plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zosia-ktosia wrote:no zdecydowanie w poniedziałek powinnaś zerobić. a jak się czujesz? bo ciało czasem daje sygnały że "coś tam masz w środku"
bola mnie jakimi, czasami dół brzucha ... Głównie odczuwam takie bole okresowe plus bol głowy i ogromne pragnienie hehe -
ja też miewam takie okresowe bóle w dole brzucha.. ale się nie nakręcam.. już nie jedna miała takie bóle, temp wysoką, czas serduszkowania bardzo dobry a nic z tego nie było.. nic mnie nie boli np piersi wręcz wcale.. aż się dziwię.. bo nawet pezed @ były powiększone a teraz spokój..
Tobie kochana oczywiście życzę jak najlepiej i wam wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 12:47
-
Sandraa wrote:Wykres to chyba nie wszystko hehe
no pani doktor powiedziała że wręcz ona wcale nie są miarodajne.. ale tam niech sobie gadają.. my wiemy swoje:)
dziękuję za te życzonka ale nie wydaje mi się żeby to był TEN cykl.. staranka będą do końca roku i potem już nie będę chciała się starać. powiem szczerze że nie sądziłam że zaciążenie będzie takie czasochłonne.. pomyślałam że w 2 cyklu zaciążę i będzie ok a tu rzeczywiśtość mnie skonfrontowała..
nie mam już 23 lat a prawie 30..
jestem zmęczona, idę się położyć spać..
do napisania potem kochane. -
idź się połóż to może ci te głupotki z głowy wylecą że potem się już nie będziesz starać. Nie pozwalam Ci słyszysz zobaczysz uda nam się prędzej czy później ale uda i będziemy do końca się starać PRAWDA bo na prawdę wartoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke