plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc dziewuszki - mi dzis juz troche lepiej i nie jestem taka nabuzowana ale nadal denerwuje sie brakiem @ no ale coz...
Ale ale ovu wyznaczyło Ci owulację!! Późno, bo późno...no i czy to rzeczywiście owulacja? Jak zwykle niedoskonały ovu może się mylić, w końcu dla ovu w sumie najbardziej liczy się tempka i pewnie stąd wyszła mu owulacjaA jak pisałam pod wykresem, co z Twoimi badaniami? Jesteś w wstępnie umówiona, czy dopiero po @ masz dzwonić, czy coś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No Shagga, nie wiem, czy teraz zajdę, chyba jednak mi się nie chce, bo jadę pierwszy raz w życiu na wycieczkę z opcją "all excuse me" i zamierzam pić na koszt biura podróży, więc chyba przerzucę ciążę na czerwiec
Hehehe, wiesz jak ja zaszłam z Kubą to dużo balowałam, więc może jak zresetujesz się i wyluzujesz to wrócisz z mdłościami bynajmniej nie z powodu kaca
A tak w ogóle,to gdzie wybywasz....i już zazdroszczę -
nick nieaktualnyKurcze oglądam kiecki ślubne (kumpela ma własny salon z sukniami) i zakochałam się w jednej, aż muuuuuuuuuuuuuuuuuszę się podzielić z Wami
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567494053275362&set=a.508023905889044.123651.209190019105769&type=1&theater
-
Kochanieńka od 3 lat nie byłam na wakacjach, należy mi się
Jadę najdalej jak się da z mężem, który nie ma czasu wyrobić paszportu - kanary. Oczywiście wszystko palcem po wodzie, bo wycieczka jeszcze nie kupione, ale postawię na swoim w tym roku. Jedziesz ze mną w podręcznym?
-
Shagga_80 wrote:Kurcze oglądam kiecki ślubne (kumpela ma własny salon z sukniami) i zakochałam się w jednej, aż muuuuuuuuuuuuuuuuuszę się podzielić z Wami
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567494053275362&set=a.508023905889044.123651.209190019105769&type=1&theater
Product placement?Idę oglądać.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Twój junior ma takie spokojne lico na USG, że robię się senna od patrzenia na niego:)
A bynajmniej nie był wtedy śpiący, wiercił się jak nie wiem
Ale teraz i ja robię się śpiąca...w przeciwieństwie do Pierworodnego, który wyjątkowo zrobił sobie drzemkę po południu i ani myśli iść spać -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kochanieńka od 3 lat nie byłam na wakacjach, należy mi się
Jadę najdalej jak się da z mężem, który nie ma czasu wyrobić paszportu - kanary. Oczywiście wszystko palcem po wodzie, bo wycieczka jeszcze nie kupione, ale postawię na swoim w tym roku. Jedziesz ze mną w podręcznym?
Wiedziałam, że niepotrzebnie pytałam
Tak przed samym pójściem spać denerwować się....ehhh -
nick nieaktualny