X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja intensywnie drukarkę obsługuję, drukuję pity znajomym, już rozliczeni, więc poszli do druku :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1816204rb7vg8barr.gif

Idę trochę kręgosłup po rozciagać:-)

natusia, Kfjatus, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    1816204rb7vg8barr.gif

Nieźle fikasz Maleńka! :P

AGA 30 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga niezła z Ciebie Gimnastyczka :D
    Dziewczyny nie chce was dobijac, ale u mnie dzisiaj cały dzień piękne słońce 12 stopni. Wiosna pełna para :D Juz jej powiedziałam, ze teraz ma was odwiedzić :D

AGA 30, natusia, Blondi22 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/01955867ac2d3085ac84d8a72430f71b

Proszę bardzo po pół rocznej kuracji na anty i pco !!!
    Normalnie nadzieja we mnie coraz większa:-)

Ilona lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nadzieje trzeba mieć zawsze :D To ona umiera ostatnia ;D ja tam czuje, ze nam sie wkoncu wszystkim uda.
    Trzeba wierzyć ;D I tyle ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Melduje się wykąpana, pachnąca i leżąca w łóżku. Leżę i nic nie robię! Uwielbiam :)

natusia, Kfjatus, AGA 30, Muska, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczynki.

Melduje się wykąpana, pachnąca i leżąca w łóżku. Leżę i nic nie robię! Uwielbiam :)

Leż kobietko i odpoczywaj :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu tak trzymaj :-).

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Aga nadzieje trzeba mieć zawsze :D To ona umiera ostatnia ;D ja tam czuje, ze nam sie wkoncu wszystkim uda.

Ja te z wierze w to że w końcu się uda!!! No bo jak ma się nie udać jak niby wszystko ok jest!!!
    a to się podleczy tamto się wyleczy i buuuum w końcu będzie!!"-)

Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś nie mam chłopa to się nie śpieszę z kąpaniem!!!
    Nie ma na kogo czekać to i lenia mam!!! poćwiczyłam troszku i kukam trochę tu trochę tam!!!:-)

Ilona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczynki.

Koszula dla M. uprasowana, dziecko " ogarnięte ", więc poleżę sobie :P
    Natusia, ostatnimi czasy i tak się nie przemęczam :) Staram się uważać na to co robię, a jest to trudne, bo ja jestem szatan, i nie umiem robić nic powoli. Uczę się wchodzić po schodach, a nie biegać po schodach. Czuje się jak starowina :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 18:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ilona wrote:

Ja te z wierze w to że w końcu się uda!!! No bo jak ma się nie udać jak niby wszystko ok jest!!!
    a to się podleczy tamto się wyleczy i buuuum w końcu będzie!!"-)

Aga zobaczysz, że nadejdzie dzień, kiedy będziesz szczęśliwą mamą. Wystarczy się pewnie tylko podreperować, i będzie wszystko w porządku :) Jak mi się udało, to wam wszystkim dziewczyny też się uda !

AGA 30, mala29_, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    natusia wrote:
    Rucia wrote:
    Cześć dziewczynki.

Koszula dla M. uprasowana, dziecko " ogarnięte ", więc poleżę sobie :P
    Natusia, ostatnimi czasy i tak się nie przemęczam :) Staram się uważać na to co robię, a jest to trudne, bo ja jestem szatan, i nie umiem robić nic powoli. Uczę się wchodzić po schodach, a nie biegać po schodach. Czuje się jak starowina :P

Musisz na siebie uważać :) Jesteś odpowiedzialna nie tylko za siebie starowinko ;) Rucia wiesz jak ja się cieszę,że Ci się udało! Uważaj na siebie kochana i dmuchaj na zimne ;)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu teraz masz nawet prawo i obowiązek poleniuchować :-)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak...wiecie co ja tu nie mogę już być...po prostu nie mogę...na fb zajrzę pewnie ale tu raczej nie...za bardzo mnie wszystko przygnębia...ja chcę normalnie żyć i nie myśleć ciągle na okrągło o tym samym...gdyby mi się udało to dam znać na fb a jak się nie uda, to trudno ale nie będę ciągle o tym wszystkim myśleć, analizować...muszę sobie spisać swoje cykle, bo mi drukarka nie zatrybiła w nowym systemie...myślę, że zrozumiecie...taka huśtawka nastroju jest niedobra przy moim leczeniu...powiem Wam, że cieszę się, że zachodzicie w ciążę i życzę każdej z Was maleństwa czy to nastąpi prędzej czy później. Dlatego proszę nie obrażajcie się na mnie gdy wykasuję konto, bo wiem, że jak zostanie, to będę tu wracać i wszystko przeżywać...na pewno będzie mi Was brakować ale nie potrafię wszystkiego ogarnąć...muszę mieć czas dla rodziny i dla siebie, na wysiłek, na rower, kijki, rolki...to podstawa, by zostać w końcu mamą...przy komputerze siedząc nie zajdę w ciążę i nie zrzucę kilogramów...muszę moją tkankę tłuszczową rozruszać i na 100% regularny wysiłek fizyczny zdziała dużo więcej niż siedzenie i marudzenie! Mam nadzieję, że mnie dobrze rozumiecie...zauważyłam, że zrobiłam się himeryczna, marudna, depresyjna czasem, a za chwilę wesoła i beztroska...koniec z huśtawkami, wiem do czego taki tryb życia prowadzi...ściskam Was wszystkie....zanim się wyrejestruję z ovu coś jeszcze skrobnę, bo muszę uporządkować informacje o cyklach ale proszę o zrozumienie...nie chcę uciekać bez słowa, bo Was uwielbiam...i należy Wam się kilka słów wyjaśnienia...mam nadzieję, że dość rzeczowo napisałam. Buziam i idę odpocząć...Blondi wyślę na pewno te kapsułki...

natusia, AGA 30, Muska, Ilona, Gunia, Fedra, Dodi, Rucia, gocha04, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu podaj mi swój numer kochana jak możesz?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    AGA 30 wrote:
    1816204rb7vg8barr.gif

Nieźle fikasz Maleńka! :P

nie zła z ciebie gimnastyczka !!!!! dajesz mała ;-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu ja Cię rozumiem doskonale:)
    życzę Ci powodzenia kochana:*

Ilona lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia podam na fb numer telefonu i namiary jak będziecie chciały...i dziękuję Wam za każdą literkę...może za jakiś czas wrócę ale teraz nie chcę już tej presji...zależy mi na moim Wilhelmie, on widzi, że za dużo czasu tu spędzam, nic nie mówi, zaciska zęby i zasypia ale długo tak nie wytrzyma...czas wprowadzić więcej aktywności...

natusia, Effcia28, AGA 30, Muska, Ilona, Fedra, Dodi, Sandraa, Rucia, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

‹‹ 2266 2267 2268 2269 2270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ