plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga czyli jakby przyszło na ścisłość to też nie macie najgorzej tzn. teście niby pod nosem co dobrze i niedobrze, ale w sumie ja mam tak, że my też się nie widujemy he he chyba, że przez okno a spotykamy się jedynie przy jakiejś okazji
a Twoja mama widzę to skarb i może szkoda, że Twój nie chciał się zgodzić na przeprowadzkę do Niej skoro mielibyście tam warunki. W każdym bądź razie całe szczęście, że rodziców jeszcze mamy i zawsze można na kogos liczyć...
Może jeszcze Twój m zmieni kiedyś zdanie
Liczę tak po cichu na Jego otrząśnięcie się..ale nie podejmuję tematu..
Też spać Ci się nie chce, emocje dzisiejszego dnia nie pozwalają
czasami warto przeczekać i może się sam otrząśnie w końcupewnie nie mógłby się pogodzić z myślą, że musiałby mieszkać z teściową, co dla faceta nie jest łatwą sprawą
Straciłam jakoś poczucie czasu, emocje też swoje dzisiaj zrobiły, ale już mi się klapki powoli zamykają, więc będę się zaraz kładła. A Ty pracujesz czy szperasz sobie po necie?
Jakby co to ja się powoli żegnam i dobrej nocy życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2013, 22:25
-
nick nieaktualnyJa ostatnio w ogóle nie kładłabym się spać...buszuję po necie...ale teraz to i ja będę się zmywała, Młody poszedł duuuuuuuużo wcześniej ( niż wczoraj) spać więc pewnie o 8 będzie pobudka ja będe błagała, by jeszcze chciał się zdrzemnąć..
A co do mojego mieszkania z rodzicami, to z dwojga nas (mnie i M) to On lepiej dogadałby się z moją Mamą, bo my dwie skaczemy sobie do gardeł ...ale ja myślę przyszłościowo i chodzi mi,że tu mieszkamy już 5 la, to jest 60 miesiecy (ponad nawet) co miesiąc 1000zł za mieszkanie (plus pozostałe rachunki) to robi się niezła kasa...a można by to było odkładać i może na mojej działeczce stałby już nasz domek ...byłabym w stanie "przemęczyć się" w imię przyszłego domku...Stary też miał kiedyś podobne zdanie...miał...a teraz zmykam do chłopakówDobranoc.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi czekam z zapartym tchem na dalsze wieści, po cichu gratuluję szczęścia razy dwa ale jak się okaże jednym szczęściem, to po prostu będą to podwójne gratulacje
Ach...ach...
Miłego dnia Wszystkim...tabletki przestają działać, bo mi się posypały wypryski i codziennie coś wychodzi...myślałam, że ten skutek odstawienia mnie ominie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2013, 05:02
Dodi, AGA 30, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo z rana
Dodi - ale BOMBANieźle teraz nastraszyłaś mojego M. Ostatnio mówiłam mu, że Ulala będzie miała bliźniaki po Clo, teraz, że ty też prawdopodobnie bliźniaki, a On na to: O K***a weź mnie nawet nie strasz
No i okazuje się, że USG mamy tego samego dniaJa również 22 kwietnia.
Witam się z resztą dziewczynekMiłego wtorku życzę
mauysia, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj tak się laseczki rozpisały, że na dziś nie starczyło materiału
Ola_czeka - też prosimy o fotę! Tak się dopraszałaś fotek innych dziewczyn, że aż nie wypada pokazać swojego! Możesz dać linczora i skasować go po krótkim czasie ze swojej wypowiedzi.
Pliiiis...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny