X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia kochana ja znalazłam weronika 86 tam laska ciągnie już 125dc więc się nie stresuj ja miałam 46dc i się doczekalam @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami wrote:
    z temp. niestety nie szyjkę sprawdzam ale czy dobrze tez nie wiem... aktualnie mam nisko i chyba taka jakas rozpulchniona nie całkiem twarda...

To wskazywaloby ze skoro nisko= @ się zbliża, ale powinna być twarda... Hmm test możesz zawsze, lepiej betę Malami bo dokładniejszy wynik, a ile masz latek?

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • iwmar Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyna a pamiętacie moze nick dziewczyny u której lekarz zobaczył fasolke tak ok 70 dnia cyklu pn szukam i nie moge znalezc pamietam ze owulacje miala normalnie nie dostawala @ byla na usg i nic potem znowu i nic az w koncu bylo widac i pamietam ze testy wychodzily jej ujemne to bylo calkiem nie dawno

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małami a który teraz masz dzień cyklu ? bo z twoich opisów z szyjki wynika że zbliża ci się @ obym się myliła.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Wcześniej zniknęłam, bo Syn powiadomił mnie,że ktoś puka, wyskoczyłam w staniku i legginsach (z koszulką w ręku) i sprawdziłam, kto po drugiej stronie a tu uwaga - Stary! Miał wypadek w pracy i z palcem po szyciu wrócił wcześniej do domu, więc jak same rozumiecie nie mogłam z Wami posiedzieć :( Chłop chory - położył się i wszystko na mojej głowie i już zapowiedział,że do 24 co najmniej tak będzie :/

Mała jak tak czytałam o Twoim termometrze to zastanawiam się, a może da się zmienić skalę w termometrze? W tym z Microlife, które większość babeczek tu ma jest taka możliwość, zmiana z F na C, poczytaj w instrukcji :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga niestety próbowałam ale niestety ten termometr nie ma takiej funkcji.

• Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schaggus to nie dobrze. Oby sie szybko zagoilo ;D A Ty tak na w pól gola nie lataj bo sie jeszcze przeziebisz. Chociaż pewnie Twój stary był zachwycony takim powitaniem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:17

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, ale malo dzisiaj naskrobalyscie. Ja nadal chora.
    Dzisiaj zrobilas TSH i cholerka spadlo masakrycznie do 0,2
    Wiec wychodzi na to ze z niedoczynnosci w nadczynnosc wpadlam.
    Nie moge sie doczekac kiedy mi ten katar w koncu odpusci, juz mam caly zdrapany nos od smarkania :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi biedny twoj stary :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko kuruj się kochaniutka kuruj i zdrówka życzę.
    Shagga życzę zdrówka dla twojego m.

plemniczka lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki mala

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to co tam u ciebie plemniczko ?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, mozesz tez zmienic C na F na Twoim wykresie jesli sie nie myle

Shagga mam nadzieje ze to nic powaznego i Twoj M szybko wydobrzeje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:38

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mala nie za dobrze, jak wiesz prace stracilam, cykl bez owulacji, dalsze starania z powodu braku pracy pod znakiem zapytania, przeziebiona jestem i na dodatek zle wyniki TSH. Zly czas, oj zly

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ile może kosztować wysyłka takiego termometru do Was? Ale szczerze, bez owijania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Plemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...

Weź no Ty może zabarykaduj się w domu i nie waż się nosa wystawiać za drzwi!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzia to ty z domu nie wychodz wogóle!!!
    Co to się dzieje na tym świecie to szok!!!
    Plemniczko kuruj się kuruj!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzieliście krecika na FB!!!:-) Krecika od Ami!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Widzieliście krecika na FB!!!:-) Krecika od Ami!!

Nie!! Już idę :P

‹‹ 2364 2365 2366 2367 2368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ