plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:no i mnie k ca wzieła trzech noworotków znaleziono w zamarażalce nooo k...mać i az kawę wylałam ehhh co za P!!! w Lubawie ,a ty tu ćwiczysz nogi w górze i inne tam ,a taka wrrrrr
Też o tym słyszałam, było głośno o tej sprawie. Smutna ta rzeczywistość i właściwe nic nie możemy na to poradzić. -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Kaja wrote:Sylwia kochana ja znalazłam weronika 86 tam laska ciągnie już 125dc więc się nie stresuj ja miałam 46dc i się doczekalam @@@@@@
ja mialam ponad 60 i też sie doczekałam
cześć kochana ,ale ona to dalej ciagnie matko -
Rucia wrote:To znowu ja.
Takie tematy jak dzieci w zamrażalce omijam szerokim łukiem. Nie czytam, nie oglądam, nie słucham. Nie chcę się denerwować.
a byłam na zakupach to mi to kolezanka powiedziała ,a dziś w patoligi tvn oglądałam -
nick nieaktualny
-
No cóż zrobić, takie me przeznaczenie
Mój m tez chce synka ze stycznia mieć. No cóż, "niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba". Ale, ale - wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie dzidzia
Teraz tylko działać i czekać
Ależ mnie dzisiaj naszłomauysia, Dodi, mala29_, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam laseczki !!
Ależ jestem nie wyspana przez tego kociaka mojego!!
co godzine wczoraj mu podawałam 5ml oleju parafinowego no i w nocy go czyściło przodem i tyłemale płakał biedny!!
A dziś od rana olej i leki!!!
Wiosna spiep.... sobie ode mnie znowu słońca nie ma a do bani ta pogoda!!! -
AGA 30 wrote:Dzień dobry i przepraszam ale czy to moje forum dla staraczek czy pomyliłam się!!!Bo wyjątkowo cicho tu dziś jest!!!!
jestes na dobrej stronie tylko ponuro za oknem i takkkk każda zamuliłaAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi22 wrote:Kaja wrote:Sylwia kochana ja znalazłam weronika 86 tam laska ciągnie już 125dc więc się nie stresuj ja miałam 46dc i się doczekalam @@@@@@
ja mialam ponad 60 i też sie doczekałam
cześć kochana ,ale ona to dalej ciagnie matko
o matko