plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
pa natusia
ja tez zmykam już dziewuszki idę poćwiczyćwłaśnie dziś przyszła mi płyta z ćwiczeniami więc trzeba od dziś zacząć gubić brzuszek
życzę wszystkim miłego wieczorku i miłej nocki
Effcia28, AGA 30, Muska, Ilona, Dodi, natusia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą. Ale się tu porobiło...
Nie wiem czy Muzarcia jeszcze to przeczyta, ale ja ją w 100% rozumiem. Sama robię sobie przerwy parudniowe od forum, bo to bardzo wciągające jest, a nie chcę się uzależnić... Aż za bardzo. W pracy sobie pozwalam, żeby dzień szybciej zleciał, ale fakt jest taki, że od gadania się nic samo nie zrobi. Jestem z tych co to nie lubią gadać wolą działać. Nic nie jest łatwe i nic nie ma od razu, ale małymi kroczkami dążmy do celu.
Tęsknić trochę będę za Muzarcią bo się tu z wami wszystkimi naprawdę zżyłamTo takie łatwe. Ale uważam też że zdrowiej by było tyle samo ze znajomymi w realu przebywać...
Dobra, kończę wywód, bo jakieś moralizatorskie to się porobiło.
Co słychać jeszcze wieczorem?Ilona lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:pa natusia
ja tez zmykam już dziewuszki idę poćwiczyćwłaśnie dziś przyszła mi płyta z ćwiczeniami więc trzeba od dziś zacząć gubić brzuszek
Mała a co to za płyta!!!!???
Agus to jest gra na X-boxsa z ćwiczeniami a co do wykruszania to Aga nie bój się ja tu nie mam zamiaru nigdzie iśćIlona lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:mala29_ wrote:pa natusia
Mała a co to za płyta!!!!???
Agus to jest gra na X-boxsa z ćwiczeniami a co do wykruszania to Aga nie bój się ja tu nie mam zamiaru nigdzie iść
No to musiałabym najpierw gre kupić myślałam o tym zabawa z odchudzaniem by była he he:-)
Mam nadzieje mała że się nie rozsypiesz ty też!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muzarciu- życzę miłego urlopu, odstresowania i wszystkiego dobrego. Smutno mi że odchodzisz, ale jeśli ma Ci to pomóc to wspieram całą sobą
Buziale na szczęście!!!
AGA- normalnie Twój kot mnie rozwala
Ola_czeka- no pojawiłaś się i uciekłaś- co to ma być?
A ja sobie urlopu od Was na razie nie zrobię bo będę się nudzić na bezrobociuA. wraca z roboty koło 16/17 i wtedy z nim siedzę, a obiad i sprzątanie to między 8-11 załatwiam
AGA 30 lubi tę wiadomość