plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam o tym metformaxie moim i on obniża androgeny, to samo co diane...odchudza i powoduje, że dochodzi do owulacji. Jednocześnie czyści te cysty na jajnikach i jajniki robią się czyściutkie...po co on mi dał Diane? Taki ciężki hormon?
Aga modlę się o ładny wykres...po tych anty-diano-tabsach mogło się wszystko poprzestawiać kurde!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 16:00
-
nick nieaktualnyNo olka co się stało? Kiepski dzień? Kaja mam ten sam problem, kury zjadają mi wsjo co znajdą, psy przekopią, dziki przeryją, sarny do tego wpadną i poszaleją i mamy niezły bigos...Ja nasadziłam pod oknami kłujące krzewy ale cos czuję, że będzie ich coraz więcej...to i tak jest lux co mamy, bo znajomej byki sąsiada wpadły i zaglądały na taras i do domu, bo domek był na podwyższeniu a im trawa najbardziej smakowała ta najbliżej domu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 16:04
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga kochanie mam dość tej naszej zimy...robiłaś prl? Muszę Cię troszkę pomęczyć...
Miałam wczoraj jechać ale tak mnie brzuchol z rana bolał że szok!!!
ale jutro rano jadę do opola z bratwą to godzinę szybciej pojadę i zrobię przed kursem na opole!!
Ja tez mam dość tej zimy:-( -
Od trzech tygodni próbuję coś załatwić w urzędzie i od trzech tygodni trwa spychologia z oddziału do oddziału. Odsyłają mi, dają mi różne numery, wszyscy twierdzą że nie są w stanie mi pomóc, ale wiedzą, że pomogą mi tu i tu, dzwonię tam i dostaję kolejny numer a potem kolejny, który okazuje się tym pierwszym pod który dzwoniłam. Przez te 3 tygodnie zatoczyłam 3 takie kółka, dziś było trzecie i jak pani podała mi numer, który już znam na pamięć - poryczałam się do słuchawki jak idiotka. Najgorzej, że sprawa jest naprawdę banalna a ja nie mogę się przebić przez mur idiotyzmu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo to za sprawa oluś? Możesz pisać o co przynajmniej ogólnikowo chodzi? Ja mam pomysł , napisz pod każdy z tych wydziałów i muszą Ci odpowiedzieć na piśmie w ciągu tygodnia albo na 100% dwóch.
Jak już każdy Ci odpowie, że nie może pomóc, bo coś tam coś tam, to udajesz się do guru tego urzędu i pokazujesz co tam się dzieje;-)Przygotowywujesz pismo wcześniej do guru i zostawiasz mu niech się za urzędników bierze i sprawę rozwiązuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 16:10
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Czytałam o tym metformaxie moim i on obniża androgeny, to samo co diane...odchudza i powoduje, że dochodzi do owulacji. Jednocześnie czyści te cysty na jajnikach i jajniki robią się czyściutkie...po co on mi dał Diane? Taki ciężki hormon?
Aga modlę się o ładny wykres...po tych anty-diano-tabsach mogło się wszystko poprzestawiać kurde!
Bedą cykle jak ta lala !!!
A maciczki super i pikne jak to doktorek powiada!!! -
nick nieaktualnyAga mignęła mi tam rosyjska czcionka...zaraz luknę;-)Maciczki super ale n ma jakieś klapy na oczach i jednym systemem nas leczy...właściwie mam wrażenie, że ja mu dyktowałam co ma mi dać oprócz tych diane he he ...Naszego doktorka trzeba nauczyć porządku...coś czuję, że go nie długo zmolestuję najpierw o więcej metformaxu i zamienię na lepszy model...coś mi się wydaje, że jak się te kulki na moich jamnikach nie cofną, to idę do endokrynolog do Opola...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 16:15
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Oleńko bedzie dobrze stań na głowie i przeczytaj to:
oʞuǝןo uǝızp ʎzsdǝן ǝızpǝq oɹʇnɾ
OOOOOOOOOOOOOOOOO tak ja już stanełam na głowie i przeczytałam to !!!!!i Zgadzam sie z tym!!!!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aguś
Muzarcia, wszystko dzieje się w Anglii a sprawa dotyczy numerów tutejszego ubezpieczenia. To nie działa tak jak w Polsce, że znam imię, nazwisko i stanowisko osoby z którą rozmawiam, bo to jest zorganizowane na zasadzie call center. Jutro idę do miejscowego urzędu pracy robić dym.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:Oleńko bedzie dobrze stań na głowie i przeczytaj to:
oʞuǝןo uǝızp ʎzsdǝן ǝızpǝq oɹʇnɾ
OOOOOOOOOOOOOOOOO tak ja już stanełam na głowie i przeczytałam to !!!!!i Zgadzam sie z tym!!!!
NO i lepiej od razu prawda!!! główka się do krwiła troszku!!Kaja lubi tę wiadomość