X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to ten.... zostawicie na lotnisku, już był precedens;)

Hehehe, taaa ;)
    My w tym roku w ogóle darujemy sobie wakacje, że nie wspomnę,że dotąd poza granice nigdzie nie wybraliśmy się,więc z tym roku też na pewno nie wybierzemy się :( Ale jak oba potomki podrosną (ze wskazaniem na młodszego) nadrobimy wyjazdy :) I tym się pocieszam :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poszedł babiszon.

A jednak nie poszedł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 21:51

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my zrobimy odwrotnie, teraz pojedziemy za garamanicę a potem nadrobimy dzieci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To my zrobimy odwrotnie, teraz pojedziemy za garamanicę a potem nadrobimy dzieci.

A bo widzisz normalni ludzie tak robią....tylko my od dupy strony zabieramy się do wszystkiego...ludzie po ślubie to chcą nacieszyć się sobą, pojeździć, pozwiedzać no i dorobić się...nam jeszcze ze sto lat zajmie zanim się dorobimy własnego M :/

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieszkamy w domu, który należy do DNB nord i chwalimy sobie to lokum;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-) Dzieńdobrywieczór;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że słoneczna mam nadzieję również u Was pogoda nie daje spać...rozumiem słońce i widok trawy wynurzającej sie z pod śniegu może robić wrażenie ;-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muzarcia. Może to trawa, a może to mąż, który nadal pracuje i pali światło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, chyba głowa mi pęknie :/ chyba babiszon musi sobie pójść spać :/
    U Was o godzinę wcześniej,tak :/ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Witaj Muzarcia. Może to trawa, a może to mąż, który nadal pracuje i pali światło.

Mój tam od dawna chrapie - i nic Mu nie przeszkadza, światło włączone, bajki w TV i ja stukająca w klawiaturę zaraz pod Jego uchem ;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30 ;-) Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:11

Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas wcześniej. Wstaję za 5 godzin i 50 minut, ale nie krzyczę na W. bo jak to on dziś określił: "Wdrażamy program naprawczy", więc postaram się nie zrzędzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30 ;-) Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią ;-)

Moje dziecię nadal nie śpi ;) Ale czytać nie umie :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Opróżnił kręgosłup" dobre! Tak jak rozwalił mnie dziś "Wafel" Agi. I jeszcze Kaja napisała coś, co miałam skomentować, aż się cofnę.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).

U mnie to dziś stanowczo za dużo TV...wstaliśmy ok. 9 i Tv, przed 12 wyszliśmy do kościoła i wróciliśmy ok 14...i od tamtej pory dotąd TV włączone :/ Ja za ten prąd płacić nie będę !!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
    Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
    ...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba podjechać do elektrowni tzn. do biurowca i tam zapytać o możliwość zmiany taryfy, mają często ciekawe opcje alternatywne nawet dla gospodarstw domowych

Po takiej przerwie już nie chciałam żeby cierpiał, bo chodził mocno wyprostowany ;-) Oluś, Shagga chyba pójdę się położyć...

Dziś gotowałam w swoich nowych naczyniach...przyznam, że dużo przyjemniej się je użytkuje chociaż ciężkie jak żeliwne;-) "niemąż" sam pomyślał o zakupie nowych , ja go nie namawiałam...ale pomogę mu spłacić te cuda, co by szybciej mieć to z głowy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:23

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi o co cho?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    a to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
    Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
    ...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-)

Nie, nie pisałaś (albo przeoczyłam), ale miło to czytać :)

muzarcia lubi tę wiadomość

‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ