plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:a brala ktoras moze z was takie leki clostibegyt lutenyl ?
sorki że dopiero dzisiaj ja brałam clo właśnie w tym cyklu w którym zaszłam w ciąże ale ja mam PCOS i do tego cyclo-proginave ( te tabletki wspomagaja cykl na początku jest estrogen na wzrost endometrium i pęcherzyków a póżniej jest progesteron żeby podtrzymac ciąŻe jesli jest lub wywołac okres Bo ja miałam takie cykle po 56 dni)
clo są na wzrost pęcherzyków ale powodują równiez mniejsze endometrium
luteine jeste na podtrzymanie ciązy lub na wywołanie okresu -
AGA 30 wrote:gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.
Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)
Aga ja ci życzę, żebyś coś wskórała, bo to naprawdę dziwne, że żaden szpital w opolskim nie ma refundacji IUI.AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:AGA 30 wrote:gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.
Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)
Aga ja ci życzę, żebyś coś wskórała, bo to naprawdę dziwne, że żaden szpital w opolskim nie ma refundacji IUI.
No dla mnie to też dziwne jest!! No naprewno nie jestem jedyną osobą z problemami takimi!!!
3 maile już poszło!!! Może w tym roku odpiszą hi hi jak sam NFZ odpisał to i może któryś szpital odpisze!! -
gocha04 wrote:AGA 30 wrote:gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Aga ja ci życzę, żebyś coś wskórała, bo to naprawdę dziwne, że żaden szpital w opolskim nie ma refundacji IUI.
no naprawdę dziwne żeby nikt nie refundował takiego zabiegu. Aga trzymam kciuki aby Ci się udało coś wskóraćAGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
ja jak brałam CLO o endometrium miała prawidłowe
ja miałam troche mniejsze niz zazwyczaj ale w 1 cyklu z clo sie udało teraz czejkam do 16 kwietnia żeby przekonac sie ile fasolekmój mąż cały czas gada o 2 a ja mysle że jedna:)
-
ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
ja miałam troche mniejsze niz zazwyczaj ale w 1 cyklu z clo sie udało teraz czejkam do 16 kwietnia żeby przekonac sie ile fasolekmój mąż cały czas gada o 2 a ja mysle że jedna:)
wiem że jesteś z Kalisza możesz polecić jakiegoś dobrego lekarza?bo ja jestem z Ostrowa a tutaj nie ma nikogo dobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 14:07
-
ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
no ja jestem już 4 miesiąć na CLO i zostało mi jeszcze 5 miesięcy braniaale ciesze się że tobie się tak szybko udało
w takim razie daj nam znać ile tam fasolek się chowa w twoim brzuszku
AGA 30 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Effcia28 wrote:ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
wiem że jesteś z Kalisza możesz polecić jakiegoś dobrego lekarza?bo ja jestem z Ostrowa a tutaj nie ma nikogo dobrego
ja mam swojego lekarza od 7 lat przyjmuje raz w tygodniu w kaliszu na rajskowskiej to jeste lekarz z poznania(w sómie jest tam ich 5 karzdny innego dnia) ze szpitala na polnej i wszystkie badania zabiegi porody kieruje do poznania -
Effcia28 wrote:ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
wiem że jesteś z Kalisza możesz polecić jakiegoś dobrego lekarza?bo ja jestem z Ostrowa a tutaj nie ma nikogo dobrego
Czerniak Tomasz to onc zalecił mi leki po których od razu sie udałonaszczęście jakby nie to mówił o laparaskopi ale obyło sie bez
robia tam tez monitoring cyklu ( robi go pani Basia ona jest połozna )koszt 20 zł
-
ann2224 wrote:Effcia28 wrote:ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
Czerniak Tomasz to onc zalecił mi leki po których od razu sie udałonaszczęście jakby nie to mówił o laparaskopi ale obyło sie bez
robia tam tez monitoring cyklu ( robi go pani Basia ona jest połozna )koszt 20 zł
Dzięki:) -
Effcia28 wrote:ann2224 wrote:Effcia28 wrote:ann2224 wrote:mala29_ wrote:ania CLO jest na wyprodukowanie więcej niż jednego pęcherzyka no i mało osób o tym wie że również ułatwiają wchłanianie nasienia
Dzięki:)
Ginekologiczno-Położniczy Gabinet Lekarski
Rajskowska 34, 62-800 Kalisz, Wielkopolskie
tel: (62) 757 30 96 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny