X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić :(

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ilona masz świetny plan :P. Taki twórczy :D!

Nieraz staram sie coś konkretnie zaplanować ;D No i nieraz mi sie udaje, hehe ;D

Kfjatus lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić :(

Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na Forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 13:24

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam dziś zaplanowałam że troszkę ogarnę pokój na dole i pójdę do banku ale niestety to drugie mi jednak chyba nie wyjdzie :)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała może ktoś zechce odkupić? Dziewczyny preferują tu rożne handelki :P
    Nie dziwie się, że się wkurzyłaś. A może zwrócić można, może to ich błąd był....

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko :(

JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no :/

I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!

Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zwróć z powrotem.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    mala29_ wrote:
    Kfjatus wrote:
    Co się stało Mała?

Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na Forum

wiesz co z miłą chęcią ale powiem ci tak że ja w te testy ciążowe z ebaja jakoś nie wierze. Najpierw postaram napisać do tego sprzedawcy czy będę mogła odesłać in je żeby wymienili na owulacyjne i termometr na celciusza. A jak się nie uda to wtedy wyślę dziewczyną tak na szczęście ode mnie i tyle :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Mauysia! Oby było cieplej niż myślisz :)!

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój "pogodowy paseczek" ma Firefoksie mówi: 6 stopni, temperatura odczuwalna: -1 !!!!!!!! WRRRRR!!! Ale mnie to wkurza.
    Idę, do jutra!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko :(

JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no :/

I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!

Mauysiu nie przejmuj się ja też tak mam i też jestem zmarźlauch. No i życzę udanego wieczorku tobie :)

mauysia lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    zbikowa wrote:
    wlasnie zaliczylam jedna z ciekawszych awantur w moim zyciu. tematem byl uwaga uwaga: waz od prysznica. jak sobie przypomne to ciekawa tez byla awantura o arkusz kalkulacjny....

a jak bylo u was? macie jakies ciekawe tematy?

ciekawa jestem kto pierwszy u nas przeprosi tym razem ;p

Rzeczywiście dobry powód :P Ale to miałaś go naprawić, źle go odłożyłaś, czy co ? :P
    Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi... ale jak coś mi przyjdzie to dam znać :P

zepsul sie i chcialam na ebayu kupic zamiast zwiedzac pol miasta w poszukiwaniu odpowiedniego.... no ale kupilam, co prawda zaplacilam 2x wiecej, ale przynajmniej jest tak jak chcial ksieciunio ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ja dopiero co wróciłam od weterynarza!!!
    Jejku 3 godziny na samych badaniach kota !!!Muszę biedaka na łyso ogolić i chyba będzie na następny tydzień operowany !!!:-(
    Gorzej jak z dzieckiem !!!140zł mnie kosztowała dzisiejsza wizyta a jutro znowu na zastrzyki z nim muszę jechać!!!!
    A co tam u was :-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie gosiu nic ciekawego nadal siedzę w domu, wzięłam się za sprzątanie pokoju na dole i zajmuje mi to a ze ok 3 godzin :) ale już na szczęście kończę :), potem małe zakupy i to wsio co u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to ty kapitale sprzątanie wiedze robisz n tym wolnym!!!:-)

• malami Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no robię bo co mam innego do roboty :) Do pracy na razie nie chodzę bo przez to że byłam chora to mam jeszcze posiedzieć za kare w domu bo na tyle nie ma roboty. I baba z agencji pracy powiedziała że morze to do tygodnia potrwać. I jestem przez to zła bo jak nie pracuje to nie zarabiam, i cały sobie urlop wykorzystam przez to :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami wrote:
    hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...

trudno powiedzieć bo to zależy czy masz stałą fazę lutealną czyli tą po owulacji do @. Dobrym pomysłem gdybyś na przykład badała szyjkę bo w czasie kiedy ma się spodziewaną @ to szyjka robi się miękka i lekko się otwiera. A czy od grudnia prowadziłaś wykresy z temp i takimi tam ?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki ja znowu w przerwie uzupelnic wykresik

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • malami Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z temp. niestety nie szyjkę sprawdzam ale czy dobrze tez nie wiem... aktualnie mam nisko i chyba taka jakas rozpulchniona nie całkiem twarda...

‹‹ 2363 2364 2365 2366 2367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ