plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
też trzymam kciuki za brak @
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi jeszcze trochę zostało czekania...
-
no właśnie to czekanie najgorsze... jak mam dużo zajęć na uczelni to nie mam czasu myśleć i to jest fajne no ale jak siedzę w weekend w domu to też idzie zwariować
-
nick nieaktualny
-
kochana pod wykresem masz link. skopiuj go i wklej tu. nie musisz mi podawać hasła itd
poza tym pamiętaj że plemniczki muszą trochę w tobie pobyż\ć żeby były zdolne do zapłodnienia. więc się nie przejmuj.
zobaczymy wykres to powiemy coś więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 18:15
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem.. musisz wejść:
sharing
setup
i zatwierdzić na dole
pojawi ci się link na górze bo nagle odświeży ci się strona i go skopiuj.
sharing i ta rzeszta jest po prawo nad wykresemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 18:23
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no kochana muzarciu, z tego co widzę to czas współżycia był dobry. teraz masz 5 dzień po. dziś masz spadek ale to może być wiele przyczyn na to. mówiłam że tam są zagmatwane wykresy:)
moim zdaniem jest ok. a to że masz temp nie 37 bym się wcale nie przejmowała. nie wysokośc jest wyznacznikiem a po prostu utrzymująca się jej wyższa faza
tylko czemu tam cykl zaczyna ci się od 12 a w ovu od 11 października?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 18:32
-
Zosiu co Ty się tych biednych cycków czepiasz? Odczep się od nich Mnie bolały słabiej niż na @... i były mięciusie jak podusia ;P;P;P Żadne nabrzmiałe, żadne żylaste - były mniej więcej takie jak po @... wczoraj dopiero zaczęły mocniej boleć ale nadal są miękkie i nienabrzmiałe (no może ciuteńkę dosłownie). Dzisiaj bolą na maksa... -.- bardziej niż przy okresie, ale to DOPIERO DZISIAJ! I przypominam Ci, ze ja też nie miałam większych objawów... nie licząc tych o których pisałam...
Muzarcia Twój wykres atrakcyjniej wygląda na FF Mój też tam lepiej wyglądał i też szponciłam z ignorowaniem temperatur dziewczyny pewno pamiętają ;P I dopiero wtedy mi owulację zaznaczało :D A tak to po 5 dniach (czy po 6) ovufriend zaznaczyło mi samo z siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 18:34
zosia-ktosia, kiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny