plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny...
nadzieje mam caly czas- takie strzepki ale zawsze.... ze moze jednak
tyle sie naczytalam o cudach narodzin- nawet wtedy kiedy nikt nie dawal na to szans...
gin kazala sie starac i miec nadzieje...
mowi ze nigdy nic nie wiadomo i ze organizm to jest tak skomplikowana i cudowna maszyneria ze nie da sie wszystkiego przewidziec....
wiec tego sie chwytam jak tonacy brzytwy....zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki monis....
pytalam o biosteron- ginka mowi ze na razie nie moze mi go zapisac, bo biote inne leki ktore z nim nie wspolgraja
poza tym mam dobry poziom i ona nie chcialaby z kolei przesadzic w druga strone...
ale bede ja dopytywac moze za jakis czas mi go zapisze....
-
nick nieaktualny
-
bella a gdzie taka wode pozyskałaś ?
-
A te tabletki anty? No sama nie wiem Kochanie, bo nie lekarz, ale próbuję wyszukać cokolwiek na szybko, bo dla mnie to jest dziwne zeby nie dało się tego leczyć skoro tyle kobiet ma tą przypadłość... MUSI być jakaś metoda!
Gadgetko w poniedziałek będę na mieście to powysyłam tą wodę do was Będzie wszystko dobrze! Zobaczysz!gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie by sie dalo.... tylko ze na razie nikt nic nie wie.... i wiecie... wolalabym sie nie uzewnetrzniac z tym.... wole tu z wami... latwiej... razniej....
rozmawialam juz z m ze poczekamy do tego lipca-bedziemy sie starac ile sie da a jesli sie nie uda to sprobujemy in vitro jesli bedzie refundacja
a jesli nie bedzie to wtedy kasa z wrzesniowego slubu i wesela pojdzie wlasnie na to
odzalujemy hiszpanie....
sa wazniejsze rzeczy
a do hiszpanii zawsze potem mozemy pojechac...
...z synkiem lub coreczka.... -
wiara czyni cuda to może znalazło by sie z kropelka i dla mnie ??
-
nick nieaktualny
-
Gadgeta nie dziękuj po prostu odmów za mnie 10tek różańca...
Mogę Ci jeszcze polecić modlitwę, którą parę dni temu polecałam Małej... po niej dzieją się takie cuda, że naprawdę szok...
Modlitwa nazywa się tajemnica Szczęścia
http://www.tajem_sz.republika.pl/pm.html
tu masz do niej link. Zjedź na dół i wejdź w "OBIETNICE"- jak dotąd po odmawianiu tej modlitwy otrzymuję wiele łask... od 7miu lat i to takich naprawdę niemożliwychgadgeta lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:wiara czyni cuda to może znalazło by sie z kropelka i dla mnie ??
Kiti pewnie [email protected] wyślij adres -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Gadgeta nie dziękuj po prostu odmów za mnie 10tek różańca...
Mogę Ci jeszcze polecić modlitwę, którą parę dni temu polecałam Małej... po niej dzieją się takie cuda, że naprawdę szok...
Modlitwa nazywa się tajemnica Szczęścia
http://www.tajem_sz.republika.pl/pm.html
tu masz do niej link. Zjedź na dół i wejdź w "OBIETNICE"- jak dotąd po odmawianiu tej modlitwy otrzymuję wiele łask... od 7miu lat i to takich naprawdę niemożliwych
odmowie odmowie
dzieki za link do modlitwy-poczytam poczytam -
wysłałam dziękuje bella
BellaRosa lubi tę wiadomość