plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rucia, jesteś tu, czy jeszcze nie wróciłaś?
Jestem jestemTylko jak zwykle moja roztropność dała o sobie znać. Pojechałam do szkoły godzinę za wcześnie, a że nie chciało mi się wracać do domu, to poszłam na herbatkę do koleżanki.
A teraz ja wam coś pokażę.
Naturalny kolor włosów:
http://imageshack.us/photo/my-images/507/p1060132rb.jpg/
mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Rucia, jesteś tu, czy jeszcze nie wróciłaś?
Jestem jestemTylko jak zwykle moja roztropność dała o sobie znać. Pojechałam do szkoły godzinę za wcześnie, a że nie chciało mi się wracać do domu, to poszłam na herbatkę do koleżanki.
A teraz ja wam coś pokażę.
Naturalny kolor włosów:
http://imageshack.us/photo/my-images/507/p1060132rb.jpg/
Rozumiem że to żart
No nie mów że jesteś platyna! -
nick nieaktualnyMayuś ja jestem biała. Blond brwi, rzęsy, włosy
Moja córka ma ciemniejsze naturalne włosy ( a jest mega jasną blondynką ).Tylko ona ma ciemne brwi i rzęsiska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 12:12
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuś ja jestem biała. Blond brwi, rzęsy, włosy
Moja córka ma ciemniejsze naturalne włosy ( a jest mega jasną blondynką ).Tylko ona ma ciemne brwi i rzęsiska.
Ja nie mogę, NIGDY by mi to przez myśl nie przeszło!!!!!! Jestem w szoku.Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Ruuuuucia a opowiesz kiedyś historię pierwszej ciąży? Brzmi ona bardzo intrygująco!
Kiedyś tak, ale to bardzo długa historiaI raczej nie na forum tylko na priv.
No to ten.... Dodam się awansem.Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZupełnie przez przypadek przeszłam na ciemne włosy. Kiedyś chciałam przyciemnić moje blond kłaki na ciemny blond, a że zabrałam się za to w czasie miesiączki, to niestety wyszło mi coś fioletowo-siwo-granatowe na głowie, i musiałam się ratować ciemną farbą. I tak mi już zostało
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Mayuś ja jestem biała. Blond brwi, rzęsy, włosy
Ja nie mogę, NIGDY by mi to przez myśl nie przeszło!!!!!! Jestem w szoku.
Fedra też była w szoku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny