plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyjaśnienie porannego smrodu.
Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Mam wyjaśnienie porannego smrodu.
Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens
Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awariiShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Aga od wczoraj ewidentnie zarażasz optymizmem - Ty i Twój kot oczywiście
Jakoś prawie każdy Twój post sprawia, że na twarzy mam uśmiech, a to dowcip, a to inteligentna puenta, a to spojrzenie na tego kiwającego się kotka - wszystko u Ciebie sprawia mi radość
. Dzięki Ci, że jesteś
!
Do usług kochana!!!
Ten kot też mnie roz.....dala!! Sama siedzę przed kompem i kiwam główką jak ten kotek he he:-)
Siedzę właśnie i piszę maile do każdego szpitala w opolskim żeby zgłosiły się do NFZ i podpisali umowy na refundowanie IUI!!!
Może któryś ordynator wpadnie na pomysł i się tym zajmie!!!gocha04, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:gocha04 wrote:Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?
gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać, potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać
o też jestem w Avonie -
mala29_ wrote:gocha04 wrote:Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?
gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać, potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać
aaa to taki zabiegany masz dzień.
Ja strasznie dziś nudzę się w pracy i w sumie gdyby nie pensja na koniec miesiąca to te siedzenie nie miałoby sensu.Muska, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kfjatus wrote:Muska wrote:Mam wyjaśnienie porannego smrodu.
Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awarii
Jestem za!
Napisze do szefa że mi parę stówek na wypłacie dorzucić
Trzeba się cenić...
w końcu to mój węch!
<lol>Kaja, AGA 30, Kfjatus, Ilona, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.
Niee, gówno czułam! Serio
Teraz w kiblach czuje jakby stare siki
A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne ruryTak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć
A co.
Nowocześnie i do dupy!
Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś. -
nick nieaktualnygocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.
Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Niee, gówno czułam! Serio
Teraz w kiblach czuje jakby stare siki
A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne ruryTak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć
A co.
Nowocześnie i do dupy!
Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś.
Zastanawia mnie tylko czemu inni tego smrodu nie czują? Naprawdę daje niemiłosiernie. Już się zapytałam koleżanki co tez w wc była, to odpowiedziała, ze no trochę śmierdzi...
Jakie trochę, ja się pytam, wali jak z szamba. Idę do domu bo się tu zagazuję...
papatki, buziaczki itp
mala29_, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:gocha04 wrote:Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.
Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)
ja z ciekawości się zapytam jak to bedzie z tymi umowami w sobotę kolezanki opcykana bo w tym siedzi bo az mnie to zaciekawiło!!