plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajuś witaj
No ja mam taki tryb dnia- wstaje o 7.30, robię mojemu śniadanko, jak wychodzi o 8 do roboty to się biorę za sprzątanie i gotowanie i do 11 się wyrabiam- a później relaks z książką lub jakimś filmikiem, albo forumWieczorkami tak jak teraz na przykład mój sudoku katuje a ja do Was zaglądam
No i w międzyczasie na kawce u sąsiadki byłam
-
nick nieaktualnyI już czysta i pachnąca jestem dziewczynki!!!
A ja jutro dopiero po południu wpadnę na trochę bo z rana mam wyjazd a wieczorem mój KOCUREK wróci jupiiii!!!
No i weekend to pauza od forum !! Wpadnę się przywitać tylko kobitki moje!!Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem jeszcze na chwilę dzisiaj, wpadła sąsiadka zobaczyć kurczaki
Od niej są jajka
Podobały jej się dzidziuśki nasze
Jak to dobrze, że to spokojnie można przegadać i Wy to rozumiecie...Jesteście wspaniałe
AGA 30, Ilona, natusia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dodi, Kfjatus, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:
właśnie sie zastanawiam gdzie ona została ??Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Jestem jeszcze na chwilę dzisiaj, wpadła sąsiadka zobaczyć kurczaki
Od niej są jajka
Podobały jej się dzidziuśki nasze
Jak to dobrze, że to spokojnie można przegadać i Wy to rozumiecie...Jesteście wspaniałe
Muzarcia bo taka z nas brygada RRnatusia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 wrote:
właśnie sie zastanawiam gdzie ona została ??
A gdzieś na 17 godzinie już jest!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUciekam, dobrej nocki, jak wejdę jutro spisać tempki z poprzednich cykli, to jeszcze kilka słów naskrobię...Libra bądź spokojna...jak sie wyrejestruję to i się mogę zarejestrować...pomyślę jeszcze ale mogę nie wytrzymać, dobranoc
AGA 30, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Uciekam, dobrej nocki, jak wejdę jutro spisać tempki z poprzednich cykli, to jeszcze kilka słów naskrobię...Libra bądź spokojna...jak sie wyrejestruję to i się mogę zarejestrować...pomyślę jeszcze ale mogę nie wytrzymać, dobranoc
Dobranoc Muzarciu!!! Kolorowych snów ci życzę!!! -
nick nieaktualny
-
Uffff i ja dopiero przeczytałam Wasze dzisiejsze pogawędki. Przeczytałam i zbieram się
Gary pozmywać, prysznic, kolacja dla króliśka i spaaaać... Wam tez dziś się dzień tak bardzo dłużył, jak i mi?
Ola_czeka, cieszę się, że wróciłaś do nas, święta niby fajne, bo spotkania z rodziną, ale i niefajne bo Was tu mniej.
A podczas Świąt różne przemyślenia, Dziewczyny "odpoczywają" od forum i takie tam...
Muziarciu, pomyślnego oddechu od nas!
Karoam! W tym roku mój Mąż się nie wywinie i będzie musiał wyrobić paszport! Choć i mój przeterminowany, więc razem będziemy wyrabiać! Dość urlopowania w granicach Unii!
DobranocOla_czeka, karoam lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...