plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Co się stało Mała?
a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobićW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Co się stało Mała?
a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić
Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na ForumWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 13:24
Moje skarby Wiki i Marcel
-
A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko
JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no
I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:mala29_ wrote:Kfjatus wrote:Co się stało Mała?
a jakiś czas temu zamawiałam na ebayu testy owulacyjne i termometr. Okazało się jak teraz przyszły że dostałam 25 owulacyjnych i 25 ciążowych oraz termometr który mierzy temp w F a nie tak jak chciałam w C. A w ogóle po co mi tyle testów ciążowych. Cholercia jasna i co ja teraz mam zrobić
Może odsprzedaj testy którejs z dziewczyn na Forum
wiesz co z miłą chęcią ale powiem ci tak że ja w te testy ciążowe z ebaja jakoś nie wierze. Najpierw postaram napisać do tego sprzedawcy czy będę mogła odesłać in je żeby wymienili na owulacyjne i termometr na celciusza. A jak się nie uda to wtedy wyślę dziewczyną tak na szczęście ode mnie i tyleBlondi22 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mauysia wrote:A ja zaraz wychodzę na to szare zimnisko
JAK JA NIENAWIDZĘ ZIMNEJ POGODY!!! Nieważne ile mam warstw pod spodem, czy mam rajstopy czy nie, i tak zAWSZE mi jest zimno i się męczę na dworze... Ja już tak nie mogę, no
I w tym świetnym humorze Was dziś opuszczam. Pa pa!
Mauysiu nie przejmuj się ja też tak mam i też jestem zmarźlauch. No i życzę udanego wieczorku tobiemauysia lubi tę wiadomość
Kfjatus wrote:zbikowa wrote:wlasnie zaliczylam jedna z ciekawszych awantur w moim zyciu. tematem byl uwaga uwaga: waz od prysznica. jak sobie przypomne to ciekawa tez byla awantura o arkusz kalkulacjny....
a jak bylo u was? macie jakies ciekawe tematy?
ciekawa jestem kto pierwszy u nas przeprosi tym razem ;p
Rzeczywiście dobry powódAle to miałaś go naprawić, źle go odłożyłaś, czy co ?
Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi... ale jak coś mi przyjdzie to dam znać
zepsul sie i chcialam na ebayu kupic zamiast zwiedzac pol miasta w poszukiwaniu odpowiedniego.... no ale kupilam, co prawda zaplacilam 2x wiecej, ale przynajmniej jest tak jak chcial ksieciunio ;p -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki ja dopiero co wróciłam od weterynarza!!!
Jejku 3 godziny na samych badaniach kota !!!Muszę biedaka na łyso ogolić i chyba będzie na następny tydzień operowany !!!
Gorzej jak z dzieckiem !!!140zł mnie kosztowała dzisiejsza wizyta a jutro znowu na zastrzyki z nim muszę jechać!!!!
A co tam u was -
nick nieaktualny
-
hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...
-
a no robię bo co mam innego do roboty
Do pracy na razie nie chodzę bo przez to że byłam chora to mam jeszcze posiedzieć za kare w domu bo na tyle nie ma roboty. I baba z agencji pracy powiedziała że morze to do tygodnia potrwać. I jestem przez to zła bo jak nie pracuje to nie zarabiam, i cały sobie urlop wykorzystam przez to
malami wrote:hej mam do was pytanie otóż moje cykle są nieregularne... począwszy od 29 dni do nawet 40. obecnie jestem w 30 dc razem z mężem staramy się o maleństwo od grudnia i nic...moje pytanie brzmi kiedy ewentualnie mam robić test ciążowy?zaczynam mieć ból przypominający ten @ bolą mnie piersi po bokach,często chodzę do wc są to objady zarówno na @ jak i podobno na fasolkę, ale nie chcialabym się znowu rozczarować i nie wiem czy jeszcze czekać czy zacząc testować...
trudno powiedzieć bo to zależy czy masz stałą fazę lutealną czyli tą po owulacji do @. Dobrym pomysłem gdybyś na przykład badała szyjkę bo w czasie kiedy ma się spodziewaną @ to szyjka robi się miękka i lekko się otwiera. A czy od grudnia prowadziłaś wykresy z temp i takimi tam ?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke