X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc dziewuszki - mi dzis juz troche lepiej i nie jestem taka nabuzowana ale nadal denerwuje sie brakiem @ no ale coz...

Ale ale ovu wyznaczyło Ci owulację!! Późno, bo późno...no i czy to rzeczywiście owulacja? Jak zwykle niedoskonały ovu może się mylić, w końcu dla ovu w sumie najbardziej liczy się tempka i pewnie stąd wyszła mu owulacja :) A jak pisałam pod wykresem, co z Twoimi badaniami? Jesteś w wstępnie umówiona, czy dopiero po @ masz dzwonić, czy coś?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gudiwnin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Gudiwnin.

No masz szczęście!!!!!!!!!
    Co tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhh, już zobaczyłam, przylazła @ jednak?!
    Czyli co kwietniowy cykl Twój będzie :) ?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Shagga Shaggusia, wymyśliłam dziś nowe angielskie przekleństwo: "Bloody hole" ;)

Shagga_80, zbikowa, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czymu mam linka zamiast grafik?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A teraz?

jest Ok :)Widać wykres.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Shagga, nie wiem, czy teraz zajdę, chyba jednak mi się nie chce, bo jadę pierwszy raz w życiu na wycieczkę z opcją "all excuse me" i zamierzam pić na koszt biura podróży, więc chyba przerzucę ciążę na czerwiec ;)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój junior ma takie spokojne lico na USG, że robię się senna od patrzenia na niego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No Shagga, nie wiem, czy teraz zajdę, chyba jednak mi się nie chce, bo jadę pierwszy raz w życiu na wycieczkę z opcją "all excuse me" i zamierzam pić na koszt biura podróży, więc chyba przerzucę ciążę na czerwiec ;)

Hehehe, wiesz jak ja zaszłam z Kubą to dużo balowałam, więc może jak zresetujesz się i wyluzujesz to wrócisz z mdłościami bynajmniej nie z powodu kaca ;)
    A tak w ogóle,to gdzie wybywasz....i już zazdroszczę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze oglądam kiecki ślubne (kumpela ma własny salon z sukniami) i zakochałam się w jednej, aż muuuuuuuuuuuuuuuuuszę się podzielić z Wami :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567494053275362&set=a.508023905889044.123651.209190019105769&type=1&theater

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanieńka od 3 lat nie byłam na wakacjach, należy mi się:) Jadę najdalej jak się da z mężem, który nie ma czasu wyrobić paszportu - kanary. Oczywiście wszystko palcem po wodzie, bo wycieczka jeszcze nie kupione, ale postawię na swoim w tym roku. Jedziesz ze mną w podręcznym?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze oglądam kiecki ślubne (kumpela ma własny salon z sukniami) i zakochałam się w jednej, aż muuuuuuuuuuuuuuuuuszę się podzielić z Wami :)
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=567494053275362&set=a.508023905889044.123651.209190019105769&type=1&theater

Product placement? ;) Idę oglądać.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, czad. W sam raz na ślub kościelny - i ksiądz zadowolony i goście radzi;)

Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Twój junior ma takie spokojne lico na USG, że robię się senna od patrzenia na niego:)

A bynajmniej nie był wtedy śpiący, wiercił się jak nie wiem :)
    Ale teraz i ja robię się śpiąca...w przeciwieństwie do Pierworodnego, który wyjątkowo zrobił sobie drzemkę po południu i ani myśli iść spać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kochanieńka od 3 lat nie byłam na wakacjach, należy mi się:) Jadę najdalej jak się da z mężem, który nie ma czasu wyrobić paszportu - kanary. Oczywiście wszystko palcem po wodzie, bo wycieczka jeszcze nie kupione, ale postawię na swoim w tym roku. Jedziesz ze mną w podręcznym?

Wiedziałam, że niepotrzebnie pytałam :/
    Tak przed samym pójściem spać denerwować się....ehhh

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się. Dzieci do lat 2 latają za darmo. Ile ma Twój młody?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie denerwuj się. Dzieci do lat 2 latają za darmo. Ile ma Twój młody?

3 w maju :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ten.... zostawicie na lotnisku, już był precedens;)

‹‹ 2299 2300 2301 2302 2303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ