X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia kochana ja znalazłam weronika 86 tam laska ciągnie już 125dc więc się nie stresuj ja miałam 46dc i się doczekalam @@@@@@

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami wrote:
    z temp. niestety nie szyjkę sprawdzam ale czy dobrze tez nie wiem... aktualnie mam nisko i chyba taka jakas rozpulchniona nie całkiem twarda...

To wskazywaloby ze skoro nisko= @ się zbliża, ale powinna być twarda... Hmm test możesz zawsze, lepiej betę Malami bo dokładniejszy wynik, a ile masz latek?

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • iwmar Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyna a pamiętacie moze nick dziewczyny u której lekarz zobaczył fasolke tak ok 70 dnia cyklu pn szukam i nie moge znalezc pamietam ze owulacje miala normalnie nie dostawala @ byla na usg i nic potem znowu i nic az w koncu bylo widac i pamietam ze testy wychodzily jej ujemne to bylo calkiem nie dawno

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małami a który teraz masz dzień cyklu ? bo z twoich opisów z szyjki wynika że zbliża ci się @ obym się myliła.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Wcześniej zniknęłam, bo Syn powiadomił mnie,że ktoś puka, wyskoczyłam w staniku i legginsach (z koszulką w ręku) i sprawdziłam, kto po drugiej stronie a tu uwaga - Stary! Miał wypadek w pracy i z palcem po szyciu wrócił wcześniej do domu, więc jak same rozumiecie nie mogłam z Wami posiedzieć :( Chłop chory - położył się i wszystko na mojej głowie i już zapowiedział,że do 24 co najmniej tak będzie :/

Mała jak tak czytałam o Twoim termometrze to zastanawiam się, a może da się zmienić skalę w termometrze? W tym z Microlife, które większość babeczek tu ma jest taka możliwość, zmiana z F na C, poczytaj w instrukcji :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga niestety próbowałam ale niestety ten termometr nie ma takiej funkcji.

• Ilona Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schaggus to nie dobrze. Oby sie szybko zagoilo ;D A Ty tak na w pól gola nie lataj bo sie jeszcze przeziebisz. Chociaż pewnie Twój stary był zachwycony takim powitaniem ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:17

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, ale malo dzisiaj naskrobalyscie. Ja nadal chora.
    Dzisiaj zrobilas TSH i cholerka spadlo masakrycznie do 0,2
    Wiec wychodzi na to ze z niedoczynnosci w nadczynnosc wpadlam.
    Nie moge sie doczekac kiedy mi ten katar w koncu odpusci, juz mam caly zdrapany nos od smarkania :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi biedny twoj stary :(

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko kuruj się kochaniutka kuruj i zdrówka życzę.
    Shagga życzę zdrówka dla twojego m.

plemniczka lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki mala

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to co tam u ciebie plemniczko ?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala, mozesz tez zmienic C na F na Twoim wykresie jesli sie nie myle

Shagga mam nadzieje ze to nic powaznego i Twoj M szybko wydobrzeje!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:38

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mala nie za dobrze, jak wiesz prace stracilam, cykl bez owulacji, dalsze starania z powodu braku pracy pod znakiem zapytania, przeziebiona jestem i na dodatek zle wyniki TSH. Zly czas, oj zly

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ile może kosztować wysyłka takiego termometru do Was? Ale szczerze, bez owijania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Plemniczko zły czas się skończy, nawet się nie obejrzysz...u nas obława, kilka kroków ode mnie był napad na bank. Jest ofiara, mężczyzna w szpitalu, krwi przed bankiem trochę...jak chcecie wygooglujcie radio park i lewa strona informacyjna tam będzie info i foty...obława trwa i z powietrza i na lądzie, przeczesują las na drugiej stronie ulicy, a tu bunkrów i lochów poniemieckich mega dużo, na drugiej stronie schron, bunkier bombowy chociażby mamy...jest na prawdę ostro, ile antyterrorystów to masakra...i to tuż za rogiem...bank znajduje się w bloku mieszkalnym na parterze, na drodze dzieci do szkoły...

Weź no Ty może zabarykaduj się w domu i nie waż się nosa wystawiać za drzwi!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzia to ty z domu nie wychodz wogóle!!!
    Co to się dzieje na tym świecie to szok!!!
    Plemniczko kuruj się kuruj!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzieliście krecika na FB!!!:-) Krecika od Ami!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 16:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Widzieliście krecika na FB!!!:-) Krecika od Ami!!

Nie!! Już idę :P

‹‹ 2364 2365 2366 2367 2368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ