plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/850/zdjcie064e.jpg/
Fajna fryzura BTW! Odmładza Cię o kolejnych 5 lat
WIEM!
Chociaż ja już nie mam pomysłu, co by mnie nieco postarzyło
Od czasu do czasu (jak już mam bardzo długie włosy) nachodzi mnie chęć na ścięcie włosów i wtedy ścinam na 2 cmA za tydzień dwa już zapuszczam, bo już szlag mnie trafia
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
Hehehe, no może nie do tego stopnia...mój jest nieco bardziej "skromny" -
matko wtedy to dopiero miałam przekitrane jak ja to wytrzymałam aż sama się zastanawiam ,ale jak coś to jak shagga narcyz miał nas aż 2 ja we francji ,a ta ruda w niemczech z nim pomieszkiwał ustawił się jak ta lala
-
Shagga_80 wrote:Kaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
Hehehe, no może nie do tego stopnia...mój jest nieco bardziej "skromny"
czyli normalny ten to miał fioła , jak za dużo zjadłam to tekst typu ''gruba bedziesz i gdzie się z tobą pokażę ''matko wtedy to miałam wagę przy 176cm wazyłam 62kg ,a teraz 13 na plusie -
nick nieaktualnymauysia wrote:A ja w końcu wybieram się w sobotę do fryzjera i sobie zrobię wiosenne ciachnięcie! Nie mogę się doczekać
Choć na pewno nie będzie to fryzura na 2 cm
Ja co dzień mam w planach wizytę u fryzjera, bo Młody uwielbia się bawić moją kitką i strasznie mnie to drażni
A na spokojnie to planuję nadal pozostać przy długich, tylko popodcinać końców, bo mam strasznie porozdwajane
PS. Mauysia już masz jakąś fotkę ciążową? Ja muszę wreszcie zacząc dokumentować
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:Kaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
Hehehe, no może nie do tego stopnia...mój jest nieco bardziej "skromny"
czyli normalny ten to miał fioła , jak za dużo zjadłam to tekst typu ''gruba bedziesz i gdzie się z tobą pokażę ''matko wtedy to miałam wagę przy 176cm wazyłam 62kg ,a teraz 13 na plusie
No to rzeczywiście dobrze, że Go kopnęłaś w dupę -
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:A ja w końcu wybieram się w sobotę do fryzjera i sobie zrobię wiosenne ciachnięcie! Nie mogę się doczekać
Choć na pewno nie będzie to fryzura na 2 cm
Ja co dzień mam w planach wizytę u fryzjera, bo Młody uwielbia się bawić moją kitką i strasznie mnie to drażni
A na spokojnie to planuję nadal pozostać przy długich, tylko popodcinać końców, bo mam strasznie porozdwajane
PS. Mauysia już masz jakąś fotkę ciążową? Ja muszę wreszcie zacząc dokumentować
Jeszcze nie mamW następny weekend coś sobie w końcu cyknę.
-
nick nieaktualny