plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej sandraa
-
a słyszę jak dmucha na dworze i aż zimno mi się robi może jakiś filmik sobie oglądnę dla relaksu
-
to może wczesny objaw
-
a ja z nudów czytałam na internecie o różnych przyczynach które powodują brak bejbe ehh i znów sobie humor zepsułam...
-
kiti wrote:a ja z nudów czytałam na internecie o różnych przyczynach które powodują brak bejbe ehh i znów sobie humor zepsułam...
no i po co to zrobiłaś? podaj mi 1 normalny powód.
obawiam się że takiego nie znajdziesz//
kiti zdołować się można w kilka chwil. ale czy o to nam chodzi? gdybyśmy wszystkie były zgorzkniałe to nigdy byśmy nie miały dzieci.. wiesz przecież jak ważne jest pozytywne myślenie..
proszę skasuj historię przeglądania u siebie i nie wchodź już więcej na te stronki. -
no nie wiem czemu ... głupia ja..
-
historia usunięta
-
kiti ja po prostu nie chcę żebyśmy się dołowały.. bo każda z nas by coą tam znalazła czemu nie może zajść w ciążę, a to wyniki złe, a to za mało hormonu a mo m ma słabe żołnierzyki.. no i nawet jak to prawda to co?
słyszałaś o czymś takim jak cud narodzin?
ciąża to cud! musimy wierzyć że nam wszystkim się uda.BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja też się obudziłam właśnie...tak mnie zmogło ale wstałam i zimno mi strasznie i cała drżę...chyba idę dalej spać...a pysio mi się drze...eee...normalnie chyba temp. zmierzę...jakby podskoczyła a może takie mam wrażenie...normalnie gęsia skórka;-)Hej hej dziewczyny...
-
no masz racje zosia już więcej nie będę czytać tych bzdur
-
po prostu jakoś tan na wieczór zaczęłam za dużo rozmyślać . ale już koniec :)muzarcia to wskakuj do łóżeczka i się wygrzewaj
-
nick nieaktualny...obniżona temp...36,30
i jak tu osiągnąć rankiem normalną temp.?oj chyba w miarę jest ta temperatura...choć wieczorem miewałam raczej koło 37 zwykle...nieważne..grunt, że nie podwyższona dużo...kiepsko się czuję jakoś...może później zajrzę do Was...odpoczywajcie dziewczynki;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 17:06
-
nick nieaktualny