X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No to ten.... zostawicie na lotnisku, już był precedens;)

Hehehe, taaa ;)
    My w tym roku w ogóle darujemy sobie wakacje, że nie wspomnę,że dotąd poza granice nigdzie nie wybraliśmy się,więc z tym roku też na pewno nie wybierzemy się :( Ale jak oba potomki podrosną (ze wskazaniem na młodszego) nadrobimy wyjazdy :) I tym się pocieszam :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poszedł babiszon.

A jednak nie poszedł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 21:51

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my zrobimy odwrotnie, teraz pojedziemy za garamanicę a potem nadrobimy dzieci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    To my zrobimy odwrotnie, teraz pojedziemy za garamanicę a potem nadrobimy dzieci.

A bo widzisz normalni ludzie tak robią....tylko my od dupy strony zabieramy się do wszystkiego...ludzie po ślubie to chcą nacieszyć się sobą, pojeździć, pozwiedzać no i dorobić się...nam jeszcze ze sto lat zajmie zanim się dorobimy własnego M :/

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mieszkamy w domu, który należy do DNB nord i chwalimy sobie to lokum;)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-) Dzieńdobrywieczór;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że słoneczna mam nadzieję również u Was pogoda nie daje spać...rozumiem słońce i widok trawy wynurzającej sie z pod śniegu może robić wrażenie ;-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muzarcia. Może to trawa, a może to mąż, który nadal pracuje i pali światło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, chyba głowa mi pęknie :/ chyba babiszon musi sobie pójść spać :/
    U Was o godzinę wcześniej,tak :/ ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Witaj Muzarcia. Może to trawa, a może to mąż, który nadal pracuje i pali światło.

Mój tam od dawna chrapie - i nic Mu nie przeszkadza, światło włączone, bajki w TV i ja stukająca w klawiaturę zaraz pod Jego uchem ;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30 ;-) Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:11

Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas wcześniej. Wstaję za 5 godzin i 50 minut, ale nie krzyczę na W. bo jak to on dziś określił: "Wdrażamy program naprawczy", więc postaram się nie zrzędzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30 ;-) Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią ;-)

Moje dziecię nadal nie śpi ;) Ale czytać nie umie :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Opróżnił kręgosłup" dobre! Tak jak rozwalił mnie dziś "Wafel" Agi. I jeszcze Kaja napisała coś, co miałam skomentować, aż się cofnę.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).

U mnie to dziś stanowczo za dużo TV...wstaliśmy ok. 9 i Tv, przed 12 wyszliśmy do kościoła i wróciliśmy ok 14...i od tamtej pory dotąd TV włączone :/ Ja za ten prąd płacić nie będę !!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
    Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
    ...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba podjechać do elektrowni tzn. do biurowca i tam zapytać o możliwość zmiany taryfy, mają często ciekawe opcje alternatywne nawet dla gospodarstw domowych

Po takiej przerwie już nie chciałam żeby cierpiał, bo chodził mocno wyprostowany ;-) Oluś, Shagga chyba pójdę się położyć...

Dziś gotowałam w swoich nowych naczyniach...przyznam, że dużo przyjemniej się je użytkuje chociaż ciężkie jak żeliwne;-) "niemąż" sam pomyślał o zakupie nowych , ja go nie namawiałam...ale pomogę mu spłacić te cuda, co by szybciej mieć to z głowy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:23

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi o co cho?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    a to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
    Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
    ...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-)

Nie, nie pisałaś (albo przeoczyłam), ale miło to czytać :)

muzarcia lubi tę wiadomość

‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ