X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Helou gerlz!
    Udało mi się nadrobić cały weekend, ale pozwólcie, że nie będę już nawiązywac do Waszych weekendowych postów, bo dziś wydaje się, że mają one już ze sto lat ;)
    Nawiązując tylko to paru wątków z wczorajszego wieczora:

1) Nie w każdej linii lotniczej dzieci do 2 lat latają za darmo, np. rok temu lecieliśmy do Barcelony - dla siebie wyczailiśmy bardzo fajne bilety (50-60 zł w jedną stronę), a L. musiał płacić stałą opłatę za dzieci do lat 2 czyli 100 zł w jedną stronę (teraz to chyba jest jeszcze więcej) i na domiar złego nie przysługiwał mu bagaż podręczny!!!
    I skończyło się na tym że pojechaliśmy do Barcy na tydzień z małym gludkiem z dwoma bagażami podr., ale się jakoś udało :)

2) Jeśli chodzi o suknie ślubne, to ja też miałam taką "elfią" ;), zwiewną itepe, ale dzisiaj chyba widzę wszystko bardziej minimalistycznie, bo podobają mi się "WORY", takie jak ten: http://sklep.joannaklimas.com/produkt/jk-025
    Nie nie, nie musicie komentować ;)
    PS) cena tej załączonej nie jest już tak minimalistyczna :D

Nie no ta suknia wygląda jak plażowa a do tego modelka stoi jak sierota.

W ogóle denerwuje mnie ta moda "na dziewczynkę", coraz częściej widzę dorosłe kobiety stojące jak zagubione dzieci (palce do środka, pięty na zewnątrz), i ciećkające się ("no czeeeeesc" gdzie brak polskich znaków jest słyszalny w mowie)

mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wyspana widzę po wieczornym buszowaniu ,ale stron na stukałyście ;-) miałam co czytać

Wyspana to mocne słowo...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Helou gerlz!
    Udało mi się nadrobić cały weekend, ale pozwólcie, że nie będę już nawiązywac do Waszych weekendowych postów, bo dziś wydaje się, że mają one już ze sto lat ;)

1) Nie w każdej linii lotniczej dzieci do 2 lat latają za darmo, np. rok temu lecieliśmy do Barcelony - dla siebie wyczailiśmy bardzo fajne bilety (50-60 zł w jedną stronę), a L. musiał płacić stałą opłatę za dzieci do lat 2 czyli 100 zł w jedną stronę (teraz to chyba jest jeszcze więcej) i na domiar złego nie przysługiwał mu bagaż podręczny!!!
    I skończyło się na tym że pojechaliśmy do Barcy na tydzień z małym gludkiem z dwoma bagażami podr., ale się jakoś udało :)

2) Jeśli chodzi o suknie ślubne, to ja też miałam taką "elfią" ;), zwiewną itepe, ale dzisiaj chyba widzę wszystko bardziej minimalistycznie, bo podobają mi się "WORY", takie jak ten: http://sklep.joannaklimas.com/produkt/jk-025

W ogóle denerwuje mnie ta moda "na dziewczynkę", coraz częściej widzę dorosłe kobiety stojące jak zagubione dzieci (palce do środka, pięty na zewnątrz), i ciećkające się ("no czeeeeesc" gdzie brak polskich znaków jest słyszalny w mowie)

He he no właśnie nie wiem czemu tak mi się zrobiło, że takie workowate kiece mi się podobają, a najlepiej z lnu albo płótna :)
    Może trochę przez to zaoszczędzę, bo będę mogła sobie szyć sukienki z worków po ziemniakach.

A ten trend "na dziewczynkę" też zauważyłam, i dotyczy on nie tylko pań :P
    Hipsterów też :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 06:19

Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia jak najbardziej dla młodej dziewczyny o silnym charakterze;-) Do tego wianek ze stokrotek i koniecznie na boso;-) Mnie się taka wizja też podoba;-)Cena dużo mniej ;-( Ale gdybym mogła to celebrowałabym to święto inaczej, "niemąż" kapelusz i laseczka, bo wiek ma odpowiedni na hrabiego a ja jak hrabina "okrutnica" hehe

Kfjatus, mauysia, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja idę na śniadanie :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to nie mogę wyjść z podziwu dla wczorajszej pogody :) W pewnym momencie termometr zewn. w aucie wskazał 9 stopni!
    No i byłam wczoraj na basenie!!! Fakt, że z małym, na zajęciach oswajania z wodą :D ale zawsze coś :)
    Tam trzymając dziecko trzeba chodzić w wodzie na ugiętych nogach, więc w sumie fajne ćwiczenie dla nóg. Tylko czasem L. tak wierzga, że muszę uważać, żeby mnie nie kopnął w brzuch :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Smacznego :)

Rucia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kaja wrote:
    Kfjatus na sesji zniszczyłam ją ze złości !!! utopiłam w morzu

a czemu ze złości ?

zamek nowy był,a ta wyrwała całą główkę tego zamka nie było czym zamknać!!!jej przerażonych oczu nigdy nie zapomnę jak trzyma w dłoni główkę zamka i mówi ,że co teraz ?!!!!a ja jej no co szyjemy moja świadkowa się poryczała ,a ja stałam na pół naga i w szoku co teraz no nikta i igła i szycie !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ale Wy to wiecie gusta się zmieniają;-) Mi się podobają sukienki odcięte pod biustem...z lekkim dołem zwiewnym...jak znajdę cosik to wrzucę...Także dużą ilość worków mogę udostępnić, ale mam tylko ażurowe w Twoim rozmiarze, takie czerwone Mauysiu hehe

Jak minimalizm, to minimalizm ;-)

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

ja też ide bo tabletki zjadłam pół godz mineło teraz mozna szamać !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Helou gerlz!

He he no właśnie nie wiem czemu tak mi się zrobiło, że takie workowate kiece mi się podobają, a najlepiej z lnu albo płótna :)
    Może trochę przez to zaoszczędzę, bo będę mogła sobie szyć sukienki z worków po ziemniakach.

A ten trend "na dziewczynkę" też zauważyłam, i dotyczy on nie tylko pań :P
    Hipsterów też :)

O! słowa hipster mi wczoraj brakowało, próbowałam wytłumaczyć W. o co mi chodzi a on w kółko pytał czy chodzi o hipisa;)

No to jest ten styl, rękawy naciągnięte na dłonie i chodzenie małymi kroczkami.

Co do sukien - na bloga Mauysia - jedna szansa na bycie princeską jak Lejdi Di a Ty promujesz jutowe worki;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczesz! Ale szał, akcja zaszywania panny młodej w sukience;-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Powiem Wam ale Wy to wiecie gusta się zmieniają;-) Mi się podobają sukienki odcięte pod biustem...z lekkim dołem zwiewnym...jak znajdę cosik to wrzucę...Także dużą ilość worków mogę udostępnić, ale mam tylko ażurowe w Twoim rozmiarze, takie czerwone Mauysiu hehe

Jak minimalizm, to minimalizm ;-)

Mi też Muzarciu - takie z czasów wiktoriańskiej Anglii, np. jak w filmie "Rozważna i romantyczna" :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    O kurczesz! Ale szał, akcja zaszywania panny młodej w sukience;-)

Nie zazdroszczę stresu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur@$@#^ poczta wrzuciła mi termin rekrutacji załączniki do rozmowy itd. do spamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie dam rady!!!!!!!!!!Kur@#@%#%##$^ a tak mi zależało, bo to firma medyczna i praca w domu przy komunikatorze #$#$^$^ pipipippipipiipipip!!!!!!!!!!!!

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja była taka (prawie):
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=103742113100154&set=pb.101623286645370.-2207520000.1365402424&type=3&theater
    :)

Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak z innej beczki dziewczyny powiedzcie mi czy to jest jakieś fatum że ostatnio często kłócimy się z naszymi m.?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj Muzarcia :(

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kur@$@#^ poczta wrzuciła mi termin rekrutacji załączniki do rozmowy itd. do spamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie dam rady!!!!!!!!!!Kur@#@%#%##$^ a tak mi zależało, bo to firma medyczna i praca w domu przy komunikatorze #$#$^$^ pipipippipipiipipip!!!!!!!!!!!!

Mam ostatnio ten sam problem. Zwykle wiadomości lądują w spamie :/

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.we-dwoje.pl/delikatna;zwiewna;suknia;slubna,ogloszenie,56945.html?foto_id=3 może coś w tym stylu...

Blondi22 lubi tę wiadomość

‹‹ 2305 2306 2307 2308 2309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ