plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Dodi wrote:ja pierdziu...... jak ja lubie te Wasze wpisy, avatarki, obrazki i wszystko!!!!!!!!!!!!!! jesteście boskie :*
Leukocyty 13,1 (4-10)
Limfocyty 24 (25-58)
Granulocyty 9,3 (2-7,8 )
no i żelazo coś mi już spada, a dopiero co udało mi się je podnieść
Co do liczby leukocytów to jest rzeczą normalną, że w ciąży może wzrastać...wraz z nimi granulocyty a w tym samym czasie limfocyty robią zjazd w dół jednak jeśli jest to tylko 8 punktowa morfologia,to nastęnym razem poprosiłabym lekarza o skierowanie na morfologie ze wzorem lub jak kto woli z tzw.rozmazem...to Dodi tytułem uspokojenia...może być tak całą ciążę, bo to wyjątkowy stan
Na żelazo brokuły,szpinak i mięsko, dużo mięska.
no i widzisz muzi... Kto by mi to lepiej wytłumaczył? a Ty chcesz stąd czmychnąćdziekuję Ci bardzo kochana, ja się na tych wynikach wogóle nie znam, tylko na normy patrzę a jak już coś powyżej czy poniżej to kapa...
w takim razie już mi trochę lepiejdziękuję :*
a jak Twoje samopoczucie dzisiaj? jest jakaś poprawa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem!
Dzisiaj jest piąąąąąąąąąątek, piąąąąąąąąąąąateczek, piąąąąąąąąąąąątunio!
Jeszcze 8 godzin i do domu -> weeeeeeeeeeeeeeeeeekend!!!!!!!!!!!
jupi!
Tymczasem ja i moje uzależnienie od Was zostajemy tutaj, razem z WamiKfjatus, Ilona, Dodi, mauysia, karoam, Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kawka zrobiona
Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:No kawka zrobiona
Jakie plany na dzisiaj, ja mam zamiar sie wkoncu trochę pouczyc, przez te 2 tyg wolnego, ani razu nie zajrzalam do książki. A w pon odrazu na dzień dobry mam test z ostatnich 2 książek, fuck ;P Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2 miesiące
Ja też się pocieszam, u mnie obrona dyplomu studiów podyplomowych jest już w na początku czerwca, będę miała z głowy na wakacje.
Ilona lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:No kawka zrobiona
Wolne....
Moje marzenie. Właśnie znowu poczułam się staraIlona smyku, to przez Ciebie
Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu!Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
No.
ps.
U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic
A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.
Ech, życie zawsze zweryfikuje.
Jaka może być różnica pomiędzy tymi temperaturami?Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Ilona wrote:No kawka zrobiona
Wolne....
Ja też kawusię sobie zrobilam. Dzisiaj dzień spokojnego włączania ovu na cały ekran bo... pracuje z domu!Także właśie sączę moją wirtualną kawke razem z Wami i dobrze mi, tylko ta praca mnie tu denerwuje, bo musi być zrobiona na poniedziałek...
Ale co tam, w domu dość szybko sie pracuje, bo nikt dupy nie zawraca innymi sprawami.
No.
ps.
U mnie jednak na @, temperatura mi spadła. Niby dalej wyższa niż te moje niższe przed ovu, bo ja to zimnokrwista jestem, ale poza tym to normalnie PMS jak nic
A, za wcześnie na gdybania, się zobaczy, ale chcąc i nie chcąc już zaczęłam się zastanawiać nad tym. A do tej pory tak dobrze się trzymałam.
Jaka może być różnica pomiędzy tymi temperaturami?
Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?Ilona, Muska lubią tę wiadomość
-
Muska ja w szkole po to aby sie odmlodzic, hehe
Nie żartuje
Musze zrobić certyfikat z niemieckiego bo bez tego nie moge pracować w tym zawodzie w jakim chce. A teraz akurat były ferie i ja korzystalam z nich w pełni
Muska, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska wrote:Ilona wrote:No kawka zrobiona
Wolne....
No.
ps.
Jaka może być różnica pomiędzy tymi temperaturami?
Muska, nie wiem jaka różnica powinna być między temperaturami, ale proszę Cię - nie trać nadziei dopóki nie przyjdzie @ ok?
Tak właśnie głowa do góryJa tu nie raz widziałam takie wykresy na @ a kończyły sie inaczej