plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a jak w ogóle powinna się zmieniać szyjka w ciągu cyklu ??? bo ja nie obeznana na ten temat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no to ok. uuu to ciesz się żeś wąska:)
ja też neleżę do tych głębszych.. kiedyś ginekolog (babka) powiedziała że mam taką budowę w środku że mężczyznom powinno być ze mną bardzo dobrze.. nie wiem o czym ona mówiła, ale napewno mnie nie podrywała:)
może mam jakies zgięcie czy co? -
ooo dzięki muzarcia
-
nick nieaktualnyproszę i polecam się na przyszłość...rozgrzałam się troszkę ale jakaś taka śnięta jestem...a rzadko mi zimno...bardzo rzadko...no właśnie mój gin to taki wesoły tunezyjczyk...Ben Rhaiem Tahar...zawsze mi tak śmiesznie komplementy prawi...ostatnio klepał mnie po brzuchu po usg i mówił ze śmiechem..."trochę tego zgubimy i będzie lepiej" ;-)a ,że jest też przy kości dość i brzucha ma to się przekomarzaliśmy komu pierwszemu się uda zgubić...ach...nie ma u niego żadnego stresu i napięcia...ale to lepiej, o to chodziło właśnie...wtedy przy badaniu nagle mówi:" ależ pani ma piękna macica" "no dziękuję doktorze"i zaczęliśmy się śmiać;-)tak czasem łamie ten nasz polski ale mówi świetnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2012, 17:41
zosia-ktosia, kiti, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
też mam bardzo fajnego ginekologa wszystko wytłumaczy ładnie pożartuje i strasznie gadatliwy
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja to na bank nie jestem w ciąży.. nie mam żadnych objawów.. pierasi miękkie (nawet to dziwne bo powinny być napięte przed @ ale może taki ich urok w tym cuyklu), temp taka sobie (choć wiem że ona nie jest tu najwazniejsza), normalna Justynka:)
no i co mi tu kraczesz no no no ...! nie ładnie! może na objawy po prostu trzeba jeszcze poczekać -
nick nieaktualny