X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Kai to miałam pisać, że szkoda, że wcześniej nie napisała o dzikach niszczących samochody, miałabym alibi kilka miesięcy temu, że to nie ja zawadziłam naszym samochodem o osiedlowy śmietnik. Że też nie wpadłam na to...

muzarcia, Rucia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Trzeba podjechać do elektrowni tzn. do biurowca i tam zapytać o możliwość zmiany taryfy, mają często ciekawe opcje alternatywne nawet dla gospodarstw domowych hehe

Myślę,że my jako, że nie jesteśmy właścicielami mieszkania nie możemy nic... Tylko płakać na coraz wyższe rachunki za prąd :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Co do Kai to miałam pisać, że szkoda, że wcześniej nie napisała o dzikach niszczących samochody, miałabym alibi kilka miesięcy temu, że to nie ja zawadziłam naszym samochodem o osiedlowy śmietnik. Że też nie wpadłam na to...

Heheh, zaatakował Cię śmietnik? ;)

muzarcia, Rucia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Heheh, zaatakował Cię śmietnik? ;)

No. Zadzwoniłabym do administracji i powiedziałabym im do słuchu.

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie się przecież dogadać z właścicielem na temat zmiany taryfy a jak byście w razie czego zmieniali lokal mieszkalny, to wrócicie do poprzedniej, dajcie mu to na piśmie, oświadczenie i już, może da się dogadać?;-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Przeboje ovufriendowe" - o co chodzi? :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobre;-) Krwiożerczy śmietnik wbił zęby w mój samochód i ugryzł reflektor ;)
    Nawet mogę to sobie wyobrazić;-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Możecie się przecież dogadać z właścicielem na temat zmiany taryfy a jak byście w razie czego zmieniali lokal mieszkalny, to wrócicie do poprzedniej, dajcie mu to na piśmie, oświadczenie i już, może da się dogadać?;-)

My z właścicielem mieszkania widzieliśmy prze te 5 lat jak tu mieszkamy 1 raz - słownie jeden raz :) Gość kupił mieszkanie będąc w Hiszpanii (taka inwestycja zarobionych tam pieniędzy) i teraz wszystkim zajmuje się Jego siostra ale jak wiemy już, w większości spraw nie chcą z Nią rozmawiac, bo nie jest właścicielką, ale dobrze wiedzieć,że jest taka możliwość...a nuż przywlecze się jakoś do nas Właściciel :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie to były takie wewnętrzne nieporozumienia ograniczone do kilku osób...na szczęście Cię ominęło to zamieszanie...a wyobrażacie sobie minę agenta ubezpieczeniowego słuchającego tej opowieści?;-)Idę do łóżka nocne marki, bo usnę i odciśnie mi się na czole "qwerty" ;-D Dobrej nocy;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2013, 22:30

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, po prostu przestawiają te murowane śmietniki z miejsca na miejsce, wieczorem był pół metra dalej a dziś nagle tak blisko.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Spokojnie to były takie wewnętrzne nieporozumienia ograniczone do kilku osób...na szczęście Cię ominęło to zamieszanie...a wyobrażacie sobie minę agenta ubezpieczeniowego słuchającego tej opowieści?;-)Idę do łóżka nocne marki, bo usnę i odciśnie mi się na czole "qwerty" ;-D Dobrej nocy;-)

A to już czaję, chodzi o Sylwia-gate.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie, po prostu przestawiają te murowane śmietniki z miejsca na miejsce, wieczorem był pół metra dalej a dziś nagle tak blisko.

Podłość ludzka nie zna granic! Popatrz na złość Tobie robią sobie robotę, bo przecież przenieść taki śmietnik nie jest tak łato, wykopać nowe fundamenty itd....ehhh, weź no zrób z tym porządek !

Ola_czeka lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Branoc Muzarcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Dobranoc :) Do dziś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Banoć Olka, Shaggunia...to wszystko przez to, że stworzyli system prac interwencyjnych i jak nie mają ludzie pracy, to śmietniki każą przenośić a płacą na akord to nie dziw, że tego samego dnia masz na twarzy wymalowane "What's the matter? Oh, no!"

Shagga_80, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga mówię Ci nie znasz dnia ani godziny, ruszasz z miejsca i słyszysz łomot w miejscu gdzie dziś jest murek a wczoraj była próżnia.

I bez względu na wodnity śluz i temperaturę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe, ale się uśmiałam Baby :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Banoć Olka, Shaggunia...to wszystko przez to, że stworzyli system prac interwencyjnych i jak nie mają ludzie pracy, to śmietniki każą przenośić a płacą na akord to nie dziw, że tego samego dnia masz na twarzy wymalowane "What's the matter? Oh, no!"

OMYGY posikałam się ze śmiechy serio...
    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pójdę, ryję ze śmiechu;-)
    Chociaż położenie szyjki macicy może mieć tu wpływ, bo jakimś cudem uciskany jest przez nią nerw mający odpowiadać za sukcesywne naciśnięcie pedału hamulca ( w porę )a jakimś cudem dochodzi do dysplazji nerwowej i powstaje w wyniku złego położenia szyjki macicy w tym feralnym dniu uszkodzenie pojazdu...

Ola_czeka, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    muzarcia wrote:

OMYGY posikałam się ze śmiechy serio...
    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Obie wariatki jesteście :)

‹‹ 2301 2302 2303 2304 2305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ