X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Libra czuwa, ale odpoczywa :)

aha roumiem już wiem dziekuje :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Avonem handlujesz? :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyjaśnienie porannego smrodu.
    Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
    Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, hej mała :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
    Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens :)

Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awarii :P

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aga od wczoraj ewidentnie zarażasz optymizmem - Ty i Twój kot oczywiście :) Jakoś prawie każdy Twój post sprawia, że na twarzy mam uśmiech, a to dowcip, a to inteligentna puenta, a to spojrzenie na tego kiwającego się kotka - wszystko u Ciebie sprawia mi radość :D. Dzięki Ci, że jesteś :D!

Do usług kochana!!!
    Ten kot też mnie roz.....dala!! Sama siedzę przed kompem i kiwam główką jak ten kotek he he:-)
    Siedzę właśnie i piszę maile do każdego szpitala w opolskim żeby zgłosiły się do NFZ i podpisali umowy na refundowanie IUI!!!
    Może któryś ordynator wpadnie na pomysł i się tym zajmie!!!

gocha04, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    gocha04 wrote:
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać :), potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać :)

o też jestem w Avonie ;)

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    gocha04 wrote:
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać :), potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać :)

aaa to taki zabiegany masz dzień.
    Ja strasznie dziś nudzę się w pracy i w sumie gdyby nie pensja na koniec miesiąca to te siedzenie nie miałoby sensu.:)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska wrote:

Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awarii :P

Jestem za!
    Napisze do szefa że mi parę stówek na wypłacie dorzucić :)
    Trzeba się cenić...
    w końcu to mój węch!
    <lol>

Kaja, nick nieaktualny, Kfjatus, Ilona, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.

Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już ewakuuję. Pa i do jutra dzieweczki!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja się już ewakuuję. Pa i do jutra dzieweczki!

papapa brzdącu 2 w jednym ;-) buzole do jutra

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.

Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.

Niee, gówno czułam! Serio ;)
    Teraz w kiblach czuje jakby stare siki ;)

A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne rury :/ Tak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć :/ A co.
    Nowocześnie i do dupy!

Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa marysiu miłego dnia Ci życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:

Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
    Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
    A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    gocha04 wrote:

Niee, gówno czułam! Serio ;)
    Teraz w kiblach czuje jakby stare siki ;)

A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne rury :/ Tak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć :/ A co.
    Nowocześnie i do dupy!

Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś.

Zastanawia mnie tylko czemu inni tego smrodu nie czują? Naprawdę daje niemiłosiernie. Już się zapytałam koleżanki co tez w wc była, to odpowiedziała, ze no trochę śmierdzi...
    Jakie trochę, ja się pytam, wali jak z szamba. Idę do domu bo się tu zagazuję...

papatki, buziaczki itp ;)

nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo w końcu jak nie ma placówki takiej na opolskim to trzeba taką placówkę znalełść która podpiszę taką umowę!!!Mam 4 miesiące czasu he he więc bedę działać!!!:-)

gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo w końcu jak nie ma placówki takiej na opolskim to trzeba taką placówkę znalełść która podpiszę taką umowę!!!Mam 4 miesiące czasu he he więc bedę działać!!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:

Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
    Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
    A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)

ja z ciekawości się zapytam jak to bedzie z tymi umowami w sobotę kolezanki opcykana bo w tym siedzi bo az mnie to zaciekawiło!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa musiu tobie również życzę miłego dnia :)
    A dziewczęta wyszło u mnie mega duże słoneczko więc postanowiłam wam też trochę podesłać :)

Muska, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2262 2263 2264 2265 2266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ