plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Winko od moich francuskiej ekipy a tiramisu od mamusi ohhh a d rośnie ehhhh
oj jakby to wszystko szło w cycki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlaaaaaa, weź no napisz coś? Jak dziś sprawy się mają?!
PS. U nas też bardzo ładnie słoneczko świeci...my zaliczyliśmy dziś tylko rodzinny spacer do i z KościółkaAle jako,że pierwszy chyba raz Młody szedł grzecznie z nami za rączki to szło się wolno i nacieszyć się nie mogłam słoneczkiem
kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Kaja wrote:Winko od moich francuskiej ekipy a tiramisu od mamusi ohhh a d rośnie ehhhh
oj jakby to wszystko szło w cycki
Szkoda, ze kobieta nie może wybrać, gdzie ma się jej odkładać tkanka tłuszczowaShagga_80, aisa, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:kiti wrote:Kaja wrote:Winko od moich francuskiej ekipy a tiramisu od mamusi ohhh a d rośnie ehhhh
oj jakby to wszystko szło w cycki
Szkoda, ze kobieta nie może wybrać, gdzie ma się jej odkładać tkanka tłuszczowa
To ja na bank w moje cztery litery mój tłuszcz chcę !!!!!!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
dodajcie mi nadziei proszę...mam jej wyjątkowy spadek...
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Cześć Dziewczynki
Wracam po urlopie weekendowym
To by bardzo dobry czas, czuję się dopieszczona i wyprzytulana przez mojego M.
. Zaczęłam Was nadrabiam, ale nie dałam rady jeszcze
Ale dam radę jeszcze dziś
!
aisa, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
ehhhh to winko mnie kusi ,ale jakoś nie to idę na barszczy mamusi ,kobietki dziki dziś mnie odwiedziły na podwórku nooo pogoniły do domu i zniszczyły auto kogo mam obciążyć ??? pobucału całe drzwi od kierowcy małpy jedne !!!wrrrrr
-
ps dzwoniłam do nad leśnictwa ,a pan mi powiedział ,że oni za dzikie zwierzeta nie odpowiadają i pytał czy brama zamknięta ,a ja mu ,że tak to mu powiedziałam ,że przyszły od wody to mi powiedział ,że powinnam ogrodzić ,a ja mu ,że zakazaliście ogradzać rzekę !!!!! to pan walną słuchawką hmmm kto ma flintę na wyporzyczenie dziczyznę bede polowała i ZAPRASZAM na gryila z ów tych zwierzaków !!!!
-
uuu Kaja nieciekawie masz z tymi zwierzętami. Co do spania to wczoraj i dziś gniłam prawie do 10 i tak dobrze mi było, że mogłabym tak cały czas.
i byłam na spacerku, słonko tyłek wygrzało, już obejrzałam "mój rower", a teraz "wieczór panieński" zaczynam oglądać i wpadłam poczytać co się dzieje, ale widzę, że cisza oprócz dzików Kai.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyHej kobitki jest któraś jeszcze!!
Ja znowu sama zostałam mój M pojechał i tydzień samotności przede mną!!!
Ech byle do czwartku
A u was jak tam weekend minął!!
My wczoraj do Wrocławia na mecz pojechaliśmy to cały dzień nas nie było !!Przeleciał ten weekend ekspresowo!! -
Rucia wrote:kiti wrote:Rucia wrote:A na mazowszu piękne słońce, aż chce się żyć!
Rucia daj trochę tego słoneczka
No już rzucam ! Doleciało ?
doleciałopiękne słoneczko wyszło na wieczór
aż sie rozmarzyłam....
Rucia lubi tę wiadomość