plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyod dzisiaj antybiotyk-przygotowanie do hsg
od jutra clostilbegyt-stymulacja owulacji
dodalam jeszcze wiesiolek, biore euthyrox plus kwas foliowy plus magnez plus wit B6, faszeruje sie tabsami.... i po co? skoro to i tak nic nie warte........ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gadgeta nie łam się kochana... nie znam się na tym FSH... nie ma na to jakichś tabletek? Wynalazłam normy:
Norma: (j.m. - jednostka międzynarodowa)
kobiety:
- w fazie folikularnej: 1,4 – 9,6 j.m./l,
- w czasie owulacji: 2,3 – 21 j.m./l,
- faza lutealna: 2 – 8 j.m./l,
- po menopauzie: 42 – 188 j.m./l,
mężczyźni: 1,4 – 12 j.m./l.
Może badanie robiłaś w owulację czy coś? bo wtedy jest norma do 21... nie wydaje mi się żeby wynik 17 to jakas tragedia była- choć nie znam się na tym... -
nick nieaktualnydzieki dziewczyny.... dobrze ze jestescie...
jedyne pocieszenie ze cykle mam regularne i wystepuje owulacja.... tylko to jeszcze o niczym nie przesadza bo przez to wstretne fsh pozniej w ogole moze nie dochodzic do zaplodnienia albo dochodzi ale bobo nie moze sie zagniezdzic.... a zbic tego nie ma jak...
a ja sie czepiam tych resztek nadziei jak glupia- ze moze jednak....
bellusia-kopsnij ta wode co zes sobie brzusio smarowala.... moze wlasnie to pomoze, sama juz nie wiem.....
ps w poprzednim cyklu nawet juz myslalam ze sie udalo- tempka w 7 dni po owu skoczyla do 37.... ale zaraz potem spadla...
moze bylo zaplodnienie ale fsh zablokowalo zagniezdzenie....? juz sama nie wiem... -
Gadgeta ja w poniedziałek wysyłam dziewczynom tą wodę jeśli nie wysłałas mi jeszcze adresu to wyślij na maila: [email protected]
-
nick nieaktualnybella ma racje-fsh w fazie fol odpowiada za dojrzewanie jajeczek
jesli jest go za duzo dojrzewa za duzo jajeczek
rezerwa szybciej sie wyczerpuje....
badanie mialam w 3 dc- powinno byc MAX do 9.... jest 17...
z in vitro tez powinnam sie spieszyc bo moze zabraknac mi jajeczek............
mam 32 lata a tu juz menopauza za progiem...
.... no comments..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybellus ja Ci wyslalam adres... czekam na ta wode jak na zbawienie...
a na poziom fsh nie ma leku- bo to nie jest przyczyna tylko podobno objaw...
po prostu niewiadomo dlaczego moja przysadka za duzo go produkuje- tak po prostu jest.... a nie ma zadnego leku zeby odwrocic jego dzialanie (tzn zeby mniej jajeczek dojrzewalo) albo obnizyc jego wartosc... -
nick nieaktualnydziewczynki ja zmykam:)włosy wyprostowac i do łozeczka:)to do jutra kochane:)i gadgetka skarbie:)bedzie dobrze:)pamietaj:)nawet jak trzeba bedzie to in vitro :)uda sie:)a my tu Ci pomozemy przejsc przez to wszystko:*
zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
bella a co to za cudowna wode posiadasz?