plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:widzę rudzielec że brałaś luteine powiedz mi czy wpływała ona jakoś na twoja temperaturę? i czy w związku z jej braniem miałaś jakieś nowe lub bardziej zaostrzone objawy ze strony jajników ?
nie ona zazwyczaj nie wpływała na temperaturę... i zazwyczaj jak brałam to nie zdążyłam wybrać do końca a już był @ a tu ani ciąży ani @ .... -
no właśnie ja się zastanawiałam bo nigdy nie miałam tak szybko wysokiej zawsze tak pomału przyrastała. no właśnie zastanawia mnie cały czas twój wykres i negatywne testy...
-
jak ja byłam młoda i piękna:) to zdarzało mi się raz w roku na przełomie kwietnia nie mieć okresu. miałam kilkanaście lat (18) to się tym nie przejmowałam. było tak 3 lata pod rząd. zawsze kwiecień. może wtedy nie jajeczkowałam i coś się tam robiło że nie miałam też @
-
Czesc. Dopiero znalazlam chwile by sie z wami przywitac. Mialam dzisiaj ciezki dzien. Zamykalam stoisko i bylo w zwiazku z tym duzo roboty. Dobrze ze juz ten dzien sie konczy, bo byl smutnawy dla mnie.
rudzielec bardzo przykro mi ze to nie ciaza... mam w takim razie nadzieje ze przyjdzie do Ciebie @ jak najszybciej bys zaczela nowy cykl.
gadgetko kurcze trzymaj sie i nie poddawaj. Moze idz jeszcze do innego lekarza na konsultacje. Moze to wcale tak zle nie jest... ja w to wierze ze Ci sie uda -
no Tysiu tak przykro bylo... od 3 miesiecy siedzialam tam po calych dniach 7 dni w tygodniu... wiecej tam bylam niz w domu... ale z drugiej strony jestem juz tak tym zmeczona, znuzona ze dluzej bym nie wytrzymala. Przez ten czas nic nie moglam zalatwic, z nikim sie spotkac, a z m widzialam sie tylko po 22... ani jednego dnia razem... wiec z drugiej strony w koncu bede miala czas:)
-
plemniczka wrote:mialam odebrac wyniki dzisiaj ale nie mialam kiedy, wiec odbiore je dopiero w poniedzialek... ale moze i dobrze, pewnie juz bym szukala czy sa zle...
he he jak każda z nas.. to normalne. człowiek nie umie się czasami cieszyć ale za to dołować po stokroć -
heh ja też zawsze wertuje internet
-
zosia-ktosia wrote:a miałaś już może tak długi cykl? rozumiem że leki mogą wydłużyć albo pozmieniać cykl ale tyle? z krwi ewidentnie wychodzi że ciąży nie ma..
Wiesz co ja potrafiłam i 3 miechy nie mieć @ ale luteina szybko wywoływała, dlatego jest zonk że nie ma, 13 idę do ginka. -
ja byłam przedtem śpiąca ale teraz mi przeszło
-
ja chyba się powoli będę żegnać. ciasto na noc zjadłam, tłuszczyk sie odłoży.. idę do łazienki się umyć i do wyrka.. w końcu się wyśpię..hurraa
kochane życzę wszystkim spokojnej nocy, czy to w objęciach m czy samemu. jak która woli. pa pa pa. do napisania jutro. mam nadzieję że moja temp jutro utrzyma się na podobnym poziomie. -
dobranoc zosia
zosia-ktosia lubi tę wiadomość