WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ale kocurrro! :P Słodki jest i wiesz myślę, że ogolenie go faktycznie nie jest dobrym pomysłem...

No ta lekarka mi powiedziała że to najlepsze wyjście bo ma guza albo coś innego w jelitach a koty bardzo się wylizują i połyka tą sierść i to może mu pogorszyć jeszcze !!!A teraz na wiosnę to dopiero zacznie sierść zrzucać to nie ma wyjścia ale za pół roku bedzie znowu pięknym kocurkiem!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze chciałam mieć siostrę :( Ale dwóch braci, to też dobra opcja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 08:13

Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Dzisiaj juz lepiej sie czuje, luteine wczoraj odstawilam i czekam na @. Musi przyjsc jeszcze w tym tygodniu, to takie wazne.

U mnie dzisiaj wiosennie za oknem.
    Aguś slodki jest twoj kotek, aisa śliczne jestescie z siostrą.

Dziewczyny czy wy pijecie kawe jeszcze przed sniadaniem? czy juz po? tak mnie to zastanawia )

AGA 30, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, biedny kocio :(

Aisa - świetne zdjęcie, do tego z miłymi dodatkami w postaci kotków :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ja się z rana przywitalam i poszłam dalej w kimę :D
    aisa mówisz, że teraz parami zachodzimy? swoją drogą Twój wykres póki co wygląda rewelacyjnie, jaką masz FL?
    u mnie dzisiaj 10stopni niby i coś niby lepiej za oknem, więc chyba wiosna się w końcu skrada :)
    Rucia a z Ciebie to taki odkurzacz już???
    Kfjatuś a ten Twój psiak niezły he he legowisko ma zarąbiste ;)
    A nasza Ola poimprezowała i jeszcze jej nie ma? Olaaaaa pobudka!!!
    Wow AGA ale fajny kocurek ;)
    aisa z tego co mówiłaś ostatnio to chyba bliźniaczki jesteście jeśli dobrze pamiętam :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga z tego co wiem są jakieś paszteciki/karmy do kupienia, które usuwają kłaki z jelit.

Plemniczko ja zawsze piję przed śniadaniem. Ale to dlatego, ze towarzyszę mojemu M. jak szykuje się do pracy, więc to taki nasz rytuał.

plemniczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko ja wem że to samobójstwo ale ja czasem śniadanie jadam dopiero po południu!!!:-(:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga z tego co wiem są jakieś paszteciki/karmy do kupienia, które usuwają kłaki z jelit.

Plemniczko ja zawsze piję przed śniadaniem. Ale to dlatego, ze towarzyszę mojemu M. jak szykuje się do pracy, więc to taki nasz rytuał.

Plemniczko, ja z kolei mam rytuał picia po śniadaniu, jak idę się podpisać na liście obecności w innym pokoju w pracy :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi w ciągu 2 tygodni odkąd wiem, że jestem w ciąży przytyłam 2 kg, mój brzuch podwoił swoją objętość, nagromadziło mi się tyle tłuszczu, że nie chcę nawet myśleć co to będzie później.

Ledwo dopinam się już w spodnie o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 08:18

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Rucia ja mu specjalną pastę kupuję na to ale ma tak zapchane jelita czymś że pasty nie pomagaja !!!Teraz zastrzyki olej parafinowy tabletki na rozbicie tego dostaje a jak nie rozbije sie to to będą go operować!!!:-(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kawkę w pracy mamy dobrą, z ekspresu ciśnieniowego :P Ten ekspres to było głównie kryterium mojego pójścia tam do pracy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2013, 08:18

AGA 30, Rucia, Dodi, Kfjatus, Muska, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi - dobrze pamiętasz, jesteśmy bliźniaczkami. Widać podobieństwo, ale nie takie jak kilka lat temu gdy miałyśmy takie same fryzury i podobnie się ubierałyśmy. Poszperam, może znajdę jakieś zdjęcie z dawnych czasów.

Co do fl to ostatnio była 13 dni, wcześniej nie wiem bo nie prowadziłam wykresu. Ten obecny na razie ładny, ale czy się utrzyma to nie czuje w kościach. Ale gdyby... to któraś też musi już być w ciąży tylko jeszcze o tym nie wie ;) muszę mieć kogoś do pary :)

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga siąsiatka mojej mamy dostała takiego puchatego kotka czarnego od mojej cioci bo jej kotka takie puchate wychodzą ,a sasiadka tak zaniedbała kotka bo taki kot to chyba czesany musi być ,a jest tak zkudłaczony ,ze chyba jej cos powiem ja fakt koty toleruje ,ale tylko na dworze ,ale jak ktos bierze do domu i olewa to mnie jasny gwint strzela ,a ten kot wpadł do mojej mamy do domu to aż mama wróciła na to uwagę ,że co ten kot ma z futrem normalnie takie skudłaczone włosy jak derdy

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:

Rucia ja mu specjalną pastę kupuję na to ale ma tak zapchane jelita czymś że pasty nie pomagaja !!!Teraz zastrzyki olej parafinowy tabletki na rozbicie tego dostaje a jak nie rozbije sie to to będą go operować!!!:-(

Daj spokój ;/ Na szczęście tfu tfu odpukać z moim jest na razie wszystko OK. Czekam aż się cieplej zrobi, będzie się włóczył po wsi, i przynosił pchły i kleszcze :( Muszę się zabezpieczyć w obroże i inne pierdoły :P

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    ja tylko na chwilę pogoda w okolicach Krakowa cudna słońce swieci ptaki śpiewają grzeje ze aż miło :)

mauysia, AGA 30, Kfjatus, Muska, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dodi w ciągu 2 tygodni odkąd wiem, że jestem w ciąży przytyłam 2 kg, mój brzuch podwoił swoją objętość, nagromadziło mi się tyle tłuszczu, że nie chcę nawet myśleć co to będzie później.

Ledwo dopinam się już w spodnie o.O

no to widzę, że to też u Ciebie jeden z pierwszych objawów? większy brzuszek ;) ja się w tym już pogubiłam bo na tej mojej "diecie" non stop grubłam, ale ostatnimi czasy znowu prawie 3kg :( ostatnio gdzieś czytałam w którym to miesiącu dopiero zaczyna się niby przybierać na wadze a u nas tak szybko he he ale Ty przynajmniej możesz sobie na to kochana pozwolić, nie to co ja :P (mi już tylko 2 pary spodni zostały, w które ledwo wchodzę :/)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zawsze chciałam mieć siostrę :( Ale dwóch braci, to też dobra opcja ;)

ja mam siostrę i 2 braci czyli jest na 4 i mama bo tatko zrobił ostatnie dziecko i se zmarł więc walczymy całe życie sami ;-) ,ale weoło mamy

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Dodi - dobrze pamiętasz, jesteśmy bliźniaczkami. Widać podobieństwo, ale nie takie jak kilka lat temu gdy miałyśmy takie same fryzury i podobnie się ubierałyśmy. Poszperam, może znajdę jakieś zdjęcie z dawnych czasów.

Co do fl to ostatnio była 13 dni, wcześniej nie wiem bo nie prowadziłam wykresu. Ten obecny na razie ładny, ale czy się utrzyma to nie czuje w kościach. Ale gdyby... to któraś też musi już być w ciąży tylko jeszcze o tym nie wie ;) muszę mieć kogoś do pary :)

Aisa, a zawsze mnie zastanawiało, czy bliźniaczki ubierają się/czeszą tak samo bo rodzice kupują im takie same ciuchy, czy bo same odczuwają taką potrzebę? :)

Pomóż mi rozwiązać tę jakże palącą kwestię ;)

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

Wykres masz piękny, więc musi się coś z tego wykluć :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:

fajnie mieć siorę bliźniaczkę ;)
    czyli Twoja FL dobiega powoli końca i oby sie tak ładnie wszystko utrzymało a Twoja kompanka pewnie już gdzieś jest a jeszcze o tym nie wie ;P

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2370 2371 2372 2373 2374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ