakieś klapy na oczach i jednym systemem nas leczy...właściwie mam wrażenie, że ja mu dyktowałam co ma mi dać oprócz tych diane he he ...Naszego doktorka trzeba nauczyć porządku...coś czuję, że go nie długo zmolestuję najpierw o więcej metformaxu i zamienię na lepszy model...coś mi się wydaje, że jak się te kulki na moich jamnikach nie cofną, to idę do endokrynolog do Opola...

To nie ruska to ekstremalne czytanie na głowie hi hi hi:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka to rozumiem...bo w Polsce trzeba wsjo nadrukować baranom nieraz...
    Mam już tyle za sobą i gdyby nie to, że mnie kilka lat wprowadzali w błąd, to już dawno moje kłopoty by się rozwiązały a tak tyle lat tkwiłam w przekonaniu, że tą drogą co chciałam nie wolno a tu sie okazuje że głównie tą prostą za 2 tysie a nie za 15 tysi....

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo żeby chorować i się leczyć trzeba mieć końskie zdrowie tak jak do załatwiania innych urzędowych spraw!!:-)

Kaja lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to to tylko w Polsce tak może być że jeden do drugiego odsyła. Ja to bym nie wytrzymała i nawrzeszczała w ta słuchawkę. Kiedyś miałam taki przypadek z PLUS gsm gdzie naliczyli mi niesłusznie kare z ich pomyłki, ale no cóż nie wygrałam tego. No ale zapłacić kare musiałam bo podali mnie do windykacji i pisałam odwołania i takie tam nic nie skutkowało, więc postanowiłam że już zapłacę i będę miała święty spokój. No ale niestety kara była wysoka więc postanowiłam że zadzwonię i dogadam się jak będę spłacać. Więc Pani w słuchawce pyta się ile jestem w stanie spłacać miesięcznie, no to ja jej że teraz nie pracuje i mogę jedynie 50zł miesięcznie spłacać a ona do mnie w słuchawce takim tekstem że chyba jestem śmieszna i zaczęła się śmiać. Ja jej mówię że nie pracuje i nie mam skąd wziąć dużej sumy żeby zapłacić ona mi że może rozbić mi na dwie raty a rata jedna wynosiła prawie 600 zł. No to ja niewiele myśląc pytam się czy w takim razie mam stanąć pod latarnią i zarobić jej te pieniądze żeby zapłacić. Zamknęła się chyba jej się głupio zrobiło. Normalnie nawrzeszczałam na nią przez telefon.

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh kochane wy mówicie o leczeniu ,a wam powiem coś wesołego wieć tak : zapchał mi się WC w mieszkaniu we Francji 2 tygodnie trwało ,aż się doprosiłam ,aby ktoś przyszedł no i juz uradowana czekam na faceta ,a ten mi z tekstem ,że on nie jest od demontowania muszli ,że on jest od sprawdzenia kanalizy i znów 2 tyg czekałam ,aż ktoś przyszedł i zdemontował muszlę muwię wam tam pracownicy szanuja siebie i pracę ,a mało tego za każde przyjście 50 euro i tak pomłynełam na 100 euro i nic nie załatwiłam wkurzyłam się i nalałam Polskiego Kreta do muszli za 6 zł i po sprawie ..od tamtej pory wszystko naprawiałam sama lub robili mi to koledzy Polacy bo Francuz się nie spieszy on ma czas :-)i jeszcze dobrze zarobi !!!

AGA 30, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2101118o7ju9muw4z.gif

AGA 30, natusia, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jesli chodzi o służbę zdrowia nie powiem nic złego na Francuzus zawsze wszystko konkretnie doradzili i pomogli ,ale może miałąm szczęście !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ohhh kochane wy mówicie o leczeniu ,a wam powiem coś wesołego wieć tak : zapchał mi się WC w mieszkaniu we Francji 2 tygodnie trwało ,aż się doprosiłam ,aby ktoś przyszedł no i juz uradowana czekam na faceta ,a ten mi z tekstem ,że on nie jest od demontowania muszli ,że on jest od sprawdzenia kanalizy i znów 2 tyg czekałam ,aż ktoś przyszedł i zdemontował muszlę muwię wam tam pracownicy szanuja siebie i pracę ,a mało tego za każde przyjście 50 euro i tak pomłynełam na 100 euro i nic nie załatwiłam wkurzyłam się i nalałam Polskiego Kreta do muszli za 6 zł i po sprawie ..od tamtej pory wszystko naprawiałam sama lub robili mi to koledzy Polacy bo Francuz się nie spieszy on ma czas :-)i jeszcze dobrze zarobi !!!

A sr,,,,,,, przez ten czas hi hi hi!!!
    Jednak polak potrafi nie tylko kraść he he:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia Rewelacyjnie tak codziennie poprosimy To zima odejdzie ,a przyjdzie świeża zielona Trawka :-)

muzarcia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś może ja będę mogła Ci pomóc tylko powiedz mi o jaki numer ubezpieczenia ci chodzi

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 ahhh kochana no w mieszkaniu nie latałam do Hotelu gdzie pracowałam i na łódkę do znajomych ,ale siara była hehehehe

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie mała, napiszę na priv, ciekawqe czy zadziała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och jeszcze parę latek i zatańczę z moim M takiego kankana!!
    232385bfutkb3ltt.gif

Kfjatus, Ilona, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he aga jeszcze parę latek i każda z nas tak zatańczy :)

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    he he he aga jeszcze parę latek i każda z nas tak zatańczy :)

No jedyna sprawiedliwość na świecie !! wszyscy się starzeją :-):-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JENO KOT CI SIĘ NIE ZESTARZEJE;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAK ZDĄŻĄ;-) HE HE

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super ta parka, a kot z pewnością będzie młody i piękny :)
    U Was też pada śnieg? :/
    Muzarciu odganiaj ta zimę, ta wiosną, może Ciebie posłucha :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aga super ta parka, a kot z pewnością będzie młody i piękny :)
    U Was też pada śnieg? :/
    Muzarciu odganiaj ta zimę, ta wiosną, może Ciebie posłucha :)

Na starość to tylko kankan zostanie bo tango z bolcem pewnie już bez bolca będzie he he:-)
    A kot mój żyje ok 22 lat a dwa już ma to pewnie kipnie razem ze mną hi hi:-)

Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam koleżanki :)
    Niedawno wróciłam z miasta i z solarium. Trzeba trochę słońca złapać ;)
    Mój m do pracy pojechał i wróci jutro. Potem ma tydzień urlopu i zmiana pracy...złożył już wypowiedzenie...mam nadzieję,że będzie zadowolony z tej zmiany.
    A co u was dziewczynki ???

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
‹‹ 2265 2266 2267 2268 2269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ