plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dopiero wpadam
Jako,że Stary siedzi w domu "ciężko ranny" to wszystko na mojej głowie a wieczorem dostałam maila od Szefa z prośbą o poprawki dziś rano przesłanych rysunków, więc korzystając, że i tak oglądamy film zasiadłam do rysowania i przed chwilą skończyłam
A tu pomórRucia lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Bo bym Ci mała wysłała z naszą jednostką...tak na dobrą passę w staraniach;-) Co Ty na to?
Aga a dlaczego pytasz?Na kawę miałaś wpaść
witam was babeczkii życzę milutkiego dzionka
muzi nie wiem kochana ile by od was do mnie kosztowałonie orientowałam się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 05:11
Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyKurcze dżampreza mnie omnęła ;-(
Wczoraj poległam po całym dniu harówki nieco wcześniej...jak wstałam to się zgarbiłam...
Patrzę do lustra w łazience a tu Muzi na wysoki połysk...wieczorem ściągałam tłusty film a rano to samo...mam nadzieję, że do lata się wyklaruje...wrrrr...hormony zastępczę...wrrr...
Nie marudzę już, idę zrobić śniadanie, wysłać młodego do szkoły i poczytać czy tego popaprańca znaleźli...patałachy!
Ci co nie znają prawdy chodzą bez strachu a my wiemy jak jest i jednak trochę strachu mamy...wiesz jak nie wiesz co zrobi taki zdezorientowany, ogłupiały...wie, że go ścigają, jest sam i łatwo może popełnić błąd...kuźwa jednego człowieka uciekającego pieszo nie mogą złapać...szok...fakt, że lasy i działki i pola ale bez przesadyzmu...
Opole.Gliwice i inne miasta wysłałyby antyterrorkę do pomocy...pozabija nas wszystkich i wtedy jak sam się ostanie, to go złapią hehe
mauysia, AGA 30, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:Hej Kaja. Ja też już uciekam. Oczy mi się same zamykają.
kochana nie szalej tyle !!! moja kumpela jak zaszalała w poniedziałek z brzuchem bo pranie robiła szukała ciuchy po strychu ,a wieczorem brzuch bolał ,że aż ryczała noooo i nastepnego dnia wizyta i opr od p.dr miała ostro!!!!!Dbaj o siebie Matka
Ale ja nie szalejęNa prawdę staram się być bardzo ostrożna. Wystarczy, że sąsiadka ma mnie na oku i widzi wszystko co robię. Dzwoni co kilka dni i muszę jej zdawać raport z tego co robiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgłaszam wszem i wobec, że wiosna idze pełną parą. Mój coroczny kolega SZPAK przyleciał, i od dwóch dni drze mordę od rana, chyba szuka partnerki
, gniazdko już prawie skończył, lokalizacja świetna, tuż nad moją sypialnią, więc od rana mam koncert ach! I tak do czerwca
Muszę tylko uważać na jego miny lecące z góry
Muska, mauysia, aisa, Blondi22, gocha04, zbikowa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Witam
U mnie mgła okrutna przez okno niewiele widać...
a na kaszubach ponuro ryja drą kormorany ,łabedzie się pokazały ,kaczki i takie tam dziwne zwierzaki ,których nie znam ,a ryjaaaa drą od 4 ranaRucia, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć laseczki!
Widzę, ze ekipa już wstała, względnie w pracy i daje czadu
Nie daje ostatnio rady Was na bieżąco czytać no i mniej tez piszę
Jakoś nie mogę się z pracą wyrobić, ogólnie ciężki okres w pracy, @ mnie wykańcza trochę, chodzę jakaś niedospana, pogoda tez do dupy. Ach, tylko spać się chce.
Odnośnie termometru w F to nie można wykresu tutaj ustawić na inna skalę niż Celsjusz? Może w ta stronę jak w druga się nie da?zbikowa lubi tę wiadomość