X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Libra czuwa, ale odpoczywa :)

aha roumiem już wiem dziekuje :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Avonem handlujesz? :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyjaśnienie porannego smrodu.
    Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
    Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, hej mała :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Klimatyzacja się popsuła. Teraz na naszym piętrze gdzieniegdzie sufit przecieka(!) i kapie, wiadra popodstawiali (a niby nowiutki szklany biurowiec) i na ekipę naprawczą czekają. W damskim wc śmierdzi strasznie. Prawie pawia puściłam jak tam poszłam.
    Moze więc to z rana to zapowiedz tego co teraz się dzieje? A ja to po prostu już od samiutkiego ranka czułam? No, tez ma to sens :)

Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awarii :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Aga od wczoraj ewidentnie zarażasz optymizmem - Ty i Twój kot oczywiście :) Jakoś prawie każdy Twój post sprawia, że na twarzy mam uśmiech, a to dowcip, a to inteligentna puenta, a to spojrzenie na tego kiwającego się kotka - wszystko u Ciebie sprawia mi radość :D. Dzięki Ci, że jesteś :D!

Do usług kochana!!!
    Ten kot też mnie roz.....dala!! Sama siedzę przed kompem i kiwam główką jak ten kotek he he:-)
    Siedzę właśnie i piszę maile do każdego szpitala w opolskim żeby zgłosiły się do NFZ i podpisali umowy na refundowanie IUI!!!
    Może któryś ordynator wpadnie na pomysł i się tym zajmie!!!

gocha04, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    gocha04 wrote:
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać :), potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać :)

o też jestem w Avonie ;)

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    gocha04 wrote:
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać :), potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać :)

aaa to taki zabiegany masz dzień.
    Ja strasznie dziś nudzę się w pracy i w sumie gdyby nie pensja na koniec miesiąca to te siedzenie nie miałoby sensu.:)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska wrote:

Muska powinnaś dostać premię za wczesne wykrycie awarii :P

Jestem za!
    Napisze do szefa że mi parę stówek na wypłacie dorzucić :)
    Trzeba się cenić...
    w końcu to mój węch!
    <lol>

Kaja, AGA 30, Kfjatus, Ilona, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.

Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już ewakuuję. Pa i do jutra dzieweczki!

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja się już ewakuuję. Pa i do jutra dzieweczki!

papapa brzdącu 2 w jednym ;-) buzole do jutra

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Aga bardzo fajny pomysł, tylko czy komuś zechce się bawić w załatwianie IUI na NFZ.

Muska ty normalnie zgniliznę czułaś, bo te sufity to już na maxa przemoknięte musiały być skoro przeciekają teraz.

Niee, gówno czułam! Serio ;)
    Teraz w kiblach czuje jakby stare siki ;)

A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne rury :/ Tak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć :/ A co.
    Nowocześnie i do dupy!

Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa marysiu miłego dnia Ci życzę :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:

Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
    Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
    A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)

mala29_, Dodi lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    gocha04 wrote:

Niee, gówno czułam! Serio ;)
    Teraz w kiblach czuje jakby stare siki ;)

A kapie, bo nasz "sufit" to takie podwieszane płytki a między nimi a betonem są te wszystkie klimatyzacje i inne rury :/ Tak więc teraz niektóre płytki są pościągane i na podłodze wiadra stoją, do których kapie z klimatyzatorów. Tak teraz budują. No i oczywiście cała fasada ze szkła, żeby okien nie można było otworzyć :/ A co.
    Nowocześnie i do dupy!

Ja się powoli zbieram do domku. Napracowałam się dość na dziś.

Zastanawia mnie tylko czemu inni tego smrodu nie czują? Naprawdę daje niemiłosiernie. Już się zapytałam koleżanki co tez w wc była, to odpowiedziała, ze no trochę śmierdzi...
    Jakie trochę, ja się pytam, wali jak z szamba. Idę do domu bo się tu zagazuję...

papatki, buziaczki itp ;)

mala29_, Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo w końcu jak nie ma placówki takiej na opolskim to trzeba taką placówkę znalełść która podpiszę taką umowę!!!Mam 4 miesiące czasu he he więc bedę działać!!!:-)

gocha04, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo w końcu jak nie ma placówki takiej na opolskim to trzeba taką placówkę znalełść która podpiszę taką umowę!!!Mam 4 miesiące czasu he he więc bedę działać!!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:

Gocha może w końcu któryś szpital w województwie podpisze taką umowę z NFZ!!! W końcu jak refundują takie zabiegi to czemu u mnie nie mogą wystarczy ponękać trochę tych konowałów i może coś sie uda!!!
    Jak nie dla mnie to może dla innych kobiet par starających się z problemami!!!!
    A jak trzeba będzie to pikietę zrobię pod jakimś szpitalem albo strajkiem głodowym zagrożę ale to na lato bo zimno teraz he he:-)

ja z ciekawości się zapytam jak to bedzie z tymi umowami w sobotę kolezanki opcykana bo w tym siedzi bo az mnie to zaciekawiło!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa musiu tobie również życzę miłego dnia :)
    A dziewczęta wyszło u mnie mega duże słoneczko więc postanowiłam wam też trochę podesłać :)

Muska, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 2262 2263 2264 2265 2266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ