plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
malami wrote:z temp. niestety nie szyjkę sprawdzam ale czy dobrze tez nie wiem... aktualnie mam nisko i chyba taka jakas rozpulchniona nie całkiem twarda...
To wskazywaloby ze skoro nisko= @ się zbliża, ale powinna być twarda... Hmm test możesz zawsze, lepiej betę Malami bo dokładniejszy wynik, a ile masz latek?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
dziewczyna a pamiętacie moze nick dziewczyny u której lekarz zobaczył fasolke tak ok 70 dnia cyklu pn szukam i nie moge znalezc pamietam ze owulacje miala normalnie nie dostawala @ byla na usg i nic potem znowu i nic az w koncu bylo widac i pamietam ze testy wychodzily jej ujemne to bylo calkiem nie dawno
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Wcześniej zniknęłam, bo Syn powiadomił mnie,że ktoś puka, wyskoczyłam w staniku i legginsach (z koszulką w ręku) i sprawdziłam, kto po drugiej stronie a tu uwaga - Stary! Miał wypadek w pracy i z palcem po szyciu wrócił wcześniej do domu, więc jak same rozumiecie nie mogłam z Wami posiedziećChłop chory - położył się i wszystko na mojej głowie i już zapowiedział,że do 24 co najmniej tak będzie
Mała jak tak czytałam o Twoim termometrze to zastanawiam się, a może da się zmienić skalę w termometrze? W tym z Microlife, które większość babeczek tu ma jest taka możliwość, zmiana z F na C, poczytaj w instrukcji -
Schaggus to nie dobrze. Oby sie szybko zagoilo
A Ty tak na w pól gola nie lataj bo sie jeszcze przeziebisz. Chociaż pewnie Twój stary był zachwycony takim powitaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:17
Moje skarby Wiki i Marcel
-
hej dziewczyny, ale malo dzisiaj naskrobalyscie. Ja nadal chora.
Dzisiaj zrobilas TSH i cholerka spadlo masakrycznie do 0,2
Wiec wychodzi na to ze z niedoczynnosci w nadczynnosc wpadlam.
Nie moge sie doczekac kiedy mi ten katar w koncu odpusci, juz mam caly zdrapany nos od smarkania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Plemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...
Weź no Ty może zabarykaduj się w domu i nie waż się nosa wystawiać za drzwi!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny