plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki jeśli chodzi o mnie to przez miesiac odwyk od mierzenia temperatur,tylko obserwacja śluzu,odwyk od forów-wszystkich!!!Przestaałam łykać wszelkie witaminy itp. zostawiłam tylko kwas foliowy,to samo z mężem-nie dawałam mu witamin. Seks był co 2 dzien i tylko 3 razy w dni płodne.Jadłam to co zwykle-czyli mnóstwo owoców-cytrusów.No i słodycze ;)Takze żadnej diety nie miałam
Ale wziełam sie za sprzatanie na święta-to chyba byl dobry okres-i zapomniałam o starankach i o ciąży!!!W sobote przed Palmową Niedzielą tak sprzątałam i wychodziłam na balkon trzepać koce i nakrycia,a byl taki mróz i zimno-a ja głupia w rybaczkach i ciapkach, nie ubrana w ogóle....i wieczorem zaczeła bolec mnie szyja-nie mogłam jej skręcac w lewo...przewialo mnie ;( Ból okropny, w poniedziałek wyszlo mi zimno-opryszczka tez po tej samej stronie co mi szyje przewiało a wieczorem pojawil się powiekszony węzel chłonny i migdał.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymATKO I CÓRKO!!!
Zostawić was na chwilkę i co!!!! Odrazu fasolki się pojawiają jupii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE KOPCIUSZKU!!!!
Ależ się najadłam porażka okocę się chyba!!Blondi22, kopciuszek126, Ilona, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi22 mi tu ovu zaznaczyło dos pózno owulkę ,a od jutra Luteina więc wszystko pewnie się zmieni jejka i znów ten cykl z wielką niewiadoma bedzie ,ale się zobaczy !!!!
Blondii22 no jak by wam się udało to fajny prezent hehehehe Też bym tak chciała ,ale cóż pomarzyć można
kaja wszystko jest mozliwe tak u mnie jak u ciebie i u wszystkich tu dziewczyn -
to ja się zastosuję do Kopciuszkowych rad i tez zacznę porządki robić, bo jakby nie patrzeć jestem przed świętami.
(Wielkanoc mam w majówkę) czuję, że się może udać! aż wróciły mi chęci do życia.
AGA 30, kopciuszek126, Ilona, Effcia28, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
mauysia wrote:Blondi22 wrote:mauysia wrote:Blondi22 wrote:Ola_czeka wrote:A mają Wasi panowie jakieś hobby? czymś się interesują?
Ja generalnie uważam, że każdy chłop powinien mieć scyzoryk, o przepraszam, narzędzie wielofunkcyjne Victorinox
hehe mój ma takie narzedzie
moj kolekcjonuje samochodziki z PRL i lubi składać z czesci i kleic samoloty
Może coś takiego:
http://www.spodlady.com/prod_18139_Tablica_Stara_milosc_nie_rdzewieje.html
http://www.spodlady.com/prod_17943_Miniaturka_milicyjnej_Warszawy.html
http://www.spodlady.com/prod_280_Miniaturka_fiata_125p_-_milicja.html
Albo inne gadżety z tego sklepu
fajna stronkadzieki
samochody to akurat ma ale ta tabliczka jest fajna ;)podoba mi sie
tych aut ma około 80
Sama się wciągnęłam w tę stronę i wszystko przeglądamNiektóre gadżety są naprawdę niezłe!
no no calkiem całkiem -
i jak pojawila się ta opryszczka w poniedziałek przed Świetami to od razu pojawiła sie myśl-jestem w ciąży-bo tak zaczęła się moja pierwsza ciąża-wyszla mi opryszczka kilka dni po owulce i tym razem tydzien po owulce pojawiła sie
Pojawiła się razem z opryszczką nadzieja!!!Cały dzien myslałam,że jestem chyba w ciąży a jak wieczorem doszedl migdal i węzel to zaczęłam mysleć,ze jednak to tylko efekt przewiania...A ja nie mam tendencji do częstej opryszczki i ostatnio miałam ją w ciąży z Cypruniem czyli ponad 4 lata temu. I nie przejmowalam sie tym ,ze mnie boli to,że wyglądam okropnie bo mialam cały czas nadzieję i się chyba nie pomyliłam.Dobra koncze juz bo trzeba robić obiad. Jakby co to pytajcie to odpisze w wolnej chwili ;)papa
mauysia, Kfjatus, Rucia, Blondi22, gocha04, Ilona, Kaja, mala29_, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki Aguś i wszystkim razem
Gocha polecam szczerze ten odwyk i mnie udało sie nawet nie zaglądać na fora,dopiero w wielkim tygodniu weszłam zobaczyć niektóre wykresy a to juz było po owulacjiJutro powtórzę test.Bety robić nie będę.Do ginki będę chciała na koniec kwietnia-poczatek maja pójśc po skończonych 8 tygodniach-tak jak z Cyprusiem byłam
AGA 30, Ilona, mala29_, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Dzięki Aguś i wszystkim razem
Gocha polecam szczerze ten odwyk i mnie udało sie nawet nie zaglądać na fora,dopiero w wielkim tygodniu weszłam zobaczyć niektóre wykresy a to juz było po owulacjiJutro powtórzę test.Bety robić nie będę.Do ginki będę chciała na koniec kwietnia-poczatek maja pójśc po skończonych 8 tygodniach-tak jak z Cyprusiem byłam
I następny dowód że wyluzować i odwyk sobie zrobić to rzecz cudowna!!!
Ja mam odwyk teraz i czuję się świetnie !!!
Krew się ze mnie leje i już następnej @ się doczekać nie mogę bo będzie bliżej następnych starań!!!Kaja, Ilona, Blondi22, kopciuszek126, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej babeczki ja już jestem z powrotem
większość rzeczy już zrobiłam więc chyba się wyrobie dzisiaj hi hi hi
a co do prezentów dla naszych m. to ja już dla swojego kupiłamw sumie to dostanie go 1,5 miesiąca wcześniej ale cóż tak bywa
sam sobie wybrał
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Kopciuszku tylko ja nie dam rady nie wchodzić na forum, bo jak dane wprowadzam to i do tematu zerkam.
podejrzewam, że to u mnie i tak by nic nie dało. A mierzenie temp daje mi bardzo dużo, bo jak już wyznaczy mi owu to wiem kiedy @ się spodziewać i nie wkręcam się, że mi się spóźnia, bo fl zawsze 13dniowa.
Ale fajnie, że tobie się udało.kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Aga30 ja bede miała odwyk za 2 tyg bo jadę do mojego mieszkania więc nie wiem jak tu wykombinować z ovu ,ale wezme termom i długopis oraz kartke i bede notowac chyba ,ze na 2 tyg bite nic !!!
kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Aga od wczoraj ewidentnie zarażasz optymizmem - Ty i Twój kot oczywiście
Jakoś prawie każdy Twój post sprawia, że na twarzy mam uśmiech, a to dowcip, a to inteligentna puenta, a to spojrzenie na tego kiwającego się kotka - wszystko u Ciebie sprawia mi radość
. Dzięki Ci, że jesteś
!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:i jak pojawila się ta opryszczka w poniedziałek przed Świetami to od razu pojawiła sie myśl-jestem w ciąży-bo tak zaczęła się moja pierwsza ciąża-wyszla mi opryszczka kilka dni po owulce i tym razem tydzien po owulce pojawiła sie
Pojawiła się razem z opryszczką nadzieja!!!Cały dzien myslałam,że jestem chyba w ciąży a jak wieczorem doszedl migdal i węzel to zaczęłam mysleć,ze jednak to tylko efekt przewiania...A ja nie mam tendencji do częstej opryszczki i ostatnio miałam ją w ciąży z Cypruniem czyli ponad 4 lata temu. I nie przejmowalam sie tym ,ze mnie boli to,że wyglądam okropnie bo mialam cały czas nadzieję i się chyba nie pomyliłam.Dobra koncze juz bo trzeba robić obiad. Jakby co to pytajcie to odpisze w wolnej chwili ;)papa
hi hi hi kopciuszek to niezłą miałaś pierwszą dolegliwość mi też wyskoczy to takie paskudztwo. To ja jestem w ciąży z trojaczkami bo mi taka opryszczka razem z zimnem wywaliła na pół ust
tylko kurde ona pojawiła się przed owulacja hmmm to dupa jednak nie jestem
Kfjatus, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
gocha04 wrote:Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?
gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać, potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać
gocha04 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke