X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jeśli chodzi o mnie to przez miesiac odwyk od mierzenia temperatur,tylko obserwacja śluzu,odwyk od forów-wszystkich!!!Przestaałam łykać wszelkie witaminy itp. zostawiłam tylko kwas foliowy,to samo z mężem-nie dawałam mu witamin. Seks był co 2 dzien i tylko 3 razy w dni płodne.Jadłam to co zwykle-czyli mnóstwo owoców-cytrusów.No i słodycze ;)Takze żadnej diety nie miałam ;) Ale wziełam sie za sprzatanie na święta-to chyba byl dobry okres-i zapomniałam o starankach i o ciąży!!!W sobote przed Palmową Niedzielą tak sprzątałam i wychodziłam na balkon trzepać koce i nakrycia,a byl taki mróz i zimno-a ja głupia w rybaczkach i ciapkach, nie ubrana w ogóle....i wieczorem zaczeła bolec mnie szyja-nie mogłam jej skręcac w lewo...przewialo mnie ;( Ból okropny, w poniedziałek wyszlo mi zimno-opryszczka tez po tej samej stronie co mi szyje przewiało a wieczorem pojawil się powiekszony węzel chłonny i migdał.

Fedra lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mATKO I CÓRKO!!!
    Zostawić was na chwilkę i co!!!! Odrazu fasolki się pojawiają jupii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
    GRATULUJE KOPCIUSZKU!!!!:-):-)
    Ależ się najadłam porażka okocę się chyba!!:-)

Blondi22, kopciuszek126, Ilona, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 mi tu ovu zaznaczyło dos pózno owulkę ,a od jutra Luteina więc wszystko pewnie się zmieni jejka i znów ten cykl z wielką niewiadoma bedzie ,ale się zobaczy !!!!

Blondii22 no jak by wam się udało to fajny prezent hehehehe Też bym tak chciała ,ale cóż pomarzyć można ;-)

kaja wszystko jest mozliwe tak u mnie jak u ciebie i u wszystkich tu dziewczyn ;)

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja się zastosuję do Kopciuszkowych rad i tez zacznę porządki robić, bo jakby nie patrzeć jestem przed świętami.:) (Wielkanoc mam w majówkę) czuję, że się może udać! aż wróciły mi chęci do życia.:)

nick nieaktualny, kopciuszek126, Ilona, Effcia28, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    A mają Wasi panowie jakieś hobby? czymś się interesują?

Ja generalnie uważam, że każdy chłop powinien mieć scyzoryk, o przepraszam, narzędzie wielofunkcyjne Victorinox ;)

hehe mój ma takie narzedzie ;)

moj kolekcjonuje samochodziki z PRL i lubi składać z czesci i kleic samoloty

Może coś takiego:

http://www.spodlady.com/prod_18139_Tablica_Stara_milosc_nie_rdzewieje.html
    http://www.spodlady.com/prod_17943_Miniaturka_milicyjnej_Warszawy.html
    http://www.spodlady.com/prod_280_Miniaturka_fiata_125p_-_milicja.html

Albo inne gadżety z tego sklepu :)

fajna stronka ;) dzieki
    samochody to akurat ma ale ta tabliczka jest fajna ;)podoba mi sie
    tych aut ma około 80 ;)

Sama się wciągnęłam w tę stronę i wszystko przeglądam :D Niektóre gadżety są naprawdę niezłe!

no no calkiem całkiem ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek daje nam nadzieje ;) super

kopciuszek126, Kaja lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko śnieg pada czas na Kawę kobietki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak pojawila się ta opryszczka w poniedziałek przed Świetami to od razu pojawiła sie myśl-jestem w ciąży-bo tak zaczęła się moja pierwsza ciąża-wyszla mi opryszczka kilka dni po owulce i tym razem tydzien po owulce pojawiła sie ;) Pojawiła się razem z opryszczką nadzieja!!!Cały dzien myslałam,że jestem chyba w ciąży a jak wieczorem doszedl migdal i węzel to zaczęłam mysleć,ze jednak to tylko efekt przewiania...A ja nie mam tendencji do częstej opryszczki i ostatnio miałam ją w ciąży z Cypruniem czyli ponad 4 lata temu. I nie przejmowalam sie tym ,ze mnie boli to,że wyglądam okropnie bo mialam cały czas nadzieję i się chyba nie pomyliłam.Dobra koncze juz bo trzeba robić obiad. Jakby co to pytajcie to odpisze w wolnej chwili ;)papa

mauysia, Kfjatus, nick nieaktualny, Blondi22, gocha04, Ilona, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aguś i wszystkim razem ;)
    Gocha polecam szczerze ten odwyk i mnie udało sie nawet nie zaglądać na fora,dopiero w wielkim tygodniu weszłam zobaczyć niektóre wykresy a to juz było po owulacji ;) Jutro powtórzę test.Bety robić nie będę.Do ginki będę chciała na koniec kwietnia-poczatek maja pójśc po skończonych 8 tygodniach-tak jak z Cyprusiem byłam ;)

nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Dzięki Aguś i wszystkim razem ;)
    Gocha polecam szczerze ten odwyk i mnie udało sie nawet nie zaglądać na fora,dopiero w wielkim tygodniu weszłam zobaczyć niektóre wykresy a to juz było po owulacji ;) Jutro powtórzę test.Bety robić nie będę.Do ginki będę chciała na koniec kwietnia-poczatek maja pójśc po skończonych 8 tygodniach-tak jak z Cyprusiem byłam ;)

I następny dowód że wyluzować i odwyk sobie zrobić to rzecz cudowna!!!
    Ja mam odwyk teraz i czuję się świetnie !!!
    Krew się ze mnie leje i już następnej @ się doczekać nie mogę bo będzie bliżej następnych starań!!!:-)

Kaja, Ilona, Blondi22, kopciuszek126, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki ja już jestem z powrotem :) większość rzeczy już zrobiłam więc chyba się wyrobie dzisiaj hi hi hi :)
    a co do prezentów dla naszych m. to ja już dla swojego kupiłam :) w sumie to dostanie go 1,5 miesiąca wcześniej ale cóż tak bywa :) sam sobie wybrał :)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku tylko ja nie dam rady nie wchodzić na forum, bo jak dane wprowadzam to i do tematu zerkam.:) podejrzewam, że to u mnie i tak by nic nie dało. A mierzenie temp daje mi bardzo dużo, bo jak już wyznaczy mi owu to wiem kiedy @ się spodziewać i nie wkręcam się, że mi się spóźnia, bo fl zawsze 13dniowa.
    Ale fajnie, że tobie się udało.:)

kopciuszek126, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga30 ja bede miała odwyk za 2 tyg bo jadę do mojego mieszkania więc nie wiem jak tu wykombinować z ovu ,ale wezme termom i długopis oraz kartke i bede notowac chyba ,ze na 2 tyg bite nic !!!

kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku serdecznie Gratuluje ;D

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga od wczoraj ewidentnie zarażasz optymizmem - Ty i Twój kot oczywiście :) Jakoś prawie każdy Twój post sprawia, że na twarzy mam uśmiech, a to dowcip, a to inteligentna puenta, a to spojrzenie na tego kiwającego się kotka - wszystko u Ciebie sprawia mi radość :D. Dzięki Ci, że jesteś :D!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    i jak pojawila się ta opryszczka w poniedziałek przed Świetami to od razu pojawiła sie myśl-jestem w ciąży-bo tak zaczęła się moja pierwsza ciąża-wyszla mi opryszczka kilka dni po owulce i tym razem tydzien po owulce pojawiła sie ;) Pojawiła się razem z opryszczką nadzieja!!!Cały dzien myslałam,że jestem chyba w ciąży a jak wieczorem doszedl migdal i węzel to zaczęłam mysleć,ze jednak to tylko efekt przewiania...A ja nie mam tendencji do częstej opryszczki i ostatnio miałam ją w ciąży z Cypruniem czyli ponad 4 lata temu. I nie przejmowalam sie tym ,ze mnie boli to,że wyglądam okropnie bo mialam cały czas nadzieję i się chyba nie pomyliłam.Dobra koncze juz bo trzeba robić obiad. Jakby co to pytajcie to odpisze w wolnej chwili ;)papa

hi hi hi kopciuszek to niezłą miałaś pierwszą dolegliwość mi też wyskoczy to takie paskudztwo :). To ja jestem w ciąży z trojaczkami bo mi taka opryszczka razem z zimnem wywaliła na pół ust :P tylko kurde ona pojawiła się przed owulacja hmmm to dupa jednak nie jestem :)

Kfjatus, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki ,a powiedzcie mi czy Libra się tu kreci nie widziałam ja tutaj !!odpoczywa od nas ?????

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Mała a co ty tak zawzięcie tam sprzątasz?

gocha tym razem nie sprzątam musiałam paczkę spakować, poczytać was, potem zadzwonić i znów was poczytać, następnie znów zadzwonić i znów was poczytać :), potem zjeść i z Avonem się uporać, i znów was poczytać, a potem na zakupy polecieć, i znów was czytam no i teraz za obiadek się zaczynam brać :)

gocha04 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra czuwa, ale odpoczywa :)

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2261 2262 2263 2264 2265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ