X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzarciu. Miło Cię widzieć :-)

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dodi wrote:
    ja pierdziu...... jak ja lubie te Wasze wpisy, avatarki, obrazki i wszystko!!!!!!!!!!!!!! jesteście boskie :*

Leukocyty 13,1 (4-10)
    Limfocyty 24 (25-58)
    Granulocyty 9,3 (2-7,8 )
    no i żelazo coś mi już spada, a dopiero co udało mi się je podnieść :/

Co do liczby leukocytów to jest rzeczą normalną, że w ciąży może wzrastać...wraz z nimi granulocyty a w tym samym czasie limfocyty robią zjazd w dół jednak jeśli jest to tylko 8 punktowa morfologia,to nastęnym razem poprosiłabym lekarza o skierowanie na morfologie ze wzorem lub jak kto woli z tzw.rozmazem...to Dodi tytułem uspokojenia...może być tak całą ciążę, bo to wyjątkowy stan ;-D

Na żelazo brokuły,szpinak i mięsko, dużo mięska.

no i widzisz muzi... Kto by mi to lepiej wytłumaczył? a Ty chcesz stąd czmychnąć ;) dziekuję Ci bardzo kochana, ja się na tych wynikach wogóle nie znam, tylko na normy patrzę a jak już coś powyżej czy poniżej to kapa...
    w takim razie już mi trochę lepiej ;) dziękuję :*
    a jak Twoje samopoczucie dzisiaj? jest jakaś poprawa?

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi :P wiedziałam, ze zajrzysz z rana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dobrze czuję i chyba ostatni dzień @ jak zauważyłam, choć teraz to nie wiadomo...temp spada, czyli organizm hormony opuszczają, oby podrosła na owu...dobra doczytam resztę postów i idę.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze, że czujesz się dobrze :) oby tak dalej ;)
    wypoczywaj muzarciu i regeneruj siły :P miłego dnia

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć Muzarciu. Miło Cię widzieć :-)

Mnie Ciebie również miło zobaczyć z rana, tymczasem doczytałam i idę do notatek. pa.Miłego dnia.
    2189905xav2bdo9eg.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 05:23

Kfjatus, Dodi, mala29_, Blondi22, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem najedzona, wykąpana, włosy umyte, kuchnia ogarnięta, więc czas na kawę i komputerek :)
    HOP! HOP! Jest tu kto?

Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem!
    Dzisiaj jest piąąąąąąąąąątek, piąąąąąąąąąąąateczek, piąąąąąąąąąąąątunio!
    Jeszcze 8 godzin i do domu -> weeeeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!
    jupi!
    :D
    Tymczasem ja i moje uzależnienie od Was zostajemy tutaj, razem z Wami :D

Kfjatus, Ilona, Dodi, mauysia, karoam, Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kfiatuszku, Ruciu, Muzi ;D
    Wiki zaprowadzilam do przedszkola, a teraz kawka i pogaduchy ;D

Kfjatus lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dzisiaj będzie mały ruch, jak to na piątek przystało :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska takie uzależnienie się pielęgnuje, a nie z nim walczy, więc witam w piątek z rana :)

Muska lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.

Kfjatus, Muska, Ilona, Dodi, Rucia, mauysia, karoam, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kawka zrobiona ;D Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące ;D

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    No kawka zrobiona ;D Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące ;D

Ja też się pocieszam, u mnie obrona dyplomu studiów podyplomowych jest już w na początku czerwca, będę miała z głowy na wakacje. :)

Ilona lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

Wolne....
    Moje marzenie. Właśnie znowu poczułam się stara :( Ilona smyku, to przez Ciebie :P
    Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu! :D Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
    Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
    No.
    ps.
    U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic :(
    A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.
    Ech, życie zawsze zweryfikuje.

Jaka może być różnica pomiędzy tymi temperaturami?

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy radę ;D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ilona wrote:

Wolne....
    Moje marzenie. Właśnie znowu poczułam się stara :( Ilona smyku, to przez Ciebie :P
    Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu! :D Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
    Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
    No.
    ps.
    U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic :(
    A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.

Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?

Ilona, Muska lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja w szkole po to aby sie odmlodzic, hehe ;D Nie żartuje :D Musze zrobić certyfikat z niemieckiego bo bez tego nie moge pracować w tym zawodzie w jakim chce. A teraz akurat były ferie i ja korzystalam z nich w pełni ;D

Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muska wrote:
    Ilona wrote:

Wolne....
    No.
    ps.

Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?

Tak właśnie głowa do góry ;D Ja tu nie raz widziałam takie wykresy na @ a kończyły sie inaczej ;D

‹‹ 2271 2272 2273 2274 2275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ