plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:No to ten.... zostawicie na lotnisku, już był precedens;)
Hehehe, taaa
My w tym roku w ogóle darujemy sobie wakacje, że nie wspomnę,że dotąd poza granice nigdzie nie wybraliśmy się,więc z tym roku też na pewno nie wybierzemy sięAle jak oba potomki podrosną (ze wskazaniem na młodszego) nadrobimy wyjazdy
I tym się pocieszam
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To my zrobimy odwrotnie, teraz pojedziemy za garamanicę a potem nadrobimy dzieci.
A bo widzisz normalni ludzie tak robią....tylko my od dupy strony zabieramy się do wszystkiego...ludzie po ślubie to chcą nacieszyć się sobą, pojeździć, pozwiedzać no i dorobić się...nam jeszcze ze sto lat zajmie zanim się dorobimy własnego M -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).
-
nick nieaktualnyMój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30
Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:11
Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Mój zasnął, bo po ośmiu dniach opróżnił kręgosłup hehe należało mu się, bo w przeciwnym razie mogło by być kiepsko za dzień lub dwa...jak na obrazku-avatarku Agi30
Mijamy migdałki...ale świntucha jestem hehe ale w nocy dzieci śpią
Moje dziecię nadal nie śpiAle czytać nie umie
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagguś, ja miałam wczoraj taką migrenę, że prawie zwariowałam z bólu, darłam się i płakałam na przemian, myślałam że mam raka mózgu albo zapalenie opon mózgowych, ale zrobiłam test z kolanami i wyszło, że nie mam. Nie przeszło po kilku ibupromach, myślałam że umieram bezpotomnie (to ostatnie słowo było po to, żeby się jednak trzymać wątku, skoro już post nie o śluzie).
U mnie to dziś stanowczo za dużo TV...wstaliśmy ok. 9 i Tv, przed 12 wyszliśmy do kościoła i wróciliśmy ok 14...i od tamtej pory dotąd TV włączoneJa za ten prąd płacić nie będę !!!
-
nick nieaktualnya to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-) -
nick nieaktualnyTrzeba podjechać do elektrowni tzn. do biurowca i tam zapytać o możliwość zmiany taryfy, mają często ciekawe opcje alternatywne nawet dla gospodarstw domowych
Po takiej przerwie już nie chciałam żeby cierpiał, bo chodził mocno wyprostowanyOluś, Shagga chyba pójdę się położyć...
Dziś gotowałam w swoich nowych naczyniach...przyznam, że dużo przyjemniej się je użytkuje chociaż ciężkie jak żeliwne;-) "niemąż" sam pomyślał o zakupie nowych , ja go nie namawiałam...ale pomogę mu spłacić te cuda, co by szybciej mieć to z głowy;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:23
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:a to dobrze, że w moim chociaż o eseiksie i dzieciach hehe olka;-) Shagguś czy ja pisałam Ci już, że ładnie ujęłaś problematykę ostatnich przebojów ovufriendowych?
Dziękuję...noszę się z zamiarem napisania eseju na ten temat ale na to trzeba znaleźć chwilę dłuższą...
...staw skokowy u drugiej stopy daje znać o sobie i za dzień lub dwa kładę się do łóżka by odpocząć dać nodze jak jakiś czas temu...może wtedy coś wyczaruję składnego;-)
Nie, nie pisałaś (albo przeoczyłam), ale miło to czytaćmuzarcia lubi tę wiadomość