X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ilona masz świetny plan :P. Taki twórczy :D!

Nieraz staram sie coś konkretnie zaplanować ;D No i nieraz mi sie udaje, hehe ;D

Kfjatus lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić :(

Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na Forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 13:24

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam dziś zaplanowałam że troszkę ogarnę pokój na dole i pójdę do banku ale niestety to drugie mi jednak chyba nie wyjdzie :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała może ktoś zechce odkupić? Dziewczyny preferują tu rożne handelki :P
    Nie dziwie się, że się wkurzyłaś. A może zwrócić można, może to ich błąd był....

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko :(

JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no :/

I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!

Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zwróć z powrotem.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na Forum

wiesz co z miłą chęcią ale powiem ci tak że ja w te testy ciążowe z ebaja jakoś nie wierze. Najpierw postaram napisać do tego sprzedawcy czy będę mogła odesłać in je żeby wymienili na owulacyjne i termometr na celciusza. A jak się nie uda to wtedy wyślę dziewczyną tak na szczęście ode mnie i tyle :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Mauysia! Oby było cieplej niż myślisz :)!

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój "pogodowy paseczek" ma Firefoksie mówi: 6 stopni, temperatura odczuwalna: -1 !!!!!!!! WRRRRR!!! Ale mnie to wkurza.
    Idę, do jutra!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko :(

JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no :/

I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!

Mauysiu nie przejmuj się ja też tak mam i też jestem zmarźlauch. No i życzę udanego wieczorku tobie :)

mauysia lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    zbikowa wrote:
    wlasnie zaliczylam jedna z ciekawszych awantur w moim zyciu. tematem byl uwaga uwaga: waz od prysznica. jak sobie przypomne to ciekawa tez byla awantura o arkusz kalkulacjny....

a jak bylo u was? macie jakies ciekawe tematy?

ciekawa jestem kto pierwszy u nas przeprosi tym razem ;p

Rzeczywiście dobry powód :P Ale to miałaś go naprawić, źle go odłożyłaś, czy co ? :P
    Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi... ale jak coś mi przyjdzie to dam znać :P

zepsul sie i chcialam na ebayu kupic zamiast zwiedzac pol miasta w poszukiwaniu odpowiedniego.... no ale kupilam, co prawda zaplacilam 2x wiecej, ale przynajmniej jest tak jak chcial ksieciunio ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ja dopiero co wróciłam od weterynarza!!!
    Jejku 3 godziny na samych badaniach kota !!!Muszę biedaka na łyso ogolić i chyba będzie na następny tydzień operowany !!!:-(
    Gorzej jak z dzieckiem !!!140zł mnie kosztowała dzisiejsza wizyta a jutro znowu na zastrzyki z nim muszę jechać!!!!
    A co tam u was :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie gosiu nic ciekawego nadal siedzę w domu, wzięłam się za sprzątanie pokoju na dole i zajmuje mi to a ze ok 3 godzin :) ale już na szczęście kończę :), potem małe zakupy i to wsio co u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to ty kapitale sprzątanie wiedze robisz n tym wolnym!!!:-)

• malami Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no robię bo co mam innego do roboty :) Do pracy na razie nie chodzę bo przez to że byłam chora to mam jeszcze posiedzieć za kare w domu bo na tyle nie ma roboty. I baba z agencji pracy powiedziała że morze to do tygodnia potrwać. I jestem przez to zła bo jak nie pracuje to nie zarabiam, i cały sobie urlop wykorzystam przez to :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami wrote:
    hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...

trudno powiedzieć bo to zależy czy masz stałą fazę lutealną czyli tą po owulacji do @. Dobrym pomysłem gdybyś na przykład badała szyjkę bo w czasie kiedy ma się spodziewaną @ to szyjka robi się miękka i lekko się otwiera. A czy od grudnia prowadziłaś wykresy z temp i takimi tam ?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki ja znowu w przerwie uzupelnic wykresik

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • malami Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z temp. niestety nie szyjkę sprawdzam ale czy dobrze tez nie wiem... aktualnie mam nisko i chyba taka jakas rozpulchniona nie całkiem twarda...

‹‹ 2363 2364 2365 2366 2367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: