plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/850/zdjcie064e.jpg/
Fajna fryzura BTW! Odmładza Cię o kolejnych 5 lat
WIEM!
Chociaż ja już nie mam pomysłu, co by mnie nieco postarzyło
Od czasu do czasu (jak już mam bardzo długie włosy) nachodzi mnie chęć na ścięcie włosów i wtedy ścinam na 2 cm
A za tydzień dwa już zapuszczam, bo już szlag mnie trafia
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
Hehehe, no może nie do tego stopnia...mój jest nieco bardziej "skromny"
-
matko wtedy to dopiero miałam przekitrane jak ja to wytrzymałam aż sama się zastanawiam ,ale jak coś to jak shagga narcyz miał nas aż 2 ja we francji ,a ta ruda w niemczech z nim pomieszkiwał ustawił się jak ta lala
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Kaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
czyli normalny ten to miał fioła , jak za dużo zjadłam to tekst typu ''gruba bedziesz i gdzie się z tobą pokażę ''matko wtedy to miałam wagę przy 176cm wazyłam 62kg ,a teraz 13 na plusie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:A ja w końcu wybieram się w sobotę do fryzjera i sobie zrobię wiosenne ciachnięcie! Nie mogę się doczekać

Choć na pewno nie będzie to fryzura na 2 cm
Ja co dzień mam w planach wizytę u fryzjera, bo Młody uwielbia się bawić moją kitką i strasznie mnie to drażni
A na spokojnie to planuję nadal pozostać przy długich, tylko popodcinać końców, bo mam strasznie porozdwajane
PS. Mauysia już masz jakąś fotkę ciążową
? Ja muszę wreszcie zacząc dokumentować
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 wrote:Kaja wrote:Shagga_80 mój były jak stał przed lustrem to mówił ,że takie Piękno jak On chodzi po świecie i niech laski przed nim klęczą !!!Boże co ja wnim widziałam ;-/ i tak codziennie takie teksty
czyli normalny ten to miał fioła , jak za dużo zjadłam to tekst typu ''gruba bedziesz i gdzie się z tobą pokażę ''matko wtedy to miałam wagę przy 176cm wazyłam 62kg ,a teraz 13 na plusie
No to rzeczywiście dobrze, że Go kopnęłaś w dupę
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:A ja w końcu wybieram się w sobotę do fryzjera i sobie zrobię wiosenne ciachnięcie! Nie mogę się doczekać

Choć na pewno nie będzie to fryzura na 2 cm
Ja co dzień mam w planach wizytę u fryzjera, bo Młody uwielbia się bawić moją kitką i strasznie mnie to drażni
A na spokojnie to planuję nadal pozostać przy długich, tylko popodcinać końców, bo mam strasznie porozdwajane
PS. Mauysia już masz jakąś fotkę ciążową
? Ja muszę wreszcie zacząc dokumentować 
Jeszcze nie mam
W następny weekend coś sobie w końcu cyknę.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
?