X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzarciu. Miło Cię widzieć :-)

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dodi wrote:
    ja pierdziu...... jak ja lubie te Wasze wpisy, avatarki, obrazki i wszystko!!!!!!!!!!!!!! jesteście boskie :*

Leukocyty 13,1 (4-10)
    Limfocyty 24 (25-58)
    Granulocyty 9,3 (2-7,8 )
    no i żelazo coś mi już spada, a dopiero co udało mi się je podnieść :/

Co do liczby leukocytów to jest rzeczą normalną, że w ciąży może wzrastać...wraz z nimi granulocyty a w tym samym czasie limfocyty robią zjazd w dół jednak jeśli jest to tylko 8 punktowa morfologia,to nastęnym razem poprosiłabym lekarza o skierowanie na morfologie ze wzorem lub jak kto woli z tzw.rozmazem...to Dodi tytułem uspokojenia...może być tak całą ciążę, bo to wyjątkowy stan ;-D

Na żelazo brokuły,szpinak i mięsko, dużo mięska.

no i widzisz muzi... Kto by mi to lepiej wytłumaczył? a Ty chcesz stąd czmychnąć ;) dziekuję Ci bardzo kochana, ja się na tych wynikach wogóle nie znam, tylko na normy patrzę a jak już coś powyżej czy poniżej to kapa...
    w takim razie już mi trochę lepiej ;) dziękuję :*
    a jak Twoje samopoczucie dzisiaj? jest jakaś poprawa?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi :P wiedziałam, ze zajrzysz z rana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dobrze czuję i chyba ostatni dzień @ jak zauważyłam, choć teraz to nie wiadomo...temp spada, czyli organizm hormony opuszczają, oby podrosła na owu...dobra doczytam resztę postów i idę.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze, że czujesz się dobrze :) oby tak dalej ;)
    wypoczywaj muzarciu i regeneruj siły :P miłego dnia

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć Muzarciu. Miło Cię widzieć :-)

Mnie Ciebie również miło zobaczyć z rana, tymczasem doczytałam i idę do notatek. pa.Miłego dnia.
    2189905xav2bdo9eg.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 05:23

Kfjatus, Dodi, mala29_, Blondi22, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem najedzona, wykąpana, włosy umyte, kuchnia ogarnięta, więc czas na kawę i komputerek :)
    HOP! HOP! Jest tu kto?

Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem!
    Dzisiaj jest piąąąąąąąąąątek, piąąąąąąąąąąąateczek, piąąąąąąąąąąąątunio!
    Jeszcze 8 godzin i do domu -> weeeeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!
    jupi!
    :D
    Tymczasem ja i moje uzależnienie od Was zostajemy tutaj, razem z Wami :D

Kfjatus, Ilona, Dodi, mauysia, karoam, Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kfiatuszku, Ruciu, Muzi ;D
    Wiki zaprowadzilam do przedszkola, a teraz kawka i pogaduchy ;D

Kfjatus lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzisiaj będzie mały ruch, jak to na piątek przystało :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska takie uzależnienie się pielęgnuje, a nie z nim walczy, więc witam w piątek z rana :)

Muska lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Kfjatus, Muska, Ilona, Dodi, Rucia, mauysia, karoam, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kawka zrobiona ;D Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące ;D

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    No kawka zrobiona ;D Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące ;D

Ja też się pocieszam, u mnie obrona dyplomu studiów podyplomowych jest już w na początku czerwca, będę miała z głowy na wakacje. :)

Ilona lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Wolne....
    Moje marzenie. Właśnie znowu poczułam się stara :( Ilona smyku, to przez Ciebie :P
    Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu! :D Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
    Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
    No.
    ps.
    U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic :(
    A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.
    Ech, życie zawsze zweryfikuje.

Jaka może być różnica pomiędzy tymi temperaturami?

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy radę ;D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ilona wrote:

Wolne....
    Moje marzenie. Właśnie znowu poczułam się stara :( Ilona smyku, to przez Ciebie :P
    Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu! :D Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
    Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
    No.
    ps.
    U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic :(
    A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.

Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?

Ilona, Muska lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja w szkole po to aby sie odmlodzic, hehe ;D Nie żartuje :D Musze zrobić certyfikat z niemieckiego bo bez tego nie moge pracować w tym zawodzie w jakim chce. A teraz akurat były ferie i ja korzystalam z nich w pełni ;D

Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska wrote:
    Ilona wrote:

Wolne....
    No.
    ps.

Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?

Tak właśnie głowa do góry ;D Ja tu nie raz widziałam takie wykresy na @ a kończyły sie inaczej ;D

‹‹ 2271 2272 2273 2274 2275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ