plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dzięki temu, że mam moją Kingorzycę, mój świat stał się o wiele ciekawszy
No i mam mega zaj*******o męża którego kocham nad życie
Oooo i takie wypowiedzi lubięNie tylko, że kłótnia, że zły, że zrobił coś nie tak - czasem narzekajmy, ale i chwalmy się naszymi mężczyznami
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Czyli dość szybko poznałaś męża po tamtym nieudanym związku?
Noo miesiąc po rozstaniuKręcił się i kręcił się przy mnie, i się w końcu wkręcił
Świetna historia Ruciu, dzięki, że nam ją opowiedziałaśKfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rucia wrote:Dzięki temu, że mam moją Kingorzycę, mój świat stał się o wiele ciekawszy
Oooo i takie wypowiedzi lubięNie tylko, że kłótnia, że zły, że zrobił coś nie tak - czasem narzekajmy, ale i chwalmy się naszymi mężczyznami
Kfjatus, ja nie mogę powiedzieć złego słowa na mojego męża. Nie kłócimy się, szanujemy, kochamy bardzo, jest wspaniałym człowiekiem, moim najlepszym przyjacielem. Uwielbiamy spędzać ze sobą czas.Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Czy tylko ja dostałam ślinotoku na myśl o wacie cukrowej?
Rzeczywiście mi tez aż się słodko na języku zrobiłoRuciu kiedy możemy na te watę cukrową wpaść ?
Czekam na kurieraDam oczywiście znać
Baa .. nawet wam zdjęcie wkleje pierwszej zrobionej waty cukrowej
Kfjatus, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucia wrote:Ola_czeka wrote:Czyli dość szybko poznałaś męża po tamtym nieudanym związku?
Noo miesiąc po rozstaniuKręcił się i kręcił się przy mnie, i się w końcu wkręcił
Świetna historia Ruciu, dzięki, że nam ją opowiedziałaś
A mi miło było ją Wam opowiedziećShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Rucia wrote:Dzięki temu, że mam moją Kingorzycę, mój świat stał się o wiele ciekawszy
A jak nie ma czym, to zmyślajmy!
Rucia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kfjatus wrote:Ola_czeka wrote:Czy tylko ja dostałam ślinotoku na myśl o wacie cukrowej?
Rzeczywiście mi tez aż się słodko na języku zrobiłoRuciu kiedy możemy na te watę cukrową wpaść ?
Czekam na kurieraDam oczywiście znać
Baa .. nawet wam zdjęcie wkleje pierwszej zrobionej waty cukrowej
Dobra, czyli miejscówka na spotkanko forumowe ustalona, teraz data.